High heels High hope

Hello da blogg nuuu kör vi igång nyårsdagen på riktigt ! Ska bege mig iväg till otto där hans och min och Ylvas familj (minus ylva ... den bögen!) ska fira med 7 rätters och massa trevligt sällskap. Funderade på att hålla tal men har inte hunnit skriva något så jag tror att jag skiter i det. 




Linne från H&M 129 kr CHILL - kjol från Nina och GinaTricot. Samt fransar från H&M. 3 st för 50 kr det ni!
Pappa kom in nu med ett önskemål om at vara med på bloggen, men jag känner att jag hellre håller honom utanför allt det här med galna fans, att alltid bli fotograferad och folk som hela tiden kopierar ens klädstil osv. Jag ni förstår..?

NUUU KÖR VI FOLKET! Firar sista riktiga kvällen i Sverige på länge.. KAABBOOJJAA

2012-Paris

Iår känner jag att jag inte behöver några nyårslöften, det kommer bli nog med förändringar ändå. Nu åker jag ju om 2 DAGAR!! Helt sjukt, men ja vad ska jag säga jag är taggad till max.
Igår när jag var med mina fina vänner Otto och Hence efter de andra som var där gått därifrån.. så kändes det väldigt tugnt. Otto sa att han kommer sakna mig, och jag kommer ju för fan sakna honom också! Man börjar tänka om detta verkligen är någon bra idee. Man börjar liksom verkligen se vad som är bra i ens liv här hemma och vad man uppskattar, men det är BRA för nu vet jag vilka vänner jag vill vara med om jag har "begränsat med tid" , alltså vilka man ska prioritera och vilka som också har prioriterat mig nu när jag inte alls har lång tid kvar.
Så jag är glad att jag åker, jag har alltid varit en person som gillar förändringar så bring it on vafan! Visst jag kommer sakna allt här hemma, men nu vet jag vad det är här hemma som jag kommer sakna och därför vad det är för något som verkligen betyder något. Så jag är redo att lägga all min tid på det och dem personerna när jag är tillbaka.

Bring it on bitches:












IT'S ON IT'S OOOOON!!!!



No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep


I saw something that reminded me of you today. But don't worry, I flushed it.

Idag är en bra dag. Mycket bättre än igår! Min sak till Amanda är i princip klar, kanske lägger en sista insats imorgon men för övrigt är den redo. Ska ta massa bilder på den och lägga upp här också, är så stolt hehe! Risken för att hon är inne på min blogg och läser detta (så intresserad av mitt liv är hon inte) är väldigt liten MEN varför ta risken att förstöra det nu när jag lagt massa timmar på det.

Iafl, dagen bestod av förutom att fixa presenten, baka 3 kladdkakor till min avskedsbrunch eller ÄGG BACON OCH SISTA CHANSEN ATT SE MITT FULA FACE, som jag kallar det på facebook :) . Hjälpte mamma lite när hon gjorde hemmagjorda Macaronnes/Makroner - vi ska nämligen ha tema Paris på nyårsmiddagen imorgon (som om man inte kommer få nog av Paris kommande halvåret....). Sedan blev det också att säga hejdå till en av mina lojalaste vänner. Någon som alltid stannar när man säger vänta och någon som alltid är lika glad att se mig varje gång.




MÖT SMILLA! Anledningen att jag under den senaste terminen försvunnit spårlöst från skolan. Jag och Smilla eller Gullgull som jag brukar kalla henne, har träffats i princip varje dag den senaste tiden. Kommer sakna henne :'( tog iafl en sista hejdå runda med henne!


Drömde också en dröm om en viss person som jag vanligtvis försöker att inte tänka på... men oroa er inte jag spolade ner den i toaletten :D




Though life

Livet suger litegranna, höll på att fixa jättemkt med Amandas present och tog mig i kragen, men sen fick jag jävla samma tekniska problem idag igen trotts att det funkade bara för någon timme sen. Dagens I-lands problem är fan tekniska saker som inte funkar, typ sånt man räknar med och om det inte går och fixa så är det liksom kört. Man kan inte tejpa ihop det eller ersätta det med något annat JÄÄÄVLA MÖÖG. Har sagt hejdå till min bästaste vän Ariel också, det var inte sorgligt eller så men det kommer det att bli... inom snar framtid. Äsch nu ska jag försöka rädda livet genom att tagga Paris om snart 3 dagar...._!!!!!!!! Äta nachos med mamma och åka iväg och träna med Pappa. 



Eheheheheheh...


In your heart, in your mind I'll stay with you for all of time

Har avskedspartaj med världensbästa Ariel eftersom hon ska gitta till Sthlm om 2 dagar och kommer inte hem förrens jag har åkt :'( .. det blir nog massa mys och maaaaat! Har även avklarat halva min packning GÖTT. Kommer ta med skidkläder ifall att osv.


OMMMAAAAJ GAAAAADDD sist gången vi ses.. HUUUR FAN SKA DEEE GÅ


Bäst in da whole facking wäst!

kaaaaaos utan pauuss

Igår var väldigt väldigt mysigt. Dock blev vi lite besvikna när vi insåg att "Julie" som Hillary Duff skulle börja träffa i den andra filmen var en kille och inte en tjej... där rök vårt lebbtema!

