Lundi

Jag överlevde ännu en Måndag... jag ger mig själv en stor ?elouge? för det! Hände dock inte incident idag i skolan, Britt-Marie, värdfamiljsansvarig missförstod mig angående en sak och sa att hon var tvungen att ringa och prata med min värdfamilj. Jag tänkte fuck my life, för min värdfamilj är verkligen jättebra och vi kommer jättebra överrens så jag vill fan inte att hon ska ringa till dem och att de ska ändra på någonting! 

Aja kommer aldrig göra samma misstag igen, ångrar bara som fan att jag öppnade munnen.... kändes sjukt tungt hela dagen, dränkte mina sorgfer med Maltesers och kakor... det funkade! Vad på Mederic efter skolan med Hashish och pluggade, vi snackade typ 80% av tiden men fick ändå en hel del gjort så det känns naaaajjss! Får göras om fler gånger.

Imorgon ska jag till en läkare för att få intyg så jag kan spela match i helgen! Snälla pappa, för över pengar motsvarande 100£ till mitt kort för basketavguften. Känner att inkomsterna r stora nog och lite hälsa, motion och 3h extra franska i veckan stöttar du väl mer än gärna hehe? Eller? Aja fick iafl reda på idag att läkaravgiften (23£) går på försäkringen. KÄNNS STABILT!

Har fortsatt kolla på lost, nästa blir avsnitt 14 säsong 1. Det r gutt! Taggar som fan tills JP kommer hit. På Lördag kommer hon hit om TVÅ VECKOR!! kan fan inte fatta hur snabbt tiden rinner iväg, det är hemskt på många sätt :( vill ju vara här så mkt som möjligt!


Haha klockren bild jag såg på fejjan!

Ni vet när man var mindre så svarade man alltid på sånna listor och gjorde sånna test på bdb, nu har jag kommit på en egen variant hehe. Man skriver in varje bokstav i alfabetet och kollar vilken sida som kommer upp på varje bokstav (alltså de man varit inne på mest)

A - aftonbladet.se
B - http://blogg.se/
C - http://clarabellah.spotlife.se/
D - http://dessies.se/
E - http://eemmaeemma.blogg.se/
F -  behöver jag ens skriva det hehe...
G - http://www.google.se/ (classic)
H - hotmail.com
I - http://www.imdb.com/
J - http://jagochparis.blogg.se/
K - http://www.kissies.se/ (pinsamt, I know... är dock inte inne där dagligen kan jag säga)
L - http://lunds.itslearning.com/ (sad but true)
M - http://malinhahlin.blogg.se/ (sidan finns dock inte så måste övertala google crome att leda mig till malinhahlin.blogspot.com ist)
N - http://nelly.com/eu/womens-fashion/
O - nada
P - http://www.paow.se/ (kan stolt säga att det inte är parisbaby.blogg.se... inte ännu iafl)
Q- nada
R- nada
S - http://sofieroxa.blogg.se/
T - https://twitter.com/
U - nada
V- http://varldensvanligasteflicka.blogg.se/
X - nada
Y- Youtube.. som ni kunde gissa
Z- nada
Å - nada
Ä - nada
Ö - nada

ni andra som har bloggisar kna ni inte göra likannde lista, ändå lite intressant att se vad folk går in på plus najs med inspiration pp bloggar och liknande nör man har tråkigt (händer dock inte ofta här i Paris men anyways. JA GABBI du vetat tjag syftar på did ditt lata as blogga nu för fa-an!)

Paris <3


You shout it loud, but I can't hear a word you sayI'm talking loud, not saying muchI'm criticized, but all your bullets ricochetyou shoot me down, but I get up
I'm bulletproof, nothing to losefire away, fire awayricochet, you take your aimfire away, fire awayyou shoot me down, but I won't fallI am titaniumyou shoot me down, but I won't fallI am titanium


Some people in this world are only alive because it is illegal to kill them.... e_eIgår innan utgång, ändå taggad tjej!

Dock blev utekvällen inte som beräknad. När vi var påväg till en bar så träffade vi några av helårselev-tjejerna. MEn sen leggade dem på baren så det var bara hälften av oss som kom in. De andra drog till VIProom som är en klubb. Så vi stack dit senare för att möta upp dem, men sen när vi väntade och disskuterade hur vi skull ta oss in (vi var 6 pers varav 3 hade legg) så kom de andra tjejerna för de var tydligen inte inne. Och sen började eländet, vi fick inte komma in sen fick två stycken komma in sen fick vi andra inte komma in. Sen fick två tjejern komma in men inte jag och Gilma och ffram o tillbaka. Sen tillslut hade alla tjejer komma in och kille, förutom Johan (som dessutom fyllde år) en annan kille och jag Kajsa och Gilma. Sen såg vi inte Johan och Simon så då försökte vi en sista gång MEN DÅ ville de helt plötsligt ha legg... som bara jag hade. Så då kom jag in men inte de andra. Så tillsist var vi 4 tjejer som blev kvar där inne, jag Malin och två helårselever. DET VAR ASFETT, dansgolvet var över najs, men en scen som roterade med två uppjöhningar på den svenen där två tjejer i typ underkläder och kavaj och dansade. 

Sen blev de avbytta flera gånger under kvällen, och sen kom det upp  några estetiska varelser som hade en show. En kille som satte in i spik rätt in i näsan, fimpade sig på tungan, stoppade in en kondom i nästan och tog ut den genom munnen. Ja brände sig med eld och massa annat... mindre fräscht. Men vi stod och dansade uppe på scenen hela kvällen i mitten av dansgolvet. Det var naaaajs!Kom hem kl halv 6 med nattenbussen, så man är lite sleten idag. PS för ni som undrar så blir det ingne basket idag för tränare ringde och sa att jag måstre ha läkarintyget annars går det inte :'( så ska fixa det imorgon så blir det match nästa helg :D

Lite bull för jag var sjukt taggad, men har sweineont i fötterna så det är kanske ändå rätt bra!

PS2: Hatar dörrvakten, så jävla mkt...

I don't think you're ready for this jelly

Heej broooees and hooeess! Världens sämsta blogguppdetering menvafan, lever ju i Paris så det finns ca 100 grejjer man hellre gör i första hand MENMEN. Tänkte göra lite som förra söndagen sumera senaste dagarna med looots of bilder MEN denna gången mina egna bilder!


Först en bild på mitt sovrums tak... inget spec!

SEDAN:

Bild på den finaste jag vet, på Louvren <3

Några som var heeeeelt okej bra på att måla av tavlor!Jag och legenden, Mona+Lisa... vi hör liksom ihop! Tror jag ska gifta mig med henne, som den kvinnan i fråga Olle-dokumentären gjorde med Eiffeltornet och berlinmuren.. tror dock att det kan vara svårt att få kvalitetstid med henne då hon har 4 privata vakter och inte ens ett pris... hon är oväderlig helt enkelt. Men det är det jag gillar med vår relation, det är liksom oväderligt. Vi träffas bara ibland, och det blir inte långa stunder, men vi kämpar för att få det att funka.. ja en riktig Romeo och Julia saga om jag får säga mitt!!Två bilder till på sushin från förra helgen <3333
Lovisas hår, under klippningen, före och efter. Gjordes alltså förra söndagen är mycket nöjd med tanke på att det var första gången i mitt liv som ja satte en sax i någons hår och klippte... dock vet jag inte om Lovisa är lika nöjd :(En dag i skolan i matan, fisken serverades med musslor, stora räkor och bläckfisk bl.a. Sen ja är det ju som alltid, yogurth, ostar, sallad, kakor, tårtbitar, baguette och massa olika frukter.. helt okej skolmat nom nom!


I dont think you're ready for this jelly....

Me and me baby2 in da school i onsdaggssss!

Efter skolan drog jag och Kajsa och köpte lite bananas!

Kajsa körde stabilt på två rejäla bananazzz

Själv föredrog jag lilla bebbe bananen som jag hittade.


mamma pappa barn, dock kostade kajsas två stora 1£ och mina 4 små 2,88£ ... kände att jag blev lite blåst men vafan, kvalité före kvantitet!


FREDAG:


Gårdagen var ganska wicked! Hade engelska 9-10 då jag bara lyssnade på när de andra i klassen spelade upp deras dialoger eftersom jag redan har gjort det. Sedan hade vi 3h håla då vi fikade på La Defense (MINA FÖRSTA MACRONNES !!! LOVE, godare än i Sverige måste jag erkänna!!) och kollade på kläder osv. Sedan tillbaka till skolan och åt lunch. Sedan hade vi geofragi där vi såg en film om östersjön och ÄNNU en gång fikade eftersom några goa tjejer i klassen från göteborg hade bakat gofika som det hade med sig och bjöd på. Sedan hade vi estetiskverksamhet då vi besökte en fotoutställning med Diane Arbus som faktiskt var väldigt maffig och najs. Utsikten när vi kom ut från utställningen och det var solnedgång var inte den sämsta heller direkt! Sedan blev det FIKA NMR 3 på Svenska skolan med några fransmän så att vi skulle integrera oss lite. Jag och Lovisa hamnade bredvid en trevlig tjej, vi snackade med henne ett tag sen frågade hon om vi ahde sett några snygga killar på skolan. Vi svarade att vi hade sett en riktigt snygg kille.

