You'll never find the right person if you can't let go of the wrong oneHär har ni förresten en bild från Gabbis blogg, på dem underbara örhängena jag gav henne i födelsedagspresent.
Det är dem långa som ligger i mitten på bilden. Resten av smyckena är bara dösnygga smycken från Gabbis stilrena enorma smyckes samling. Svarta fjädrar, silver och kors LIKY LIKY!

Örhängena hittar ni på Gina Tricot för en rimlig peng. ETT HETT TIPS: dela ett par med en kompis. EFtersom man ofta bara använder ett sånt här massivt örhänge, så får ni det för halva priset! Hett tips om ni inte har lust att spendera pengar på att köpa två stycken.

The most wasted of all days is one without LAUGHTER

Vi har nu nått onsdag eftermiddag... det är fortfarande tjockt med bajs.. men börjar snart klarna upp lite ska ni se. 

Sitter i Ninas säng och myser/pluggar. Världens bästa brush man kan ha, det ska ni veta!


Nu, lite onsdagshumor till mina fina 12 bloggläsare :*

Simma vidare, så ses vi i lagunen på fredaaag eftermiddaaag !!!

Jag hoppas att olika olyckor händerHar tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa på hjärtat, och lättaJag ska skriva jag saknar dig på en sten, sen ska jag kasta den i ditt ansikte så att du får se hur ont det gör.

Roses are red and violets are blue, but you still smell like puke.

Cha cha bloggen! Hoppas allt är bra osv! Tänkte slänga in ännu ett inlägg under kläder och sånt skit.

Sedan en tid tillbaka har det ju genomgått en viss trend för dagens unga killar... denna trend har nu även börjat gälla dem "fina" tjejerna i Lund. Låt oss kalla trenden: KATTEMÖSSAN.

1) Det ser så jävligt fjolligt ut
2) Det tar helt bort mössans funktion, att VÄRMA eller täcka huvudet.
3) Om ni så gärna vill ha något uppe på skallen kan ni väl ha på er en jude-kippa istället??


Såhär går numera Lunds "eeeeliiit" omkring på katte (går dock sorgligt nog att hitta på Polhem också)


Såhär tycker JAG att man ska ha en riktig mössa.. ÖVER huvudet och inte liggandes uppe på.
Ni får gärna se lite pundig ut också, för att få den rätta mössimagen!


MEEEEN VI ÄR ALLA OLIKA OCH JAG RESPEKTERAR ALLAS SMAK! MAN FÅR SE UT PRECIS SOM MAN VILL, OCH ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA OCH FINA PÅ INSIDAN ÄNDÅ ... och blablabla...

Back from da gym

Blev mest massa skitsnack och en del gymmande idag med Ninis och Becu på EOS.
Jobbade dessutom vidare med mitt livs-projekt att kunna gå ner i spagat (eller heter det kanske split) iafl det när man har ett ben framåt och ett bakåt. Har bara några centimeter kvar nu, så jag kämpar vidare!

Eftersom den lille sööda blogg står under Skönhet och Mode (eller ngt sådant) som andra kategori känner jag pressen att lägga upp ngt sådant och inte bara massa skitsnack. Here you go mina 19 BLOGGLÄSARE!! kaaaos det bara ökar för varje dag... kan också vara för att min underbara vän Gabriella www.gabriellala.devote.se länkade mig hehe.

Anyways: Dagens såg ut som såhär

Sotade ögon och rött läppstift


Röda naglar med bästa nagelacket i världen (PIECES!!) billigt OCH sjukt hållbart. Mitt silvriga höll i 5dagar innan det hade flagnat av en endaste bit på någon av alla naglarna. Uggle-ring från Frankrike och Earcuff från Ur&Penn, de har faktiskt många sådanna, billiga och snygga! Köpte denna för 20 kr i somras på Burlöv center :)


Här var mitt försök till dagens outfit bild, gick helt åt helvete. Kände mig som världens fjortis och allt blev asfult menmen... får väl öva upp mig... Tröja från Joy och jeans från Gina Tricot (favorit jeansen för endast 400 kr!). Samt en annan ring från en liten affär i Lund-stad, kommer ej ihåg namnet. Halsbandet fick jag i födelsedagspresent men tror att det är från KappAhl eller ngt sådant!