Men idag däremot 5 DAAGAR KVAAAAR -ingenting med andra ord! ... vet inte var jag ska börja någonstans måste packa ihop mina saker nu så att jag kan lämna rubb o stubb hos Kajsa idag, då vi är ett gäng som delar på en stor låda som hennes pappa har fixat så att den skickas ner till Paris. Måste städa mitt rum, hämta ut mitt stipendium på banken, köpa skor med min bror, träffa en kompis, och gärna se ngn handbolls match nu när Lundaspelen r igång!

Aja jag kommer inte längre för att jag sitter här... bäst att ta tag i livet - nu kom mamma hem så då är vi iafl två om det





4 girls 1 sofa

Hello in da house nu blir det lebb-tema med min bästa brudar Gabbi Anna & Tilda!!





Nam nam mysigt :) nejmen de ska vara bra, vi körde sten sax påse Anna och Tilda VS Jag och Gabbi om vilken film vi skulle börja med JAG OCH GABBI VANN MOHAHAHAHAHHAHAHA - 


Så nu blir det alltså kyss mig och massa mys, kommer sakna de här SP1B-rudarna som faaaaaaaan tur att de finns kvar i deras små byar Sjöbo och Flyinge när jag kommer tillbaka i alla fall, då ska jag lära dem allt om storstadslivet!

When I propose to my future wife, I'm gonna put a ring in a pokemonball, get down on one knee, and say "I choose you".

Skulle fixa med Amadas present men nu har det gått nästan en timme och jag lyckas inte koppla min laptop till skrivaren och eftersom Pappa har en ny dator som bara han kan logga in på så är mitt liv ganska kört...

Veckanss bucket:

Att bryta ett ben har stått på min innan-jag-dör lista sedan länge tillbaka.. vet inte riktigt varför men det känns som något man måste vara med om för att fatta hur det är, typ basic upplevelse... dock verkar jag ha starka ben samt inte så mkt otur för jag har aldrig ens varit i närheten av att bryta ngt.. förutom mina underbara naglar dårrååå (svar ja jag saknar Henke redan :( )

Kaos in da house

Först och främst måste jag säga fyfaaan vad kaos att det bara är 6 dagar kvar.... helt jävla otroligt! Kommer fortfarande ihåg det som igår när SYO:n infomerade om att i Februari-Mars någonting skulle vi börja med våra ansökningar. Och nu står vi här.. 9 månader senare och tiden har gått så jävla fort! Att vi har hunnit gå 4 månader med vår klass är också helt otroligt. Känns som igår när jag stapplade in i klassrummet.. kollade mig runt omkring och satte mig fort som fan brevid Johan Reimer så att det kändes lite bättre...

Och för det andra må jag säga att som den superbloggaren jag är som uppdaterar 24/7 så är jag väl ganska besviken på mig själv.. men det får väl bli någon förberedelse inför Paris, med tanke på allt man ska hinna där OCH hinna hålla kontakten med de här hemma så lär bloggningen komma som sista prioritet. MEN det ska vi nog också klämma in.

Senaste dagarna har det blivit förberedelser inför jul, har sovit över med kompisar och sedan hos min Mormor och morfar.. det gäller att ta vara på det sista nu! Nu ska jag snart börja fixa med min present till min käraste vän JP sedan bär det av mot Step med henne på Gerda... behövs verkligen nu efter julmaten kan jag då säga! Som Pauline i klassen sa "Vi får akta så att vi inte får övervikt på oss själva på planet" .. ni skulle nämligen sett vårt knytkalas sista skoldagen HELT GALET!

Några godingar fr klassfesten som Ä NTLIGEN kommit upp på facebook... efter att jag försökt om och om igen!


Pirates of the Carribean gänget! Vissst var vi grymt utklädda! Bilden representerar även mitt riktiga liv... alla vill ha mig men inte många kan få mig.. osv...

Alice i underlandet, också grymt jobbat!

Haaarry Potter unt das tellietubbies i bakgrunden!

Piff och Puff - också riktigt grymma!


OCH SIST men inte MINST!!


Jag och mina bästa Paris-babes !!
Hade aldrig klarat mig utan deeeeeeeeeeeeem!! Om de inte också varit påväg mot Paris hade det varit nu typ "What am I gonna do when the best part of me was always you".. men NU kan jag stolt säga IS YOU - och jag är så jävla lyckligt lottad ska ni veta!

PS kom på ett nytt uttryck nu i jul: Kaos in Da House... det är rätt lätt att fatta vad det betyder och dessutom rimmar det.. TOPPEN VA ?!

Oh no, don't worry about me.. It's not like I have feelings or anything

Idaaag äre kaaaooss, men har iafl köpt julklappar vilket känns väldigt bra! Ska ta och slå in dem nu efter ett typ evigheters långt bad, om ni vill veta varför... stay tuned!

Hej igen! Iafl så kröp jag ner i badet satte på ett DH avsnitt på minidatorn och chillade. Sedan ringer jag hem till Ariel för att kolla om jag kan låna senaste HP filmen eftersom jag itne sett den (SHAME ON ME!). Då får jag veta av Ariels mamma att de ska til Luxemburg, vilket jag redan visst, MEN att de ska till Luxenburg nu... precis i minuterna jag ringde. Så jag springer upp drar på mig mjukisbyxor, hoodtröja och ja INGET annat (ännu en gång SHAME on me somfan)  cyklar till Ariel (hon bor runt hörnet på min gata men ändå). Ca 20 mi senare är jag nöjd och belåten hemma igen... men då när jag ringer till JP så konstaterar vi att vi inte alls pallar se HP-filmen.. och all denna extrema action helt i onödan. Aja fick som sagt värma upp badet igen hoppa ner i det, se klart DH-avsnittet osv. Så det blev ett grymt långt bad. Men nuuuu blir det julklappsinslagning innan mamma kommer. 