Vi försökte beskriva honom så gått det gick och sedan efter ett tag sa hon "Det är kanske min bästakompis"... så hon smsade honom och bad honom skicka en bild på sig själv OCH SE PÅ FAN. Det var honom som jag och Lovisa spanat in sedan vecka 1 här! Så nu ska hon presentera oss för skolans snyggaste kille som PRECIS gjort slut med sin flickvän... NAAAJS!!

Sedan blev det bio, den amerikansksa varianten av Milleniumn med tjejerna. Den var riktigt bra gjord men slutet spårade ur totalt då det inte alls var som i den svenska filmen. Dock kredit till fransmännen som översatt den svenska titeln och inte den amerikanska:

Svenska: Män som hatar kvinnor
Amerikanska: The girl with the dragon tatoo (så jävla gay titel, förstör typ halva filmen)
Fra: Hommes qui n'aimeaint pas les femmes (betyder samma som den svenska)

Idag har jag gått en ritkigt lång runda med doggen Ylla! Gick ända till min baskethall så att jag ska hitta och gå av på den närmsta hållplatsen IMORGON när jag ska spela mathc med laget gaaaah.
Får egentligen inte spela eftersom jag inte fått läkarintyg och betalt medlemsavgiften men coachen ska fixa ett "falskbasketlegg" till mig haha, NAAAJS! Kommer vara med i start 5an naajs!

Kan dock bli hårt imorgon för ikväll bli det utgång ALL IN!!!! Taggad till max!

PS min värdbror kom nyss in och blev askrämd för jag sitter i data rummet där jag inte brukar sitta, bara för att få bättre täckning haha. Så var det mörkt så han blev rädd när han öppnade dörren och jag satt här höhö.

start 5an !!

Tog lite fjortisbilder igår innan basketen. Kände att jag behövde förbättra min fjortis utseende/självkänsla ännu mer genom att utrycka mig själv med bilder.

Basketträningen började inte så bra, jag kom inte dit. Gick av bussen på den hållplatsen som en hjälpsam franskkille inne på bussen(som bad mig hålla hans söndersmälta Ben&Jerry i en glasskartong) rekommenderade mig att gå av på. Följde hans instruktioner och gick runt i 10 min och letade lite, prövade på att ringa tränaren som självklart inte svarade... batteriet på mobilen blev mindre och mindre. Sen frågade jag några killar om vägen och de sa att jag skulle gå ganska långt bort från där jag var. Så jag gick tills jag hittade en bro de beskrivit. Sen gick jag under den och frågade en dam, hon sa till mig att jag skulle gå tillbaka under bron, så gjorde jag det och frågade en dam där. Som sa tt jag var tcungen att gå under bron IGEN... höll på att dö började nästan gråta för jag var 10 min sen och det kändes helt hopplöst. Till slut hittade jag en dam som verkligen verkade veta var halen låg och som tom gick med mig en bit så att jag inte skulle gå fel. Anlände till hallen ungefär 15 min efter träningen börjat...


.

Det var rätt stelt när jag gick fram och sa Bonjour, je suis Lisa. Men ja... vi började med en slajd-sprint övning... har ganska mkt träningsvärk i låren idag..! Sen var det ganska mycket spel och lite skott och attacker. Riktigt najs träning MEN DET BÄSTA är att det är några som är lika bra som mig och en stort antal som är lite eller en hel del sämre än mig. Nu har jag dock bara träffat 7/12 spelare men ändå. Tränaren körde mig hem sen för att köra förbi hallen vi tränar i på Torsdagar (den första hallen ajg var vid när ajg frågade killarna om hjälp) och körde mig sedan hem. SJUKT SKÖNT! Hon gav mig ett papper som jag måste ta till läkaren för att få en stämpel att jag är frisk nog för att spela basket... Här i frankrike måste man ha läkarintyg till typ allt, känns lite USA att man måste vara ok så att klubben inte ska kunna bli stämd sen eller så. Och sen sa hon det kostar 100£ .. hon räknar alltså med mig! Hon sa dock att de har matcher varje helg, kan bli jobbigt MEN JÄVLIGT KUL eftersom jag saknat basketmatcher så skjukt mkt senaste 1½ åren. Och att hon låter de bästa spela ("I need to win") ... sen när jag frågade hur hon tror jag kommer ligga till i laget sa hon att jag skulle vara med i top 5 och få spela mkt. SJUKT NAAJS! Jävligt taggad! NUU KOM JAG NYSS PÅ att det är min dag att duka idag , skypar med Gabbi men antar att jag får avbryta det samtalet genast :( . 

Bilder från förra helgen från min kamera kommer senare i veckan! ( alla bilder var snodda från facebook som jag la upp i mån nämligen, SHAME ON ME) förlåt http://gilmaboci.blogg.se/ http://aliceo.blogg.se/ http://jagochparis.blogg.se/ !!!

Sk8ter boy


En gammal goding, THE SHIT of 2002 LÄTT!!

Une fille nerveuse

Hej bloggen om 4 timmar ska jag träna med basketlaget för första gången, är sjukt jävla nervös. Kommer typ platta håret och måla naglarna och sminka mig och allt möjligt, bara för att skenet ska bedra så mycket som möjligt och de ska tro att jag är värsta snygg och cool och därmed automatiskt bra på basket!! Hoppas det funkar!

Nu blir det att kolla på LOST med Kiwi, men måste vänta på att Lovisa kommer hem så att vi kan sätta på det samtidigt lite mysigt synkat sådära. Igår kissade Kiwi i min säng.. kan säga att hon sjönk minst en placering på min Favorit-familje-medlemmr lista, får se ifall hon tar igen det idag om hon sköter sig! 
Eller vad säger du Kiwi? Kiwi sa att hon känner mer för Gossip Girl, men jag har lovat lovisa att se på lost nu så det får bli en annan gång KIWWE!!

How to survive

Jag och min egen Dulle har börjat följa Lost. Vi satt hemma hos Lovisa och behövde börjqa följa en serie som ingen av oss sett.. Vi lyckades inte hitta någon men vi insåg att Lovisa iafl inte sett säsong 1 så vi började i alla fall se det. OCH idag kände jag att jag kunde assecoera mig till serien.. eftersom jag har levt utan TOALETTPAPPER I FJORTON TIMMAR! Men nu har jag fått reda på var förrådet är så jag har obegränsad tillgång till det(ungefär som när lost-gänget hittar vattenkällan på ön). Känns bra att jag har tagit mig igenom detta

(sen att jag hade två andra toaletter i huset med papper, kan vi ju bortse ifrån)Just nu: i badkaret och skypar med Gabbi. Det r alltså dethär jag brukar göra när jag kollar på lost, fast med vatten och utankläder. Min värdmamma flabbade rätt hårt när jag berättade att jag låg i badkaret och skypade för att det är bättre mottagning här. (och ja jag tryckte av bild nummer två med min stortå, inte direkt så att jag går in till min värdbror och säger EY Tangy kan du ta en bild på mig när jag chillar med min dator i badkaret....)

It's my time It's my life, I can do what I like


Onsdag:


Skridskor på Hotel de Ville på idrotten, SÅ mysigt.. men ja dålig is och skrillor och jobbigt med faceplanten...

Torsdag:


På FFK:n i Torsdags, dagens info var om ?Marais? kvarteren, lite om Latinkvarteren och ja massa andr ställen. Översta bilden, Notre Dam SJUKT MÄKTIGT i verkligenheten. Nedre bilden en känd bro i Paris där man kan gå med sin älskade och sätta ett lås och slänga nyckeln i La Seine sedan (fett gay jag vet, det sa jag också innan jag kom dit, men när jag kom dit i verkligenheten så var det verkligen mer "aaaw vad fint"). Det symboliserar evigkärlek typ att man kan slänga nyckeln i floden eftersom kärleken kommer vara för evigt så man behöver inte nyckeln för att låsa upp låset och ta bort det.

Fredag:Fredagen började fett bra, på en restaurang i Latin kvarteren med Lovisa, Gilma, Kajsa och Alice! 
Fick 3 rätters för 10 euro, dvs typ 90kr! Är det inte galet, min förrätt som ni ser på bilden muslor SÅ SATNANS GOTT! Älskar musslor så det lär jag äta fler gånger detta halvåret!

(denna bilden vägrar bli större :@)

På en latinobar efter middagen, happy hour såklart, börjar faktiskt tycka öl är ja nästan gott nu, vet inte var det komifrån men det känns grymt iafl, måste ju vara lite man och dricka bira med grabbarna näor jaoug kommer hiim!

Lördag:Lagom entauastiska tjejer efter 2h bland tavlor och konstverk...