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

Folk säger att man aldrig ska sluta hoppas, men jag har lurat mig själv för många gånger nu.
Jag sitter i min säng, med min dator i mitt knä och mobilen bredvid mig.
Klickar in på din facebook sida, som kommer upp så fort jag skriver in första bokstaven i ditt namn i sökfältet, eftersom jag redan varit inne där allt för många gånger.
Klumpen av hopplöshet växer i magen, när jag ser att det inte finns något nytt att hitta där, som skulle förändra något.
Läser igenom våra gamla sms, det var väldigt länge sedan det var du som frågade om vi skulle ses.
Känner lite på känslan, det tänds ett litet hopp, du tyckte faktiskt om mig? Vi hade det faktiskt bra tillsammans?
Men jag har lovat mig själv, att inte göra samma misstag som innan. Jag tänker inte låta mig själv inbilla mig att du faktiskt vill ses, att du fortfarande bryr dig.
Men jag saknar dig, jag saknar det vi hade. Jag saknar att hålla om dig och höra ditt hjärta slå, jag saknar att skicka ett sms mitt i natten och möta upp dig en halvtimme senare med tusen fjärilar i magen.
Vi hade det så mysigt, och du har aldrig aktivit dissat mig eller sagt nej. Det är alltid jag kan inte, hinner inte eller orkar inte. Det har ju aldrig varit något på riktigt och därför aldrig heller tagit slut. 
Kan inte motstå frestelsen. Tar upp mobilen och skickar ett sms. Mobilen piper en halvtimme senare, mår dåligt innan jag ens sett svaret: "Kan inte.. tyvärr". Hur fan kunde jag vara så dum, varför fortsätter jag hoppas om och om igen?

Fighting for peace is like fucking for virginity

Idag lyssnade vi på Astrid Lindgrens tal som hon egentligen inte fick hålla, men som hon sen höll när hon tog emot Fredspriset i Tyskland för ett antal år sedan. Det var ett bra tal.. hon sa att det aldrig har varit och aldrig kommer bli världsfred heller. Men hon sa också att Våld föder Våld och att det enda vi kan göra är att bryta den onda cirkeln.
Jävligt sant, 99% av alla som är dömda för grova brott, som misshandel våldtäck och mord har blivit utsatta för psykist eller fysiskt våld när de växte upp. Ofta av någon dem älskade. 
Alltså, för att lösa något som helst måste vi värna om dagens barn, för att nästa generation inte ska bli lika hopplösa som den nuvarande (alltså mamma, om du snokat upp bloggen redan fastän jag sagt att jag inte tänker skapa någon för en KANSKE KANSKE när jag åker till Paris.. det jag försöker säga är. Ge mig mer veckopeng och godis så lovar jag att skapa en bättre värld.)Denna bild hade speglat mitt liv som det var för 1 år sedan minus 5 dagar.


Meeeen nu ett år senare, ligger jag väl mer till i det här stadietSäger det ni alla tänker.. ooonaaaaj så SYND!

Jag har inget mer än mina tankar..


Svenska Björnstammens nya underbara låt Svalkar Vinden - ännu en gång en klockren succé av Björnstammen.

PS Talet gick mucho bieno !! Lovisa blev lite tårögd efteråt kan jag allt säga, puss på dig bästa <3Never regret. If it's good it's wonderful, if it's bad it's experience

NUUUUU Just nu sitter jag på min retorik lektion och ska hålla tal för Lovisa. Ett hyllningstal för henne på hennes "avskedsfest" innan hon lämnar för Paris. Känner lite ångest MEN mitt motto: Känn ingen ånger!