Köpte ett ben till Smilla i julklapp, dock var hon med när jag köpte det... så nu kanske det inte blir ngn överraskning :( men hundar har väl ganska dåligt minne så om jag har tur har hon redan glömt det. GÖÖÖTT!

"I check behind the shower curtain for murderers when I go into the bathroom"

"That spider is more scared of you than you're scared of it." ''Oh really, did it tell you that?!"

"Attractive person: wow, you're cute .. me: what kind of sick joke is this?"

"I wasnt that drunk. . ." dude, you put your iPhone in a blender because you wanted to make
apple juice











My life's perfectly good without anyone taking my blanket or sparetime

Gooooooodmorgon bloggen WELCOME TO THE GOOD LIFE! Det är lov, jag vaknade upp med min bruuusssshh.. LIFEEESS GOOOOD.

Igår natt sov jag över med min finaste Gabbiii, vi åt först Sushi och Tai på mitt favoritställe, precis som med Mamma kvällen innan hehe man måste lyxa till tillvaron när man kan. Till mitt försvar åt jag spagetti och inget annat till middag igår...


Min finaste <3

Aja iafl. Sedan såg vi en väldigt fin film, dock ganska förutsägbar men vad gör det när man är två tonårstjejer som går igång på allt som kallas feelgood film eller innehåller orden "I love you". Filmen hette iafl Just GO With It
Här har ni trailern!

Jag och Brushan där emot åt som sagt Spagethi och några få frysta köttbullar från förra julen det ni!! Gå inte o tro att jag är någon jäkla Kenza här eller något!

Min finaste broor senaste gången jag var hemma hos henne (:

Mon coeur!

Vi såg på EOS sista Damliga match, och när vi kom dit fick jag reda på att sekreteraren var sjuk. Så därmed erbjöd jag mig att sitta, det var både stimulerande plus att jag fick caaash så det va naaaajs!

Brushan och jag såg Ciao Bella, den är så fin, men jag somade på slutet... tyvärr...


HAha grymt bra svensk film faktiskt, SE DEN! Helst imorgon!

Faaacking perfect

Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated this place
Misunderstood
Miss knowing it's all good
It didnt slow me down.

Mistaking
Always second guessing
Underestimating
Look I'm still around

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me


Dear high school movies, Please start hiring actors who are ACTUALLY high school age. Sincerely, you're not fooling anyone.

.

I don't want a lot for christmas, there is just one thing I need

Hello hello in da house da blogg. Idag har varit en dag full med känslor. Jag har sagt hejdå till ungefär 3/4 av min klass som inte kommer spendera de kommande 6 månaderna med mig... och ni vet hur mkt jag älskar min klass! Idag blev jag påmind om allt som jag hade förra julen som jag inte längre har. Förra julen var den lyckligaste julen i mitt liv. Det var helt enkelt underbart! Denna julen kommer säkert också bli bra, men inte på samma sätt. Jag har drygt 11 dagar kvar att utnyttja allt Sverige har och erbjuda och jag vet inte hur det ska gå till. Jag är så otroligt lycklig att vi snart ska få åka iväg, men jag är så ledsen för att jag kommer missa flera månader av dem jag älskars liv. Jag får panik nu när jag har så mycket ledig tid, jag har ju verkligen massa jag vill göra dessa 11 dagar men samtidigt ingenting jag måste göra. Det känns jobbigt, nästan som en fånge som kommer på frifot. Nu när alla rutiner, gå i skolan och plugga är borta finns det så mycket man vill och kan göra. Men jag känner mig helt stumm, vet inte var jag ska börja.

Idag började iafl jag och min älskade klass dagen med knytkalas och HeyBaberiba! Helt underbart, precis så som bara SP2B kan... det fanns helt galet goda kakor.. ja obeskrivligt. Sedan bar det av för julavslutning på Idrottsplatsen. Idol Sassa sjöng, men hon fick långt ifrån lika ståenda ovationer som KAJSAAAAA från min klass. Hon sjöng solo så jävla king, när alla andra spelade och sjöng med sina ensemblar. Hon var SKITDUKTIG och jag skrek som en gääälning! Hade en väldigt söt outfit.. har dock inte tagit ngn bild på den :(
Här är en bild på mig och mina finaste, innan vi gick in på Badhuset. Kommer kännas tomt utan dem, det kan jag lova!






Höhö några godingar från mitt favorit-tvprogram som liten. Önskade mig säsongerna på dVD i julklapp kommer jag ihåg, får vi se vad det blir för ngt iår. Jag har ju önskat mig att hoppa fallskärm men mamma verkar tveksam :(

Worrying is stupid, it's like waiting around with an umbrella up waiting for it to rain

Ska tydligen bli 5 grader och sol på Lördag! Helt klart bästa julafton-vädret enligt mig. Visst jag älskar snöbollskrig, att åka pulka osv men att cykla när det är is och man håller på att köra ihjäl sig själv, blöta skor och blöta jeans. Händer som är knallröda och fingrar som man knappt känner.. nja står nog hellre över det iår. Antar dock att det kommer komma snö, med tanke på de galna vintrarna vi har haft nu 2009 och 2010.. men förhoppningsvis blir det när jag sitter och chillar i Pariiiisssss!! Så sjukt att jag måste börja packa och att om snart 12 dagar är jag iväg. Galet, galet galet!