På Louvren Lördag förmiddag, JÄVLAR VAD STORT DET VAR. Vi gick med svenskguide iafl och hade tuffa saker i öronen så vi kunde höra vad hon sa även om vi stod typ i olika rum som henne. Mona Lisa... så liten men så viktigt, hon hade 4a egna vakter och ingen fick komma närmre än ca 4 meter..Betalade 3 euro för de 6 rullarna med sjögräsrunt på översta bilden, FATTAR NI VAD BILLIGT!
Sedan köpte vi 18 stycken av de på den undre bilden för 12 euro, RIKTIGT KAP! Dessutom var det sjukt gott, och ja (sorgligt nog) en av det sakerna jag saknar mest med Sverige är den thai och sushi restaurangen jag alltid gick till sista veckorna innan jag åkte.Klubben jag och lovisa var på igårkväll, allt var skitnajs. Träffade några jävligt trevliga svenska tjejer utanför som jobbade som Aupairer i Paris. En av dem hade skrivit upp sig på listan innan så vi kunde gå förbi hela kön, slapp betala eller visa legg... kändes faktiskt ganska VIP får jag säga!
Därmed började kvällen på bästa möjliga sätt.. dvs GRATIS!
Dock väl inne så fick vi vänta 1h45 min på att min värdsyrra skulle komma dit... pallade inte så vi drog därifrån eftersom MUSIKEN var fruktansvärd!! De spelade inte en enda "låt" utan bara ett och samma beat i maaassa timmar irad. Det var liksom dunk dunk dunk dunk... konstant. Ingen som sjöng, inga olika beat eller ngt. Så man kunde varken dansa eller sjunga det sög balle. Dog också, för jag hade på mig mina klackskor och det gjorde ont som faaan efter en timme!

Söndag:
Kommer imorgon du ud uduudud...

PS jag har inte "bloggstrejkat" ifall ni tror det hhehe, det jag skrev i torsdags var mest på skämt you now. Men har varken haft tid eller orken att blogga. Har blviit jätteförkyld och ska provträna med ett franskt basketlag här på tisdag.. känns grymt nervöst och jobbigt spec med tanke på att jag är sjuk. Men jag bara håller tummarna och hoppas att ni gör detsamma. Vi hörs imorgon :*

So I keep living, cause it feel's right
And it's so nice, and I'd do it all again
This time, it's forever
It gets better, and I, I like how it feels
Godmorgon!

Igår var lägsta läsar antalet på 2 veckor... och då hade jag ändå fixat hela TVÅ inlägg som kom upp innan jag kom hem från skolan... svarade med att bloggstrejka hela kvällen :OOooOOOoOOO hoppas ni blir JÄTTEBESVIKNA som går in idag och ser att jag inte bloggat på HELA gårdagenskväll... just det


HOW U LIKE ME NOW?

@ Lovisas place last saturdayBilden ger inte maten rättvisa men det var fett gott! Gnochi med champinjoner, ost och creme freche! Lätt att laga och gott, kanske inte så nyttigt men det var den veckan det! Åts med gurka och Haricots verts!


Slaffsiga tjejer men nöjda med insatsen iafl!

Kvällen avslutades på bästa sätt med familjens nästa utgånga marabou och chips med kycklingsmak (nootera det var Lovisas vaaal!!!) och plugg samt desperate housewives :)0___,0

Snyft, vet ni vad jag nyss fick reda på när jag läste i vårt Naturkunskaphäfte... ekorrar sitter inte bara i granen och "skulle skala kotten"... utan nej ni DE ÄTER ÄVEN FÅGELUNGAR.... min syn på ekorrar har nu förändrats helt... känns ungefär som när jag fick reda på att tomten inte fanns... DAMN U NATURKUNSKAPSHÄFTET !!! :'(

*Drives up to red light* *Red light immediately turns green* O_O Me: "I am the chosen one..."

Haaaj bloggen idag åkte vi skridskor med klassen, och det var inte ALLS som i Lund. För det första var det utomhus på en av de centralasteplatserna i Paris så det stod massa folk runtomkring banan och tittade. För det andra var skridskorna som man fick låna där INTE av bästa kvalite. För det 3e var det ngnslags plastis så det kändes lite som att åka på typ is med massa grus på... MEN för det 4e fick jag MVG på skridskor i Lund på idrotten så detta borde inte ha hänt.. men det gjorde det:

En kille i klassen Johan, från Lidingö,var lite stöddig och åkte runt sjukt fort och skulle varva alla hela tiden. Ah.. tyckte jag iafl. Vid ett tillfälle vänder jag mig om och ser att han är påväg mot mig.. så när han börjar närma sig säger jag till Gilma: nu kommer johan så nu ska jag åka sjukt fort...! Jag ökar snabbt som attans farten och tre sekunder senare är ingen av mina kroppsdelar längre i kontakt med isen... och det var inte det där klassiska fallet baklänges på rumpan utan nej.. det var slänga sig framlänges som om det var en explosion bakom sig, med ca 10 centimeter ifrån faceplant... KAN SÄGA att hela halvklassen som hade idrott såg det och typ resten av halva Paris ! Aja vad ska jag säga... hälften vågat-hälften vunnet, to win the race you gotta be in the race, eller vrrf inte LIVIN ON DA EDGE... 


Aja jag vet att det knappt r ngt blåmärke, men för er läsare som känner mig väldigt bra så vet ni att jag i princip inte får blåmärken .. så detta är enormt för att vara mig... så ja ni förstod nog hur hårt jag föll idag...

PS:
Whenever I accidentally hurt my pet, I'm like "OH MY GOD! OH IM SO SORRY!" and they run away. I run after them like "LET ME LOOVE YOUU!"

Why did you upload the picture if you're gonna put "eww" as the caption?

Dear Pringles Consumer, Our Cans are designed that way for a reason... Sincerely, if your hand doesn't fit, then it's time to stop!

it's alright, y'know, no need to reply or anything... i was just texting you to exercise my fingers anyway!

My favorite part of attending a marathon is watching the reaction of runners who grab my plastic cup of vodka

I still think 1990 was 10 years ago.

next time I'min an elevator with a bunch of strangers I'm going to turn around & say, "sure you're all wondering why I've gathered u here.."

I hate planning on jumping out and scaring someone but giving up because they take to damn long....

Bucket

Att få gjort vad man vill innan man dör.. ja motivation är fanemig A och Ö för att komma någon vart här i livet såhär har ni lite frääsch information:Faire du jogging

Hej BLOGGEN och mina 40 läsare ååh är så glad att ni vänner faktiskt bryr er om vad jag gör här i denna lilla söta staden! Finns inget mer motiverande till att blogga än bra statistik!

Idag tog jag iafl tag i mitt liv nu när mina träningsgrejjer har kommit från Sverige.. ååh fyfan säger jag bara: det gick inte fort, och det gick inte utan pauser, och jag kände mig som den långsammaste människan i norra Europa MEN jag tog mig igenom det iafl. Tydligen gör nog nästan 3 veckor utan höjdpuls en hel del för konditionen.. (eller hade jag bara förträngt att jag var såhär sämst) I alla fall har jag bestämt mig för att leva nyttigt i en vecka och se ifall det känns bra efteråt eller ifall det inte är värt att neka efterrätten i skolan och bröd till maten. 
Kan i alla fall meddela att idag efter attjag sprungit vägde jag 2 kilo mindre än dagen innan efter skolan.. hur sjukt är inte det.. aja tough life.


Ungefär såhär mkt gillar jag att vara ute och jogga.

Fast ja ungefär så här biffig blir jag av det (veeeeet att jag är klen men jag jobbar på det.. håller ju på att ansöka till Zyzzcooperatesss..)

Men när man ligger i det varma badkaret (som förövrigt är sjukt mkt rymligare och tusen gånger skönare än det vi har hemma... HÖR DU DET MAMMA) med ett avsnitt av Gossip Girl är man ganska nöjd med sina insatser!

Jag saknar er på ett bra sätt

Man kan sakna någon på det sättet att det gör ont i hela kroppen och du känner dig totalt hjälplös. Oftast, för min del, har det varit när jag suttit på mitt rum och känt att jag gått miste om det bästa jag hade.
När någon inte längre är en del av ditt liv, eftersom de inte vill ha dig i deras liv. När någon du alltid ville ha med dig på din resa, planerade att åka hem igen, utan att ge dig någon som helst förvarning. När du fortfarande tycker om någon men den personen har slutat tycka om dig, det är den kärleken som man verkligen saknar. Känslan att vara omtyckt och behövt. Detta är en saknad man inte själv kan påverka, förutom att bara försöka släppa taget.

Men det finns en annan saknad, saknaden av att vara med personer som man älskar och som fortfarande älskar en tillbaka. Att inte få dela sin vardag, med de som uppskattar din närvaro allra mest. Jag saknar att vara med er, prata med er, skratta med er och gråta med er. Jag saknar sättet jag är på när jag är med er.
Men jag saknar inte känslan av att ni tycker om mig, för det vet jag att ni fortfarande gör.
Jag vet att ni finns där när jag kommer tillbaka, och framför allt JAG VET ATT NI SAKNAR MIG TILLBAKA.