Moi et ma babe <3

Igår såg jag på Fråga Olle dokumentären, asså den är fan helt sjuk. Ofta blir det för mycket men annars är det intressant. Liksom en man som klädde ut sig till en docka och tände på sig själv när han såg sig själv i spegeln.
En gubbe i England som levde med 8st real-size dockor SOM han hade sex med. Många tänker väl att han är helt störd i huvudet och mobbad, men han sa själv att inte hade "the social-skills, or what ever skillls that needs to have a real relationship" så han var ju verklighetstrogen iafl.... dock kanske det är att underskatta sig själv lite väl mycket att ge upp tanken om en mänskligpartner och satsa på dockor menmen...Ja här har ni en fin real-doll, ett alternativ för er till en mänskligpartner? Ja vem vet om 50 år när ni är gamla och fula, då lär man ju knappast kunna få en så här het donna när man är 65.
Ser alltid den på kanal5play.se så slipper man långa reklamer och kan snabbspola när de grövsta sexscenerna kommer haha

When nothing goes right, go left

Tjabba tjena mina SJUU trogna bloggläsare!! Japp ni läste rätt, läsar antalet har idag ökat till 7 unika besökare, kan bro på att jag introducerade min blogg för mina kära klasskamrater idag (gav dem stränga order att gå in på parisbaby.blogg.se). Så nu är det väl bara att satsa på att komma till den dagen då någon hittar min blogg och går in (frivilligt) på den.


Moi en bleu et mes beautiful klasskompisar. Moa i vitt (London) Lovisa blått, fast mest randigt på bilden (Paris) Towe i rött (Madrid) eller ska jag kanske säga mina bloggläsare? Bild från vår space:ade klassfest vi hade för någon vecka sen med NV-Europa klassen. Gotta love Europa! ALLA 96or VÄLJ DET, helst imorgon!

I alla fall, tänkte dela med mig av en väldigt fin sak till alla er, den stora massan av läsare. Det finns EN SAK som gör att jag överlever mina Måndagar. Why is Monday so bloody far from Friday and Friday so damn close to Monday? Och tillochmed ibland längtar till dem (foreveralone). DEN SOM DRÄPER!

En kunglig serie, som har en perfekt kombination mellan spännande mord och inte för överdriven handling. Visst kanske inte så troligt att 5 stycken galna seriemördare skulle slå till i Danmark direkt efter varandra, men vi kan bortse från det. Serien är perfekt för det är gjort så att varje mord-serie utspelar sig under två avsnitt.
Alltså mycket bättre än dem morden de ska hinna klämma in på CSI under 40 min tid, men inte så drygt som om alla 10 avsnitt skulle handla om samma seriemördare. NYTT MORD IKVÄLL - se det good folks!DEN SOM DRÄPER - en måndags räddare i nöden. Se det på tv4 klockan 21. Helst med godis o en påse cheese crunchers (hoppas ni förstår nu varför min blogg inte står under kategorin träning o hälsa). Det har ni förtjänat efter att ha överlevt måndagen som alltid är början till ett hav av bajs innan ni skymtar den turkosa lagunen på fredag eftermiddag. Ciao!HAHA tidig-måndags-humor


Bild som Louise Ursu la upp i vårt klassrum på facebook från Existenz... hohohoh

Before I Die

Läser en underbar blogg. Eller ja det är inte så mycket till läsning eftersom bloggen består av bilder med max en mening till MEN i vilket fall. Man blir grymt inspirerad och hon som har bloggen lägger upp sjukt fina bilder.


Underbara bilden från http://perfectbucketlist.tumblr.com/ . Ha en fin Måndag folks (de två, alltså jag + en till, som läser min blogg)

känn ingen ånger!