Dont be disappionted if people refuse to help you. Because of them, you did it yourself.

Tjabba tjena in da house. Nu sitter jag här på skolan, på en bänk i min gråa hoodie.
Iafl, så har jag bara haft en lektion idag men har beslutat mig för att gå på den sista också, dock riskerar jag att få skriva en franska sak som jag missade i fre. Men då tänker jag dra till med en riktigt ful ursäkt.





Det jobbiga ögonblicket när du ligger i din säng och din mobil vibrerar, men du har ingen aning om var den är

Tänkte inte säga så värst mkt förutom att jag antagligen kommer drömma läskiga drömmar om mjölbaggar inatt :(







Musik, lycka och mjölbaggar

Hello hello snart är det dags för säsongens SISTA den som dräper.. kan knappt fatta det. Det har liksom varit min och mammas grej nu under 10 veckor att vi sett på det varje Måndag.. men detta är sista Måndags kvällen med DSD och nästsista måndagskvällen med MAMMA !!! Kan inte fatta det... alla ni som känner mig vet att mamma är min klippa, min bästavän, min betjänt och min inspiration. Ett liv utan henne är omöjligt, och 5-6 månader utan henne lär väl bli PRECIS så att det går att överleva.

Idag tänkte jag i alla fall göra havregrynsgröt (okej..okej... ni genomskådade mig redan där, jag tänkte göra CHOKLADBOLLAR okejdå...) och så upptäckte jag massa små djur i havregrynspåsen :'( ...
Tyckte det var relativt äckligt och slängde påsen... men äventyret var lång ifrån över där. Sedan märkte jag att en hel EPEDEMI!!! hade spridit sig i vårat hus. Tänk.. här trodde man att man bodde ensam med ma o pa, bror och såklart en massa Firrar MEN NEJ vi hade gått oinbjudna gäster (förutom de regelbunda finnarna som dyker upp på hakan då o då..). Med andra ord: Hela hyllplanet var fullt med dissa minimala MEN inte mindre äckliga för det.. djur. Så när jag öppnade fler paket så märkte jag att även där hade de små jävlarna bosatt sig. Slängda alla paket i diskhon och ringde sedan mamma såklart.. som tog hand om resten när hon kom hem. Som sagt VAD skulle jag gjort UTAN MIN MAMMA ??!!

Sedan blev det i alla fall Spyx-konsert med Ariel på Mejreriet. Det var proppat med folk och såklart kom jag o Ariel inrullandes i sista sekund. MEn vi hann precis betala och hänga in våra jackor innan första bandet skulle spela och därmed mes Amigos! Otto James o Elvin rockade scenen tillsammans med ASTTAAA och ett antal till. Såg även Leni (Laila-laila hur du rör mig aha..laila laila... från idol U remember), och hon var så mkt bättre än på TV det är sjukt vad den sortens nervositet kan göra med ens röst. Iafl de var alla JÄÄÄTTEEEDUKTIGA och jag var såklart extra stolt över min main man Otto som bar de mest fantastiska discobrallorna under sista låten hahah...

Sen blev det taimat på en restaurang med mamma för att fira FRIHETEN nu efter alla jävla prov som är över. Geografi provet gick ASBRA allt tack vare Dulle ahha.... behöbve rnog inte säga mer än så (A) även psykologin och svenskan rullade fint :)


Otto och Elvin i deras fräcka outfits!! Riktigt dålig mobilbild jag vet.. om jag hade vetat att sådanna här spiror med sådanna här brallor skulle visas upp under kvällen hade jag lätt tagit med kameran!!

Veckans bucket:












Imorgon är jag FRI

Nu är det snart dags för psykologiredovisning, svenska tal och GEOGRAFIPROV!
Fattar inte att vi ska ha allt dethär på en dag och jag fattar inte heller att jag inte har förberett mig mer haha men som sagt det finns nog knappt någon jävel där ute som gillar att plugga och som faktiskt gör det inför allt man har i skolan ( om du är en sån, KOMMENTERA INTE det nu...kmr bara få mig att må dåligt ). I alla fall .... måttot måttot måttot känn inger ånger men försök även att inte känna ångest! Så nu kör vi! Ska förhoppningsvis kunna byta prov med någon bänkgranne också så vi ska nog komma ur det här levande med helst ett VG- eller liknande.








När vänner försvinner

Jag HATAR när man glider ifrån vänner man inte hade för avsikt att bli av med i första taget. Och aldrig har det varit så frustrerande som nu när jag åker iväg, och inser att jag kommer vara jävligt långt borta från alla mina vänner och att jag kommer få KÄMPA, bokstavligen talat för att hålla uppe kontakten och fortfarande vara en del av varandras liv. Och då nu alltså, är det som mest frustrerande att inse att man faktiskt glidit ifrån kompisar som varit här mitt framför ögonen hela tiden. Människor som kanske bara bor 10-30 minuter ifrån dig OCH som kanske tillochmed går på samma skola som dig. Usch jag får sån jävla ångest när jag tänker på det... vill aldrig någonsin förlora kontakten med mina vänner som är meningen i mitt liv. Man kan fan aldrig säga det för ofta..
Jag älskar er verkligen av hela mitt hjärta, ni gör mitt liv helt enkelt. På högstadiet var allt så framochtillbaka bråk osv hit och dit. Och visst det händer fortfarande, men inte på samma sätt. Man har helt enkelt sina vänner där på ett annat sätt, ens vänskap mognar hela tiden.