Därför måste jag säga; jag saknar er på ett bra sätt!

LYCKA

Det rinner glädjetårar i Saint Germain en Laye !! Eller nästan iafl !! Mina kläder från Sverige har kommit and i'm in heaven NU JÄVLAR ska det festas, tränas och allt annat man kan hitta på med dessa underbara saker ! LYCKAEn dunväst, en kappa, en hoodtröja och ett par mjukis. Jeansshorts, blå kjol, 2 par leggings och ett par svarta jeans (mest efterlängtade av alla eftersom de jag hade här är sönder!!).
3 långärmade tröjjor
6 stycken toppar
2 tränings t-shirtar (en av dem 1 <3 Paris ofc)
3 klänningar
2 sporttoppar + 1 bikini överdel
4 trosor och 6 st strumpor.
2 bar gympaskor inne och ute, converse, bruna boots och svarta stövlar
2 par axelremsväskor
1 hårfön

I'M IN HEAVEN!!!!

MITT HOOOOOD

Hello bloggen gör er redo för en ONE and ONLY limited editon första utgåva GOOGLE STREET VIEW av mitt område och mitt hus :) DÅ KÖR VI:


Mitt hus som är L format.. VÄLDIGT FINT JAG VET! (mitt sovrum är det som är längst till höger och rummet med modemet ifall det nu heter så, är i rummet längst ut i andra delen av L:et.. U see the problem?)

Det man ser av huset utifrån gatan samt garaget, ovanpå ligger min värdmammas kontor och det är där hon har sitt egna företag för barn med dyslexi, som behlver hjälp från en logoped osv.

Väl ute på gatan när jag roterat 90 grader  åt höger, nu låt oss svänga vänster runt hörnet (och bry er inte om personerna på gatan det var någon jäkla turist som envisades med att ställa sig ivägen för mina foton hela jäkla tiden!)

Ni kommer komma traskandes uppför denna gatan ända tills korsningen, låt oss då ta oss över korsningen!

När du gått över övergångsstället fortsätter man upp för denna gatan (jag kallar den för huvudgatan för det är denna jag bara går rakt fram utan att svänga i all evighet längst, dock är det INTE huvudgatan.. den är lite större än såhär)

Såhär ser gatan ut om ni vänder er om och kollar tillbaka mot korsningen där ni kom ifrån. Visst är husen finare än i Sverige, det är liksom mysigare och mer pittoreskt!

När man närmare sig stationen kan man se en stor byggnad med olika utställningar på ena sidan av gatan

På andra sidan "huvudgatan" (som ni ser till vänster) är det ett café med uteservering. Där jag fikade med värdsystern och hennes kompisar förra helgen!

Denna stora byggnad ligger i centrum, vet ej vad det är dock. Metro ingången och uppgången ligger till vänster respektive höger om denna byggnad.

Bild på slottet som den franksa kungen (henrik den 5 tror jag det var), bodde i när han jagade ute i de ickelängreexcisterande skogarna här ute i St Germain en Laye! Numera är det utställningar och likande som jag definitvt ska ta mig en titt på någon dag snart

Parken får vi ta imorgon för detta tar typ ett år per bild och jag måste sova nu då jag börjar 8.10 imorgon och måste gå upp vid 6....


LL

Hej igen, mitt internet är just nu segast i världshistorien så det är inte riktigt läge att ladda upp massa bilder från min kamera men det kan vi nog fixa senare!
Tänkte ta en promenad med doggen, men jag giter inte... kanske får göra lite läxor ist!

I alla fall sa Alice (http://aliceo.blogg.se/ för er som inte kan få nog av Paris och snygga svenskor ) att hennes kompis hade sagt att jag liknande Lindsey Lohan efter att ha sett Alices bilder på mig p facebook. Det roliga är att senast min andra kompis Rebecka som är skitduktig på att fota la upp bilder på mig p sin blogg hade några kommenterat samma sak. Det är alltså ngt med systemkamera bilder som gör det.. för ingen har sagt det till mig i verkligheten och jag tkr inte själv att jag är alls lik henne. Men ja... det är roligt hur en och samma sak kan se ut på 1000 olika sätt genom olika folks perspektiv.


Ja vad säger ni? Man kan alltid drömma haha...

Dessa bilderna tyckte alltså några att jag liknande LL på:Aja då får vi nog börja jobba på dels bantande, dels festande och knarkande och dels pengar till ett boobjob om jag ska leva upp till min kändis-dubbelgångare! Kan bli jobbigt men vi får väl se vart livet och Paris tar mig!
Vilken kändis är ni mest lik? (eller som i mitt fall minst olik?)


Tips från coachen

Här kommer ett hett tips från mig och Rebecka ( http://jagochparis.blogg.se/ ) :
Såhär ska ni se ut om ni inte vill bli våldtagna i Paris:


Ungefär såhär såg jag ut igår när jag skulle hem från Lovisa och ändå körde ne bil upp bredvid mig med nedvevadruta och den svarta gubben som satt där i frågade om jag hade bråttom och behövde skjuts.... UUUSSCCHH... aja han körde iafl därifrån efter att jag ignorerat hnm och sen bara viftat med handen TIPS1 FRÅN COACHEN DÅ ALLTSÅ för överlevnad i Paris :)

PS stay tuned senare kmr bilder på mitt hus och mitt lilla område St.Germain en Laye !

I just came to say hallo

Just nu hemma hos Lovisas värdfamilj eftersom både hennes och min skulle iväg och vi ville inte vara ensamma buuhuu huu. Ska lägga in bilder imorgon på den utsökta måltiden vi lagade, MED gasolspis det du.

Hade missat en kommentar, men såg nu att min morbror Fredrik (hej på dig Fredrik!) hade kommenterat ett inlägg.
Han och hans fru och mina två kusiner kommer hit senare i vår!! Kommer bli riktigt kul att träffa dem och jag saknar tjejerna redan fastän det bara var 3 veckor sedan vi sågs!
Be stupid, be loud & proud. Do the things that aren't allowed. You only live life once, Live it without regrets

Tjabba tjenare! Igår var en lång kväll som inte var så jätteawesome men som hade sin lilla egna charm.
Jag begav mig iväg vid 21.08 (lite sent eftersom jag skulle träffa Lovisa och Malin på Deffan vid 21.30... missade iafl precis tåget kvart över så fick ta det som gick 21.30. Påväg mot stationen ringer Lovisa mig och säger att jag ska äta med min värdfamilj så jag kan inte vara där förrens 22.30... aha säger jag 1) vi tänker inte vänta på La Defense i en timme 2) det kommer i princip bli omöjligt för oss att hitta varandra väl ute i Paris eftersom LOVISA INTE HAR NÅGON MOBIL HON KAN LADDA!!! (efterwsom hon tog fel laddare med sig.. CLASSIC LOVISA!!, inte nog med att hon inte haft mobil i sverige de senaste 4 månaderna utan nu ställer hon till det här också, och är för lat för att köpa en laddare..). Så hon ska alltså åka hela vägen till oss själv som innebär 2 byten och alltså en resa som är väldigt svår att räkan hur lång tid det tar.. och alltså omöjligt för oss att veta när vi ska gå till metrostationen som hon kommer till...
men Lovisa är en den som ser allvaret i det hela.. liksom ute i Paris på kvällen utan mobil... ja kan i princip vara lika med katastrof men TACK O LOV (det är därför jag älskar henne, det är dock kanske lite sämre för hennes egen skull...) är Lovisa den som aldrig bangar så jodå. Vi beräknar att ungefär 40 min senare ska vi gå för att möta henne. Vi går till metron då och väntar på 5 stycken tåg.. inget av dem har Lovisa i sig.. vi går tillbaka till baren där vi satt med några andra svenskar från SSP (svenska skolan i Paris) och jag känner att kvällen kommer bli skit. Nu kommer jag inte träffa Lovisa och vi kommer inte kunna dra någonstans och jag kommer få ta metron hem ist för jag kan inte leta efter nattbussen själv osv (sen att lovisa kunde dö på vägen kände som ett lite mindre problem). MEN VISST FAN vandrar inte Lovisa in på Pop-In baren 5 minuter senare (det är ett mirakel att hon kunde hitta oss bara där för det var packat med folk och vi satt på ovanvåningen längst inne i ett hörn). Så ja då kände jag att det var halleluljah moment (lovisas metrotåg hade hoppat över vår hållplats så hon hade fått åka tillbaka och sen fråga efter var Pop-In låg).