Ibland måste du falla ännu hårdare för att komma tillbaka ännu högre

Idag kan man verkligen säga att jag fick ligga som jag bäddade igår.
Började dagen på Öppet-hus på Polhem. Faktiskt riktigt roligt att träffa alla 96:or som ska söka in och har massa frågor om Katte, Spyken, Polhem, Samhällslinjen osv. Dagens överraskning var att sjukt många frågade hur skolmaten var. Tror inte direkt det var det första jag tänkte på när jag skulle välja gymnasium, men så kan det ju vara för vissa. 

Sedan stressade jag IHJÄL för att hinna hem och till Tuna för att döma en basketmatch där. Bytte om på två sekunder för att hinna till EOS och se herrmatchen. De förlorade.. inte helt förvånansvärt.
Sedan körde min pappa mig till Gabbsin där jag åt middag och hade askul och firade då Gabriellas födelsedag i efterskott. Efter detta tog jag mig med buss från Södra Sandby till Lund för att anlända till min kompis fest vid klockan 12. Körde ALL-IN och somnade inte förrän vid 4. Upp klockan 9 och till EOS för att döma 3 matcher.

Alltså helgens insatser ledde till att jag sitter som en död zombie i TV-soffan med 600 kr och en biobiljett rikare.

Bild på mig och mina favvistjejer Gabbi och Tilda, från när vi gick i samma klass i 1an. Saknar dem fina tiderna, dock är Europa-klassen jag går i nu riktigt bra också.

OCH sist men inte minst: mina 2 unika läsare!! Läs gärna Gabbis blogg.. den suger rätt hårt men jag dyker upp där då och då... vilket gör mödan värt besväret. www.gabriellala.devote.se

Bonde Söker Fru EPICFAIL

Igår när jag låg i min säng och såg på Bonde Söker Fru (perfekta programmet att se innan man somnar, så drömmer man bara fina drömmar) så hände något väldigt hemskt. Precis när Per-Olav (han kanske inte heter exakt så, det r ju två bönder som heter typ samma namn, vilket är väldigt förvirrande) ska berätta för Helene om han har valt henne eller inte. Så försvinner uppkopplingen till TV4 och jag kan inte se vidare på avsnittet. EPICFAIL

Blev väldigt ledsen, men sitter och ser på det nu i alla fall. Dessutom har jag fått TVÅ unika besökare på blogen WOHOO!! (dock lär väl en av dem vara jag själv, så kanske inte borde bli för exalterad...) MEN ändå.

Snart bär det av mot skolan, PÅ EN LÖRDAG.. CRRAAAZZYY I KNOW! Men, på Polhem är alla Polare. Även på Lördagar.

Per olav i tårar.
Per Olav i tårar innan han ska fatta sitt LIVS STÖRSTA beslut.. som jag tyvärr inte fick ta del av.

Here we go...

Tjabba!
Första gången i mitt hela 17 åriga liv OCH där har jag redan ljugit. Skaffade faktiskt en blogg då när det var som mest inne 2007-2008. Tror att jag skrev typ 3 inlägg varav två var töntiga dikter om en kille jag var kär i.
Haha vet inte om den finns kvar där ute någonstans i cyberrymden? Hoppas inte, och om den gör det hoppas aldrig att någon hittar den.

I alla fall, har länge velat ha en blogg MEN tycker det är sjukt mainstream och töntigt, no-offense!! (förutom dem kungarna som har jättemånga läsare OCH mina tjejkompisar som har bloggar såklart haha) MEN nu ska jag ju faktiskt åka bort. Så KANSKE kanske har jag någon här i Sverige som bryr sig om mitt liv såpass mycket att dem vill följa det även när jag inte är i Sverige längre. Man kan ju alltid hoppas...

Så vad är grejen då? Jo jag åker om 37 Dagar (KÄNNER INGEN ÅNGER) till Paris och stannar där 160 dagar. Oooppaaa (svar ja: min favorit bloggare är Paow).

Jag och min vapendragare Lovisa, bästa vapendragaren man kan ha i Paris. TRO MIG
Moi et ma vapendragare Lovisa till höger, den BÄSTA som finns tro mig. Vi kommer rocka Paris!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0