Så även om jag är tusentals mil (här gick det ungefär 5 min när jag började gråta och ringde till min bästa Nina hehehe..) så vill jag att ni ska veta att jag vill prata med er varje dag och alltid vara en del av era liv. NI ÄR BÄST














I'll whip your head boy - U know whatta mean

Ooops I did it again, jag började plugga alldeles för sent till ett prov. Har hållt på med geografin ett antal timmar idag.. dock med pauser annars hade jag aldrig överlevt. Och jag märker nu att jag kan absolut långt ifrån allt och jag har absolut inte hunnit göra allt jag skulle göra... påväg mot en Samhällsprovet-förra-tisdagen favorit i repris? Jag ber till gudarna att det inte blir så!

Har fortfarande inte lagt in bilderna på datorn.. shame on me!
Nu ska jag snart fly livet och spela basket med pappa och de andra gubbarna i Ma&Pa laget haha, veckans höjdpunkt.. nu kör vi! 

Och Olof om du läser det här... FUUUUCCCK YOOOU, FUCK YOU AND YOUR FUCKING BERGARTS!! I FRIKIN KILL U IF U MEET ME IN  DA STREET. You heard me ?!! I aint gonne learn SHIT about maddafacking MAGMA and METAMORFA BERGARTSSS... I'LL WHIP YOUR HEAD BOY ANY FUCKING TIME:: !!!!!!


Don't you mess whit me you piece of MYRGINGER !!!

Sometimes you gotta take the good with the bad

Nu har jag iallafall malat mig igenom hälften av geografin.. måste läsa resten nu. Tog paus 11.45 - 13.00 dvs att min paus är slut om 5 minuter... måste skynda miggg!!!!

Sålänge, något av det bästa jag vet låtar som har musikvideos som faktiskt har något med låten att göra och är lite som en kortfilm... de sorgligaste brukar gå bäst hem. Här har ni några fina exempel:











Det är inte lätt när det är svårt

Eftersom jag höll på att fixa och dona hela fredagen. Rehabiliterade mig och gick och la mig vid 7 på lördagen... hade tänkt ta en powernap o sen se en film men så blev det inte... har alltså sovit 14 timmar nu helt ok! Måste i alla fall HELA söndagen gå åt plugg..

Dock väntar att lära mig 50 sidor i vår enorma geografi bok.. jävla SKIT men som man bäddar får man ligga..
Måste även förbereda mitt tal och redovisning jag ska hålla imorgon JIIPPII MEEEEEN efterimorgon är det maddafacking över. Då ska jag NJUTA av Sverige i 13 dagar och bara leva livet. För ja somsagt imorgon är det 2 veckor kvar.. kaos..
Lovisa i min klass höll tal om att vi skulle resa nu i torsdags... hon målade upp allting jättefint och underbart men poängterade även det där jobbiga... hur säger man hejdå till dem man älskar?
I alla fall finns det ett utrryck som är väldigt fint och hoppfullt

"Ibland måste man vara ifrån varandra, för att förstå att man hör ihop"

ALCOHOL - because no great story ever started with someone eating a salad

Amen hallå idag igen da blogg. Nu är det såhär att jag pallar inte blogga för jag vet inte var jag ska börja... många tror kanske att när man inte bloggar så är det för att man har inget att skriva osv. MEN så är det icke, jag pallar inte blogga när jag har asmycket att skriva för jag vet inte var jag ska börja...

iallafall.... klassfesten igår var LYCKAD - dock lyckades jag som vanligt inte hamna under bordet förrän precis i slutet av festen... som jag alltid gör eftersom jag inte blir lika lätt berusad som mina kära vänner.
HAHHAHA kan säga att jag lyckades bra med att göra några "I wasn't that drunk" hämtade från mitt eget liv..
T.ex.

"I wasn't that drunk"
"Dude you ate someone else's leftovers at Burger King and said 'it tastes a bit old'"

Haha kvällens skönaste.. en annan 

" I wasn't that drunk"
"Dude you rode straight into a hedge, so I told you 'maybe you should go on my luggage rack instead'... and you agreed"

Ska lägga ut bilder också eftersom alla var så sjukt snyggt utklädda.. asså vår klass är verkligen grymm!! Orkar dock inte ladda över bilderna till datorn, håller fortfarande på att rehabilitera mig från gårdagens omgång av drickspel som heter Busstur.. då jag förlorade 25 gånger irad...


Knatte, Fnatte och Tjatte

Danny och Sandy

Vindruvorklasarna, så jävla kung!

Bilder från facebook mannen - finns tyvärr inte med på en enda av de 80 bilderna på min egen fest hahhaa... MEN har massa fina bilder på min outfit på kameran!

I want you to know something, but I don’t want to tell you, so I’m going to let the first 3 words of this explain it to you.