Lovisa taggar inflr världens coolaste shot höhö

Iafl satt vi kvar där tills 12 när de sista SSP:arna skulle hinna med sitt sista RER-tåg. Då bestämde vi oss för att vi skulle dra vidare och eftersom vi vet nada om Paris med har hört att ngt som heter VIP-room är gratis och billigt så hoppade vi av på en hållplats enligt hjälp från killarna och frågade sedan eftervägen. När vi kommer dit så står vi bakom några tjejer som ska in som r ett rejält antal år äldre än oss OCH VAKTEN FRÅGAR EFTER DERAS LEGG!!! (trodde aldrig det skulle vara så strängft i Fra GALET) och eftersom bara Lovisa är 18 och har legg och jag har glömt min falska passkopia hemma.. merde! så är det inte ens lönt att försöka komma in... så då går vi därifrån ställer oss och tänker lite innan vi bestämmer oss för att åka till Champs Elysées eftersom bussen gick därifrån och det ligger en del klubbar där. Vi frågar några där var klubbarna ligger... men det verkar helt krångligt och han sa att det var dyrt också eftersom det är C.E ... så vi skiter i det och sätter Malin i en taxi och letar efter vår buss. När kl närmar sig 01.38.. (bussen går bara en gång i timmen) så sätter vi oss i en taxi men vi vet inte var på en jättelång gata han ska släppa av oss.. bara vad gatan heter. Men med viss telefonhjälp av min kära Fadder Johan så kommer vi faktiskt till busshållplatsen. Hinner med bussen och är hemma 02.40 . Sen plockade vi lite i värdfamiljens kylskåp och såg ett desperate housewives avsnitt så det blev lite fredagsmys trotts allt :) !

En bild med jäääättebra skärpa på vägen hem i min lilla tomma stad!

Salut!

Bonjour la blogg aujourdhui je veux aller dans un club pour danser etc MAIS mes copinnes sont très jobbiga så ce blir un barrunda instead je crois!

Iafl hello and hello dear and beloved friends! Lisa reporting from Paris here. Dont have much to say; förutom att det är sjukt svårt att planera här.


Jag och tjejerna vid La Defense igår på FFK:n (fransk kulturhistoria osv) och för er som knner oss Polhemmare så r det Alice som står i mitten hon är från Karlskrona och flyttade hit med sin familj i julas hon är alltså den enda som inte är från Polhem och den 12e Vår Termins eleven!

Chillin in da Paris !Nytt år

Tjenare bloggie bloggie! Idag börjar jag kl 9.10 men tyvärr måste jag ändå gå upp... ja såhär tidigt! Det är fruktansvärt :( snyft! Idag har vi iafl håltimme från kl 10.10 - 12.25 (eller till 13.50 om vi inte äter på skolan) OCH DÅÅÅÅ ska vi till La defense, ett av Europas största köpcenter ehehehhe :), och shoppa! Det var ju nämligen kaos i onsdags då rean började så vi tänker att fredag nu mitt på fördagen borde vara lite enklare!


Sista dagarna i Sverige:

Julafton och julklappsleken, här är nästan hela goa släkten förutom Maggie, och Mami o Papi

Julklappar nom nom

Filmkväll med girlsen, mat på wraphouse mmm vad jag sakar det!

Sista kvällen med ariel den 28 December innan hon åkte till Sthlm över nyår </3


Jag och Ottos syster Elsa <3

Sista bilden på mig och mandullan, dock långt ifrån lika fin som vår vänskap höhö...


Min avskedsbrunch den sista januari, önskar att jag kunde vara tillbaka där i en timme och träffa alla mina vänner OCH äta all godmat jag hade där !! 
~• << Picture of me when I was younger, i was so cute :D <-- HAHA

Hej bloggen! Tillbaka till gamla old school jag typ livet rullar fin fint, det är fredag imorgon! Då har man alltså lyckats med något.

Idag följde jag med en klasskompis hem efter skolan, hon skickade ett sms till värdmamman innan och frågade om det är okej och sådär, sen BOOM rätt som det är när jag ska gå där ifrån langar hon värsta utskällningen. 
Hon säger allt från att jag inte får vara där så sent för min kompis måste hjälpa till att laga maten, till att har du inte läst kontraktet, till att hon inte svarade på sms:et alltså är det ett klart nej, till att det är hennes liv som kommer i första hand och sen min kompis och att det är inte lätt för henne och det är hennes hem och då vill hon inte att det ska sitta någon främmande där när hon kommer dit osv... det sjukaste var 1) att det kom helt plötsligt och helt random och (tack gode gud) att hon var glad direkt efteråt igen sen 2) att jag förstod typ allt hon sa... när mina värdföräldrar pratar med mig helt sakta fattar jag typ inget men när denna damen skäller ut oss på franska i rasande tempo förstår jag typ allt.... fattar itne riktigt hur det här med språkkunskaper funkar. AJA en ny upplevelse iafl.. sålänge min kompis tacklar hennes humörsväningar så är det ju lugnt iafl!


I matan! Lovar att ta lite bilder på skolmaten för den är helt awesome!!!!

Utsikten från parken i min stad, om ni kollar noga ser ni något litet som sticker upp bakom kullen längst bort på bilden, det är Eiffeltornet höhö!

Ylla (som luktar äckligt) i parken i Söndags!


Me and Kiwi a regular afternoon, chillin at da computer watching some desperate housewives !

Så det var alltså lite mobilbilder från mon trip änsålänge....
Ser mkt fram emot folk som jag iafl kommer hit till detta metroladdade land för att hälsa på mig. DE jag vet/trot kommer änsålänge är

Mamma och Pappa (classic)
Joel och Frida (Pappas kusin och hans sambo)
Amanda (the king of the king)
Ariel (min systah from another bystah)
Tilda, Gabbi (och Frida?) (mes amigos de polhem)

Känns sjukt stabilt och längtar mkt efter alla dessa personer då de är trevliga, nästan alla iafl, (ja du vet at tjag menar dig JP!!!) och allt som påminner en om det fina i Sverige gör en lite extra varm i magen:

Några godingar från Twitter:

Money can't buy happiness... But it can buy bacon, and that's pretty damn close. :')

I DO WHAT I WANT, WHEN I WANT, WHERE I WANT if my mom says its ok. :)

I told my friend "...& at my FUNERAL , it's your job to dramatically throw yourself onto my casket & yell 'WWWHHHHHYYYYYYYYYYYYYYY?!'."

Sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag

Hej bloggen! Jag gillar inte att vara den deppiga typen eftersom jag är mer "WOOOW livet leker" typen. Men jag måste förklara en sak för er mina läsare, familj och vänner... allt här är INTE en dans på rosor. Jag tänker ofta, vad fan gör jag här? Det är en tjej som är helårselev i min klass som ska åka hem till Sverige nu i veckan. OCh då kom jag på mig själv med att tänka.. fan vad skönt att bara åka hem!

Fast sen tänker jag vad fan r det jag tänker, det är ju detta jag har velat göra nu senaste 3 åren... och nu står jag här och tänker en sådann tanke. Men jo det är faktiskt så, det är jobbigt med nya lärare och massa läxor, att pendla och det  är SKIT jobbigt att bo i värdfamilj, att prata franska och känna sig som en gäst i det som ska föreställa ens hem. Alltså.... det är jobbigt att vara här, fysiskt (man är trött typ hela tiden) men framför allt psykist. Självklart gillar jag det.. men ja jagtror inte att man kan förstå om man inte själv bott i en värdfamilj i ett främmande land på det här sättet.

I alla fall, det som är roligt är allt som är nytt! Stadens möjligheter: shoppingen, sevärdheter och festande. Därför gäller det att ha det så roligt som möjligt. Så idag tog vi oss en tur på januarirean som började idag. OCH GUD vad det är mkt folk och mkt rea. Tänk er mellandagsrean och gånga det med 10 så har ni det. Men det är NAJS! och helgen ska också bli najs! För även om det är pissjobbigt att vara här så är det en erfarenhet som jag är riktigt lyckligt lottad att jag fått chansen till. Framflör allt är det MÖJLIGHETER. Så det gäller bara att hitta rätt motivationsfaktorer så att summa kardemumma ska jag göra detta halvåret till det ballaste i mitt liv. Även om man trampar på en del vasst glas och ramlar på en del hala gator på vägen.. man måste alltid kämpa vidare för att nå dit man vill!

Veckans bucket:


Chillin at St. Dominic

Heelloo skolqn suger for det finns inget internet till vara laptops, men nu har vi fatt lana skolans enorma barbara som man bara far internet pa om man har ett speciellt inlogg. Dessutom sitter alla knappar pa fel stalle och det ar extremt irriterande. Ska analysera en konflikt och anvanda kallkritik. Det suger balle, och dessutom ar det val mer historia an Shk ? Aja maste bege mig innan lararen bustar mig. Hors senare amigos!!

Amanda o jag!

Jag och min käraste vän Amanda JP har ju hängt ihop sen way back, och ni trogna läsare vet ju att jag höll på och dona jättemycket med en present inför att jag skulle åka som var till Amanda.

Nu tänkte jag iafl lägga ut lite godingar från denna SCRAPBOOK som då alltså var det som jag höll på med.

DESSUTOM vi jag veta igår att Amanda får bo här hos min värdfamilj när hon kommer hit på sportlovet. Är det inte helt jävla underbart? När mamman sa det när jag frågade om billiga vandrarhem, var första gången jag kände mig riktigt 100 % lycklig i detta Baguetta-land.

Anyways, här har vi alltså ETT LITET urval av den enorma bok jag fyllde:

framsidan till denna, ja man kan väl minst sagt säga bibel eller eliten av memoarer

Första uppslaget.. Mammas kommentar när hon såg det var ungefär såhär "Oj pussas man på munnen sådär med sina tjejkompisar" och sen en min som sa ungefär "är du lesbisk eller??? men isåfall är det okej..." tack för den du mor!

.
Ibland måste man vara ifrån varandra för att förstå att man hör ihop!

Minnen.. kan tyvärr inte lägga ut så mång aav dessa sidorna eftersom de är ganska privata och pinsamma.


"I look at my bestfriend and think, why the fuck do I love this retard?"


"En bästavän är någon som vet allt om dig, men som tycker om dig ändå"Och sista sidan! Ja denna boken skulle nog sälja miljoner ifall det var Kissies memoarer men tyvärr är nog de enda personerna som skulle vara villiga att betala ngn krona för denna typ våra föräldrar och den del av våra vänner SAMT alla haters som bara dör efter att få veta ngt töntigt att hettsa med!

PS tänkte inte göra detta inlägget idag men såg så många personer som varit inne de 3 senaste dagarna, nästan exakt samma antal. Kände mig så hedrad att ni är så trogna min blogg så tänkte att jag borde vara lika trogna er!


Los klackarKlackarna från New Look för ENDAST 260 kr!! Många bloggare r ju stolta över att visa upp sina 20000 kr väskor och liknande men jag, är mer stolt att visa upp ngt som kostade typ 10 kr, bara för att visa sicket KAP man gjort!

Håller ni med eller är ni sådanna som gärna flashar med era gutchi väskor o allt vad det heter?

Och ni undrar säkert: Kan jag gå i dem? Svar: Tveksamt men det går nog an

2011: Grab somebody sexy tell 'em hey. 1830: Take one physically attractive person and greet them with hello

Hello hello, nu är jag och Kiwi klar med filmen. Måste säga att vi är riktigt besvikna :( alldeles för mkt pang pang och för lite läskiga-scener. Dessutom att filmen inte slutade utan att det är en hel serie hade jag ingen aning om, och Kiwi var sjukt taggad på att se hur det slutde men så slutade det inte ens. Vi är djupt besvikna...

Iafl en fråga jag har fått är varför jag inte kan fotta mitt rum eller mitt hus. Jo det står på det lilla kontraktet som jag har skrvit på. Tydligen har det hänt incidenter tidigare när elever tagit olämpliga bilder t.ex. på sin värdfamilj eller på sitt hus som sen då läggs ut online. För att värdfamiljerna inte ska behöva oroa sig att för mkt av deras privatliv hamnar på facebook eller t.ex. bloggar. Jag har inte mina värdsyskon på facebook för tillfället men lär väl snart ha. Och eftersom jag länkat min blogg en gång på facebook så vill jag ju inte att någon av mina syskon ska hitta min blogg och se att jag lagt ut massa bilder på deras hem osv.

Området där jag bor är väldigt franskt ja, eller ja kanske inte lika franskt som centrala Paris eller så. Där får jag ju definitvt ta bilder iafl så jag ska passa på i helgen om jag ska ut med hunden eller liknande att ta lite bilder på mitt area. Jag bor ju som sagt i St Germain en Laye som är en egen by och förort till Paris. Dock ger inte ordet by staden rätta då det ändå trotts allt bor ca 50 000 pers här! Det finns 2 cafeer med storq uteserveringar som alltid är fulla med ungdomar på alla möjliga tider på dygnet. Det finnrs o massa affärer, med kläder, skor och allt annat möjligt! Metro stationen ligger ungefär 7 min ifrån mig och där behöver jag aldrig vänta mer än 5 min på morgonarna innan mitt tåg kommer. Tåget tar ca 20 minuter så de två milen går väldigt fort!
Jag komminucerar absolut mest på franska med min värdfamilj men t.ex. när jag var ute och fikade med min värdsyste roch hennes kompisar så pratade jag en del på engelska. Sen när vi gick hem från cafeet blev det bara engelska. Igår var flrsta gången jag verkligen pratade engelska vid middagsbordet med familjen då jag skulle förklara hur sjukt Sverige är på det sättet att vi ska förbjuda oss att äta svenskt julbord i skolan och att man lätt kan bli kallad för nationalist om man använder tillexempel svenska flaggan. Detta är ett ämne jag verkligen tycker är vrickat men väldigt intressant. Får kanske köra lite mer argumenterande inlägg här också (för mina lite äldre läsare typ släktingar höhö) så jag visar att det inte bara r dagens outfit och dagens häng on da café!


På onsdag börjar en enorm rea här i Paris, längtar! Tyvärr kunde jag inte hålla mig och tjuvstartade med ett par UNDERBARA klackar. Mer om dem senare, SEEEEN vill jag tillägga att min kropp börjar typ skaka och jag kan inte sitta stilll när jag tänker tanken att gå ut här för första gången, asså jg längtar sinnessjukt mkt VERKLIGEN! förhoooppningsvis kan det bli någon uppvärmning i helgen. Hooojj

Kiwi och jag

Kiwi och jag chillar in my room. Vi kollar på I Am Number 4, Kiwi verkr faktiskt tycka att den r riktigt spännande!
Men nu måste jag kolla vidare, svar på frågor från mina fina vänner Gabbi och Frisse kommer senare. Efter matten också antagligen :(


Kiwi gillar att ligga på min axel och pussa mig på kinden, inte visste jag att et marsvin kunde ge så mkt kärlek! Men nu ni, nu vet jag! Ska lätt införskaffas när jag återvänder till Landet Lagom !

Det bästa och det värsta

Ja får säga mina vänner att ni är riktigt dåliga på att kommentera typ frågor, eller vad ni vill att jag ska skriva om. Ni borde väl iafl ha en eller två frågor till mig då vi inte setts på en vecka och inte bor i samma stad längre.. eller... 

Iafl det bästa som har hänt:
Det bästa som har hänt, är jävligt svårt att pricka ut. Tänkte på det när jag var med Ylla men kunde faktiskt inte komma på ngt. Men det kan vara när jag pratade med min värdsyster igår och frågade hur hennes föräldrar ställde sig till typ alkohol och utetider och liknande. Hon beskrev det som att hon hade gjort så att de fick acceptera det, men även att Sofia och Klas (de två som bodde här innan) inte hade haft några problem med utetiderna. Vilket känns väldigt skönt då man aldrig kan veta ifall värdfamiljerna kan tänka sig att släppa på reglerna lite (vi ska ju egentligen vara hemma kl 1 varje fre&lör kväll) eller ifall de håller på dem stenhårt.

Det värsta:
Det värsta är minst lika svårt... men det jobbigaste var nog första kvällen när min värdmamma kom så himla sent för att hämta mig. Jag fick ju stå kvar ensam 1 timme och 40 minuter efter att den näst sista eleven hade blivit upplockad. Och då hade vi två sista ändå stått ensamma i ca. en halvtimme. Den väntan var väldigt psykiskt påfrestande då man hade haft en extremt lång dag och var nervös redan innan man började vänta. Sen när min värdmamma frågade mig om jag ville ringa hem och säga till mina föräldrar att jag var framme och så var det extremt jobbigt. Det kändes verkligen som att jag skulle börja gråta, när mamma svarade i telefonen och jag stod där framför min nya familj. Jag var så trött och sliten och man kände sig verkligen verkligen inte alls som hemma, och det var inte förrens då som jag verkligen insåg att här ska jag bo i nästan 6 månader och här finns inte mamma eller någon annan där hemifrån i närheten överhuvudtaget.

Bonsoir Elsa

Hahahah jag pallar inte. Igår skickar min värdmamma ett sms till mig som börjar såhär: Godkväll Elsa... osv. Jag börjar skratta såklart och tycker att det är komiskt att hon skrivit fel namn. Men sen idag när mamman kommer hem så ropar hon upp till pappan som är på ovanvåningen (där jag också är) "Var är Palmyre...?" "Hon är i duschen" "Okej och är Elsa hemma?" "Ja Elsa är här" (på franska då alltså)


HAHAHAhhaha så mina värdföräldrar tror alltså att jag heter Elsa... vet inte riktigt hur jag ska lösa detta... liksom ni kan själva tänka er den akward situationen som uppstår om jag säger typ vid matbordet.. ja alltså jag heter Lisa och inte Elsa... hahah pallar inte. Funderar på att antingen vänta tillls vi smsar nästa gång och skriva / Lisa eller går jag och snackar med min värdsyster och säger att hon kan säga det på något diskret sätt. Men jag vet inte om jag kan lita på henne.. tänk om hon går och säger ja Lisa kom tlil mig och sa att ni kallar henne Elsa fast hon heter Lisa.. det blir liksom också liiite akward. Aja nu har vi dagens dilemma här, får precis som igår på toaletten, sätta upp några olika alternativ och sedan välja det bästa!