Såg nu på Apollo att man kan fly kylan och livet för bara 1000 kr !!! Om man åker imorgon och kommer hem på julafton. Ändå fett najs... inte så att man missar något övedrivet roligt. 
Att slippa 50 sidor geografiprov för att få flyg och hotell på Gran Canaria i en vecka för 1000 kr är inte något jag hade bangat.....


Översta bilden från Kreta i Juni, och den undre fr Turkiet i Augusti... taaaaaa mig utomlands med mina fina vänner igeeeenn!!! Och ja jag tror ni räknat ut redan här vilken som var sommaren 2011s signatur poose. Måste komma på någon fräsig till Paris!!


I gotta feeling

Börjar helgen med ett varmt bad med chokladpraliner och Desperate Housewives... kan det bli bättre? Skulle KNAPPAST tro det. 

Fyfan vad gött livet är, har överlevt ännu en köttigvecka och har nu bara 1 dag kvar med prov och sånt (dock ett prov och 2 redovisningar så jag kan inte chilla ännu). Matteprovet gick som en dans på rosor. Men nu är det fredag, livet leker. Ikväll blir det klassfest hemma hos mig med min underbara klass. Innan dess kommer Nina, Kajsa och Lovisa hit för att förfesta och äta mat. GOTTA LOVE LIFE. Hoppas på att kunna bjuda på några I wasn't that drunk - hämtade från verkliga livet imorgon.. vi får väl se!

Sålänge: "I wasn't that drunk"
"Dude you asked Rebecca Black which day it was"





Om du börjar dagen med att le, så har du redan då maxat dina chanser för en go dag

Nu ska jag snart iväg till skolan. Lät mig själv ta sovmorgon från franskan jag menar vad förväntar dem sig, att jag ska gå till skolan skriva en franska uppsatts, skriva engelskaprov direkt efter det och SEN göra ett mega-enormt matte-B prov...? Vi är ju faktiskt bara människor, och morgontrötta, anti, rebelliska tonåringar dessutom. Alltså så höga förväntiningar kan man faktiskt inte ha. Måste bara komma ihåg att sjukanmäla mig snart så att jag inte får ogiltig frånvaro och sms hem till föräldrarna...



Idag blev det dessa kläder som landade på kroppen, grå-kofta från H&M, silver-röd-randig klänning med en halsbandsliknande sak som sitter fast i klänningen - från utlandet och ja svarta tights från inget mindre än Netto haha det ni. Jag lever verkligen inte upp till blogg kissie/kenza idealen som kommer där med plagg för minst 1000 spänn, nejdå!

Behöll mitt lockiga hår från igår också, sjukt skönt att slippa fixa det, Oooeeeuöööhh tänker ni duschar/tvättar hon inte håret varje dag.. fynfaaaan vad äcklig hon är. Jaja säger jag, I was born this way lalalal... ha det BÄST och önska mig fedelycka till på Matte-provet är fett nervös!

Jag är en vampyr jag suger och spyr, låt mig komma in jag vill bli din

Såååjaaa äntligen massa timmar senare och massa mattetal samt blod svett och tårar senare så är jag här bloggen med den häftigaste uppdaten någonsin !!!

I alla fall natten tis-ons så fick jag massa myggbett... eller jag trodde att det var det i alla fall. Samma natt drömde jag jag var på Siesta fast  nu i DEcember och det var jättefint väder, och så fick jag massa soleksem över armarna, att det kliade som fan osv. Ganska läskigt eftersom drömmen uppenbarligen hade en klar paralell med verkligheten den natten. Det fick mig att tänka, hur mycket sanning ligger det egentligen i det man drömmer? Ganska läskig tanke om jag får säga det själv iafl.
Anyways, men denna morgon så märkte jag att ett av mina "myggbett" som sitter på sidan av handleden.. en slump?? (KNAPPAST SÄGER JAG) började växa.. det blev mer och mer likt ja typ en vätskefylld böld eller en jävligt stor bula fast mjuk. Dessutom kliade det som fan, det pulserade och gjorde ont...
Så jag gick till skolsköterskan på skolan, hon gav mig en tablett och satte ett bandage med en kompress med ngn slags uttorkande sak på.

Aj aj aj sa en sliten Lisa meeeen. Mycket snabbt började pusselbitarna falla på plats en efter en.... och jodå skolsköterskan sa att det var ett inflameratmyggbet som skulle gå ner eller bli större och då skulle jag uppsöka vårdcentralen. PFFFT säger jag ett myggbett à la size jordklotet typ...? Mitt i natten, mitt i vintern?? på handleden... nej det skulle jag knappast tro...

JUST det folket... se upp Paris.. för här har vi en eventuell svensk-Caroline (vampire diaries) på G...


Vad säger ni.. är inte likheterna slående???

Someone once told me, that you have to choose, what you win or loose, you can't have everything

Har pluggat matte i ungefär 3 timmar nu... 2h på skolan och 1h här hemma. LIVET suger. Men för att överlever äter jag lite choklad som jag fick i födelsedags present nom nom. Jag valde matten och förlorade det hälsosamma jaget. Men som sagt man måste prioritera

angående förra inlägget: (fick en kommentar faktiskt woohoo haha www.sofieroxa.blogg.se du är guld värd) för er som gissat på alternativ 3) alltså jag har blivit biten av en vampyr RÄTT GISSAT.. mer detaljer kommer om 1½timme när jag är klar med matten. Stay tight, mina underbara läsare.