Living on the edge

Igår körde jag en riktigt living on the edge det handlar om att sitta på toan och inse att toapappret är slut. Mer detaljer än så vill jag nog inte ta upp här. Men igår på tjejmiddagen hos Lovisas värdfamlilj (utan värdfamiljen dock) berättade jag hela historien. Det slutade med att Malin sprang bort till närmsta soffa och dog av skratt samt att Rebecka låg på golvet och bokstavligen talat dog av skratt (men återuppstod igen ofc) OCH att vi konstaterade att LIVIN ON THE EDGE är mitt andra namn!Ganska suddiga och dåliga bilder eftersom vi stod uppe på en konstig blomsak, men iafl Jag och Malin framför ja jag tror själva ni kan namnet på det där tornet, fyfan vad fint det är på natten alltså. Helt sick! Iafl när vi stod vid Lovisas tågstation och väntade på att Lovisa skulle komma och hämta oss. (och svar nej jag tog inte upp mobilen och försökte göra en dramatisk poose som att jag just fått reda på något otroligt chokerande utan det var faktiskt lovisa som ringde och sa att hon var där och frågade var vi var och det är sådär jag ser ut med öppen mun när jag tänker)

Nu BLIRE Desperate Housewives med Kiwi, säsong 8 avsnitt 2 liky liky! Sedan plugga och sedan en promenad med Ylla hade jag tänkt mig, min värdfamilj är, preics som igårnatt när jag kom hem, spårlöst försvunna... så ja jag planerar min egen dag så får vi se när mina vägar korsar deras. Bisous

Paris - inte att leka med

Efter en viss överläggning har jag konstaterat att min familj inte alls verkar ha några planer på kvalitetstid med mig. Så jag ska strax gå ner och fråga min värdmamma ifall mina dagens planer låter rimliga. Jag tänkte ta en tur i min by med hunden Ylla.. stavas nog inte så men det utalas iafl så. Det är väldigt dåligt väder här ,men det är iafl varmare än i Sverige och i Skåne MOOHJAHAHHAHAH!

Sen tänkte jag bege mig in mot lite centralare trakter och mot Lovisa Nilssons bostad hon är dock helt retarderad och svarar inte på sms, så jag ringer upp henne och ber henne svara på facebook chatten.Vi chattar i en minut sen försvinner hon igen, jag bombar med sms hon svarar inte-. jag pallar inte ringa henne igen för jag har typ bara 2 timmar att ringa för på 3 månader så måste chilla lite nu i början...!


Just nu chillin with Kiwi, men hon la nyss sin första bajsplupp och då är det ett tecken på att man snabbt som attans måste lägga tillbaka henne i buren igen. Asså ja nu när jag känner att värdfamiljen inte riktigt verkar palla umgås med mig så har jag iafl Kiwi. Hon gillar att burra ner sig i mitt armveck/armhåla.. det kittlas lite och är lite allmänt obehagligt men det r väl sådanna uppoffringar man gör för sina vänner. Aight?

PS lovar att ta lite kamerabilder och itne bara sådanna hära bull webcam bilder... men ni vet hur jobbig processen ladda över till datorn osv är.

Sesam öppna dig

Hello in da house först vill jag bara börja med att säga att jag och Dulle i princip avled på tunnelbanan idag, jag brukar verkligen inte tycka att grejjer är typ "piinsamt" och som ni vet inte heller ha ångest men den här sved fan.
Vi sitter på tunnelbanan, en kille, med stora hörlurar, i vår ålder går in och ställer sig framför oss. Sedan börjar diskutionen, jag drar igång först med att han är en sådann kille jag skulle kunna falla för änd, typ för att han är så lång och smal och typ kläderna var snygga och så. Sen börjar vi snacka om allt mellan himmel och jord typ att han är skitsmal, och typ snackar om killarna vi haft ngt med innnan och att de också varit smala... iafl så kollar killen lite på oss ibland och typ ler och jag ler tillbaka. Han var ju söt och så! Disskutionen vandrar vidare till att han inte ser det minsta fransk ut och vi snackar om att han absolut måste komma från något annat land. Det sista Lovisa säger är - Fyfan vad smal han är! Han tar av sig hörlurarna ch då säger jag samtidigt vi måste fan fråga var han kommer ifrån. Han tar på sig dem igen men verkar ångra sig och tar av dem. När jag precis ska fråga var han kommer ifrån säger han - Jag är dansk och förstår allt ni säger..
Först blir det väldigt, tyst, sen börjar vi gapskratta.... sen skrattar han lite men sen går han därifrn och går igenom hela tåget och ställer sig längst bort... SKULDKÄNSLORNA var enorma över det vi sagt om att han var som en pinne. Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att han hörde de bra bitarna av det vi sa också!

För att totalt byta spår kan jag tala om att jag hade velat ha en helg där vi gick ut, festade järnet dansade osv, men jag tänkte mig att jag nog ska ha en helg med kvalitetstid med värdfamiljen eftersom de jobbar så himla mycket och jag inte hinner prata så mycket med föräldrarna. Helgen kommer nog däremot bli en ensam helg, eftersom det första min mamma säger när jag kommer innanför dörren är att hon ska iväg på teater och att maten står framme. Så det blev middag framför TVn bara jag och Tanguy.. jag säger senare att jag ska gå upp på mitt rum men att an kan säga till om han ska se en film. Får ett snabbt svar
- Jag ska bara se på det här
Tack för den Tangay.. aja får väl hänga med min enda polare Kiwi då </3 forever alone!

Fick en fråga om det värsta och det roligaste som har hänt. Svaret på det tar vi senare !

Godermorgon stånd!

Helloo da blogg. Om 10 minuter ska jag börja gå till skolan... och då börjar jag inte ens förrens klockan 9. Ja ni fattar att jag måste kämpa här när jag har haft alla min skolor Lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, och 1,5 år i av gymnasiet 5 minuter ifrån mig. Men det känns bra att vara lite bonde och få testa på hur alla andra har det. Typ Tilda, Gabbi, Anna, Frida, Ylva.... ja listan kan pågå i all evighet hehe!

Idag ska vi ha lite fest på Mederic (den svenska skolans lokaler), bestående av lite trevliga lära känna saker. Ska bli intressant! Nu måste jag försöka lämna rummet utan att stöta på Tangay med typ handuk eller endast iklädd kalsonger... kan bli en svår utmaning! Men sådanna är man ju vana vid här nere hoho. gammal goding!

I like pigs, dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals

Och för er som undrar vad jag gör på kvällarna här i Laaa Fraaanceee. SÅ ska jag tala om det för er.

Jag hänger mest med min nya polare Kiwi hon är en Cochon d'Inde. För er sjukt oallmänbildade som det inte säger så mycket. Här får ni 2 stycken ledtrådar.Hon har sjukt soft humor och är den enda i detta stora land som förstår mig till 100 %.. nackdelen må vara att hon blir lite bitchig när hon måste bajsa :(


Some poeple need to realize that Facebook is a social network, not a diary.

Heeeeeeej förlåt för världens segaste uppdatering menmen ni vet hur det funkar.. och ni 20 som läste mitt inlägg igår har ju inte kommenterat några frågor eller någonting. Fattar ni vad svårt det är då, då det finns ca 20 000 olika saker att skriva om. Idag har jag iafl äntligen fixat fransk SIM-kort med fria sms och någon timme att ringa för i 3 månader, känns som en lättnad. Råkade glömma att köpa biljett för att ta sig ur 4e zonen idag IGEN så jag höll först på att hoppa av på en hållplats innan mig för att köpa en biljett från zon3-zon4 tack och LOV gjorde jag inte det eftersom den hållplatsen låg också i zon 4a så då hade jag inte kommit ur där heller och dessutom varit på fel station så jag hade fått börja om från början osv. Så jag gick av på min vanliga hållplatsen (sista hållplatsen woohoo fast det r najs på morgonen för jag får alltid sitt-plats och alla andra får stå MOHAHHA) stoppade in en biljett jag har råkat köpa som bara gäller för helger och lov. Det kommer upp att den inte funkar jag vänder mig om till personen bakom mig som bara vill komma ut och säger "Do you know why this ticket doesnt work?" - Han säger ingenting men bara pekar att jag ska gå och han går tillsammans med mig med sitt kort!  Piece of a cake! Funkar alla dar i veckan alla tiders!

DOOOOCK blir det rätt drygt i längden så imorgon ska jag och älskade Britt-Marie (värdfamiljsansvarig-för ni som vet vem hon är så är det ganska skojj annars inte lika...).

Igår hände världens skabbigaste grej när jag skulle åka hem. Det sitter en man på andra sidan vagnen några meter ifrån mig. När vi har satt oss ner så ser jag att han grabbar tag ett rejält tag mellan sina ben. Kollar bort ett tag och sen när jag snabbt kollar på honom igen så ser jag att han har lagt upp sin lilla(eller ja lilla o lilla men iafl) penis längst jeansbenet... så att man verkligen kan se alla former! Blir såklart relativt äcklad eftersom snubben var 35 och hade en läskig basket på sig. Men sedan när jag kollade dit 5 min senare så ser jag att hjan sitter och klämmer sig på in penis... med typ 10 sekunders mellan rum ... ett nyp liksom..... var det hans sätt att runka in public liksom ?? Ja alltså jag vill itne ens veta. SEN när jag skulle gå av vagnen så väljer jag dörren til vänster eftersom han sitter närmast dörren till höger. MEn sen när tåget bromsar in innan det ska stanna, vem tror ni itne då trillar in i mig om inte basker-runka offentligt snubben UUUSSSCH. Kan säga att jag gömde mig bakom en pelare i 5 minuter innan jag vågade ta rulltrappan uppåt...
Aja det är vardagsmat här i Parisbaby vettni, allt är helt gaaaaleeeett!! tyyyyyypp... ehehhe. Aja iafl kommer ha rätt tråkiga saker att skriva om nu. Denna veckan är ju typ lära känna allt och alla osv.
Min fadder Johan från inget mindre än Lidingö (OOOOM jag har hetsat med det) är riktigt trevlig och hjälpsam samt grym på franska, så jag kunde inte fått en lättare start.
BISOUS (PS igår ramlade Lovisa Nilsson aka Dulle i trapporna på tunnelbanan hhahah, för er som känner henne classic Lovisa, fick mig ett riktigt gott skratt!!)

PS2: Idag på Fransk kultur lektionen, så kommer ett gäng med tjejer in sent i aulan så de är rätt långt ifrån längst framme där lärarna står. En tjej står kvar ett tag innan hon tänker sätta sig ner så säger Britt-Marie som står längst fram "Jag tror nog att det har kommit in en mamma här". Stackars stackars Louise som står där... kul att bli förväxlad med en 40 årig mamma vid 17 års ålder. Bra jobbat Brittan!!

It's funny how we can remember the lyrics to hundreds of songs, but cant remember anything when we study for a test.

Nu sitter jag här i mitt rum i PARIS! och chillar. Skypa:r med Mamma! Det är trevligt!
Nu måste jag socialicera mig med min familj eller de är inte hemma men snart. Tänkte gosa lite med mitt marsvin också fick veta att de hade ett sådant också, Jag är lycklig!! HAde ju massa marsvin när jag var liten som jag älskade av hela mitt hjärta! Adios bloggen! Mer info kommer!

OCCCCHH SNÄÄÄLLAAA kommentera med frågor här typ ist för p facebook så kan jag skriva här så alla mina fina vänner som undrar kan få veta utan att jag slipper skriva om allt 20 000 gånger. SÅ KOMMENTERA OCH FRÅGA VAD NI VILL ATT JAG SKA SKRIVA OM FOLKS! Saknar er alla :/ 

Får ju absolut inte visa mitt rum eller min värdfamilj eller ngt på facebook eller blogg eller likannde. Så försökte ta ett foto utan att visa något av mitt rum eller liknande. Här har ni dagensoutfit också btw, Tröja från Nina och från H&M, samt pälsväst från en av mammas kompisars kompis hemma-collektion la la la.

OH MON DIEU!

Heeeeeeeej bloggen... har fixat internet nu! Behövde bara be värdmamman om nätverksnyckeln men vågade typ inte innan för hon pratade jättelänge om hur mycket hon ogillade att hennes första värbarn (det har bott 2 st här innan mig) satt alldeles för mkt på skype och facebook.

Vad ska jag börja med? Har sätt att väldigt många gått in på bloggen idag och igår, och det är ju helt förståeligt! Det är ju först nu min blogg verkligen har en poäng. MEN vet inte var jag ska börja... min värdfamilj är toppen iallafall! Hela grejjen med att bo i värdfamilj är HELSKUMM men man vänjer sig verkligen mer och mer för varje timme som går. Jag hoppas att jag känner mig som hemma snart. Språket är SKITSVÅRT... men det kommer la också en vacker dag! Det har hänt många incidenter, igår var det missförstånd vid frukosten så jag satt o vänta i 1h att någon skulle vakna, mitt metrokort funkade så jag fick fråga en random om hjälp att köpa en gångs biljett. Idag funkade inte biljetten jag köpte så jag kom inte ut när jag skulle ut från stationen jag går av eftersom de jäklarna är så smarta så att man måste ha ett kort som gäller för zon 4a för att komma ut ur stationen, så att man inte bara betlalar för tex zon 2 och sedan åker vidare hur långt som helst.
Jag bor iafl på slutstationen så det är ganska långt, jag bor alltså inte i Paris utan i en liten egen stad som heter St. Germain en-laye som inte alls är s liten egentligen (50 000 invånare) bara jämfört med Paris som är GALET stort. Idag har jag gått lite på champselysées? fått syn på triumphbågen( ja den riktiga triumpbågen för dagen innan trodde jag att en helt annan sak var T-bågen.. PINSAMT) och Eiffeltornet osv. Nu måste jag dock sova det r sjukt så trött man blir för det är så mycket nytt att ta in. MEN TRO mig, det kommer mer inlägg nu ... tror jag iafl!
Min familj är förövrigt sjukt trevliga och ganska rika vilket alltid är najs. Min förort är en väldigt fin förort och det finns badhus, parker, maaaassa skolor och SJUKT MKT skolbarn på morgonen (är som att gå i motvind när det blåser 1000 m i sekunden), affärer tom en svensk affär osv. Så även fast jag bor längst bort så är jag en av de som bor finast :) LIIIKKYY LIIKKYY.

Måste sova, nickade till innan vid halv 9 när jag kollade nyheterna med min värdmamma.. ganska pinsamt!
Tänk då tyckte man det var SJUKT kort tid kvar och nu är jag här... efter 30 månaders väntan är jag här DET ÄR SJUKT!!!!

Stand a little taller, just me myself and I

Ja ni förstår nog att jag inte med ord ka beskriva känslan att jag lämnar allt detta om knappt ynka 5 timmar bär det av mot Danmark och Köptenhamn. Och om 8 timmar bär det av mot Paris.

Idag har varit en underbar NÄSTAN alla mina vänner jag bjudit kom hem till mig, trotts att många hellre ville ligga hemma i fosterställning med en hink bredvid sängen, så tog de sig hit! Och det var det värt, hade massa bullar, pålägg, ägg bacon och köttbullar. Samt min UTMÄRKTA KLADDKAKA! Men det blir ändirng nu i Paris! Nu blir det nyttig mat så man kan komma hem några kilo lättare till beach 2012! TVÅ TUSEN TOLV.. det känns jävligt fel att skriva och säga det men jodå, nu är vi här.. domedagsåret!
Har gråtit floder idag, när alla gick härifrån gav jag min scrap-bok till Amanda och hon gav sin present till mig. Kan inte förstå att jag ska vara utan henne, hon är min andra halva helt klart... men vad ska man säga, det som inte dödar en gör en starkare! SEN kom Nina hit en snabbis och när jag skulle säga hejdå blev det bara för jobbigt. Imorgon ska jag FAN ta vattenfast mascara för mamma o pa imorgon på flygplatsen kommer inte bli lätt!!!!! Tur att jag var osminkad idag iafl. Aja DET ÄR SJUKT, men nu väskan är full (lovar det finns inte ens plats för en liten myra eller liknande där i just nu) så känns det ganska bra. NU ÄR JAG REDO.

Nya människor, nytt hus, ny skola och nya lärare. Nya vänner, ny "familj" och nya fritidsintressen. Det finns inte mycket att säga NU KÖR VI!

You know the bed feels warmer
Sleeping here alone
You know I dream in colour
And do the things I want

You think you got the best of me
Think you had the last laugh
Bet you think that everything good is gone
Think you left me broken down
Think that I'd come running back
Baby you don't know me, cause you're dead wrong

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

You heard that I was starting over with someone new
They told you I was moving on over you

You didn't think that I'd come back
I'd come back swinging
You tried to break me, but you see

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Thanks to you I got a new thing started
Thanks to you I'm not the broken hearted
Thanks to you I'm finally thinking bout me
You know in the end the day you left was just my beginning
In the end...

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone


What doesn't kill you

Ikväll ble inte salls som jag plaerat. Missade 2 fester bara för att jag somnade hemma hos Nina.. bitter? Inte särskild... FÖR JAG ÅKER TILL FRANCE OM FUCKING 25 TIMMAR!!! TAAAAAAafffffgggggSAAAAADDD.
nyår var överskattat.... än sen då, jag var taggad och det r allt som räknas att vakna p topp ö rdet som göller. Nunblir det sova innna jag sk ha avskedsbrunchmed massa gott gott imorgon <3 LOOOOOOOOVE

Nyår 2010! ko,mmer nog ta några år ninnan jag toppar det... coj iår var inte rät år"
(PS skriver sjukt dligt för mina fingrar r kalla så det ör väldigt svprt att vara flexibel osv)

RSS 2.0