Someone told me i was immature Guess who's not allowed in my tree house now. PFFFT.

Dagens mer och mindre seriösa outfitbilder haha. Som sagt håller fortfarande på att jobba på det här med dagens-outfit så amatör bloggare som jag är.


Linné från Weekday och Skinnjacka från Amoress- Stockholm.
The usual jeans och stövlar.




Nom nom nom, sött, sött



Mina favoritstövlar från Tommy Hilfiger, LOVE EM <333

PS om ni undrar vad det är för bandage jag har på höger handled så kommer det snart en het-story om det. Har jag blivit emo? Bröt jag hanleden när jag var Ninja idag på idrotten eller har jag blivit biten av en vampyr? Fortsättning följer... du du du du....

love that kid that argues with the teacher & entertains the whole class

Hello hello alla mina tusentals bloggläsare ska bara berätta att jag lever och det var en riktig guldkant på tillvaron att få sminka mig imorse med mitt eget smink. Kroppskontroll examinationen gick faktiskt bättre än vad jag trodde lyckades precis skrapa ihop 16 poäng som var VG gränsen, körde flygande kullerbytta, hjulning och spindeln. Dock kände man sig som en fet amerikansk innesittar när man körde en hjulining medan André i min klass körde typ handstående, hand-volt, gick omkring lite p händer osv... menmen vi är bra på olika saker saker som vår idrottslärare sa!



PUSS
PS detta är INTE dagens outfit osv, ca ett år gamla bilder men var tålmodiga alla mina trogna faaaans ( 10 st.. woohoo) Det kommer :)

Never underestimate the stupidity of idiots

Idag har jag varit på Gerda och tränat, där fick jag en väldigt glad upptäckt. Och nej upptäckten var inte att ledaren hade vänt på stepbrädorna så att man skulle kliva upp på kortsidan och man höll på att slå ihjäl sig alla gånger man trampade där det normalt sätt finns en bräda men nu bara fanns en liten smal planka. Utan det var något helt annat men jag måste börja från början.

Förra onsdagen var jag på Gerda och tränade, sedan duschade jag där, cyklade till bion, såg på bio och cyklade hem. Morgonen efter märker jag att jag inte kan hitta min necessär.
Så dagen efter ringer jag till Gerda för att se ifall de har fått någon upphittad, vilket de inte har. Samma sak på bion. Sen nu en vecka senare frågar min mamma i receptionen när jag är och tränar om de fortfarande inte har fått in den. Men jovisst fan finns den där nu, en vecka senare :S hel knasig. Men visst ASNAJS tänker ni, och det tänkte jag också. Liksom att köpa helt nytt smink, alla grejjer som låg i den osv hade nog seriöst gått på typ 1000kr vilket känns som väldigt onödiga pengar. Och visst det var najs, men inte riktigt som jag trodde.

För när jag öppnar nescesären så saknas det grejer bl.a. en av 4 mascaror (den vattenfasta, inte helt otippat) och min foundation som nästan var full. Och då blev jag så jävla besviken och förvirrad, om man inte hittar nescesären så tänker jag, okej den har kommit bort eller okej någon snodde den, men det är inte hela världen.
Men nu känns det bara så jävla snopet, att någon har hittat min nescesär men inte varit tillräckligt ärlig för att läman in den i receptionen men inte tillräckligt rebell för att ta den. Utan den har rotat runt och valt ut några saker som den tydligen ville ha. Och sedan lämnat in nesecären minst en dag senare.

Hur jävla feg och ynklig kan man vara egentligen? Vad är det för stil... visst vi har väl alla hittat någonting någonstans som vi har behållit eller bara låtit ligga. Men jag skulle aldrig få för mig att plocka ut grejer från något jag hittat och sen varit halvdann och lämnat tillbaka resten. Som att denna person har rätten att ta vad man vill ha och skita i resten? Nej jag vettefan, tycker det är riktigt konstigt att göra såhär och riktigt dålig stil också för den delen. Aja it's a Svensson's world - halvdann, lagom och mellanmjölk

I believe that the word "studying" was derived by the words "student dying"

Hello hello da blogg!!! Måste pluggga Matte... snyft :'(
Är inte på blogg humör idag, vet icke varför. En sak som Malin Hashhiiss fick mig att tänka på när hon visade en bild på Avicii och sa "såhär tänker man sig inte att han ser ut" .. typ ngt sådant, är ja hur DJ:arna egentligen ser ut. Ofta ser de ju inte ut som "vanliga" artister och man ser inte så mycket bilder på dem och sånt.
T.ex;

Avicii: Levels, Fade into darkness osv


David Guetta; Titanium, Where them girls at, Little Bad Girl osv


Swedish House Maffia, Save the World, One osv


Eric Amarillo..

Det ni va, ganska stor skillnad om man jämför med typ ja Jason Derulo, Oskar Linnros, Chris Brown och alla dem där andra som man har sett på bild osv tusen gånger om.

Nu lite från en tumblr lilla fina Lovisa i mon klass visade mig:







Höhö ännu en rolig/klockren sida...

Sist men också minst:

Bild på en väldigt soet mig och lilla Becu i bakgrunden.. asså outfitten haha en rödkjol och en lime-grön väst liknande sak. Aja man kan ju inte förbättra sig om man börjar som perfekt eller huuur

Godnatt

"I wasn't that drunk"
"Dude you held my cat in the air and sang 'The Cirle Of Life'"

En egen:
"Jag var ju inte så full"
"Mannen, du stod framför ett stängt ICA:s automatdörrar i en timme och skrek 'SESAM ÖPPNA DIG'"

A "friends with benefits" in reality is telling you to your face that you're good enough to f*ck, but not good enough to invest feelings in.

Tänkte visa ett typexempel på vad jag har för mig när jag egentligen borde plugga:

Tar sådanna här bilder

Eller vad jag gör när jag borde lyssna på lektionen:


Blir fascinerad över hur lång respektive bred min mun kan bli

Eller på hur man kan gå all-in för att få den rätta studiestämningen

Så att man drar ut på tiden och minskar antalet plugg-minuter!

Cop: Do you know how fast you were going? Me: I was trying to keep up with traffic. Cop: There's no traffic. Me: That's how far behind I am!

Fortsättning från föregående inlägget. Ja om ni känner mig tillräckligt väl så förutspådde ni nog vad som komma skulle. Jag pluggade men bara i 1 o halv timme. Sedan övningskörde jag.. vilket var jäkligt dumt eftersom provet gick BAJS.. kunde ingenting det var kaos :( och ja övningskörningen gav ingenting och ni förstår nog snart varför.

Jag körde med mamma men sen tyckte hon att min storebror som nyligen tagit körkort skulle hänga med eftersom han precis har lärt sig allting o bla bla.

Jag och min bror började tjaffsa innan bilen ens har börjat rulla:

Jag: (bara för att dubbelkolla) "Mamma bromsen är väl pedalen i mitten"
Bror: "Hur mycket har du kört egentligen...?"
Jag: "Käften jag har faktiskt kört på motorväg"
Mamma: SLUTA nu tjaffsa och säga taskiga saker...

Scenario nmr2 uppstår när jag står i en korsning som är lite lagom stor, men som min bror tyckte var ok men som min mamma tyckte var alldeles för stor. Det kommer massa bilar, mamma skriker med panik i rösten samtidigt som hon håller i sig i bilen med båda händerna. "Aktaaa det kommer massa bilar"
Jag: Vart ska jag?????
Bror: SVÄNG VÄNSTER
Mamma: SVÄNG HÖGER - det är lugnare där
Bror: NEJ sväng vänster

Jag: Får motorstopp... som om situationen inte var tillräckligt kaotisk.

Ja alltså med andra ord, ni ska vara glada att det kommer fler inlägg på denna extremt populära blogg, eftersom det var precis att jag överlevde.. jaja all erfarenhet är bra erfarenhet... kommer iafl aldrig mer övningsköra med mamma och Kalle samtidigt.

Varför göra något idag, som man kan göra imorgon?

Insåg 5 min innnan jag skulle dra till skolan att vi har Lucia, och sen har jag ingen svenska så jag kan börja 11.05 om ja så känner för det. Ett beslut jag fattade rätt snabbt då jag har prov kl 11 som jag nästan inte kan något till. Så nu blir det sitta i köket, plugga ihjäl och ja...

Hade hellre övningskört, tittat på ngn TV-serie osv.. men det funkar inte att få IG eller G på Shk... så bara att face:a sitt liv och ta tag i det. har 2h på mig från och med nu. KOOOOM igen nu Lisa för fa-an (man måste försöka peppa sig själv när ingen annan gör det)








För er som inte har Tisdags-ånger kan ni kolla på de här godingarna, Tiffany Persson Skånes stolthet <3

I wasn't even that drunk

Hahahahha hittade nyss ett roligt internet fenomen, har sett det innan men det var riktigt länge sedan. Man säger I wasn't that drunk, och sen säger en kompis ngt man gjorde för att bevisa motsatsen t.ex;

"I wasn't that drunk!" "Dude, you grabbed that guys penis and yelled 'EXPECTO PATRONUM'!"

Skrattar ihjäl mig, dels för att jag måste trösta mig själv då "you have watched 72 minutes today" kom upp när jag kollade på DH för att fly undan Samhällskunskapen och dels för att jag är foreveralone och detta är faktiskt roligt, läs och njuuuuut;





Min favorit !!! :


Svampbob bor ju i en ananas U remeber? Haha detta samt att skita i Shk gjorde min Måndag, PUSS

When I'm supposed to be studying, even staring at a wall becomes fun

Gör vad som helst för att inte plugga just nu, så det blev dethär:

Ni har nog märkt trenden att ens överläpp ska vara 10 gng större än er underläpp, SO HOTT!

Vad tycker ni? Själv tycker jag att det är sjukt HOTT helt klart ngt att sattsa på när jag har dömt så många matcher att jag har så mycket pengar att jag verkligen inte har något annat vettigare i livet att lägga pengar på.... med andra ord. Kirrat innan jag fyllt 18, promise!

Varje dag föds en ny lärare: använd kondom

Vår vikarie i geografi är helt jävla unik.. Olof the MAAAAAN

Olofs lektioner är i princip såhär:

"I don't care if the whole class is dead, cause the lesson's in my head" - Han kör sitt lilla egna race!

Not having an amazing body, because lets face it, food is better! [LIKE]

Idag åt jag världens godaste skollunch och alltså inte på skolan då, det säger sig själv...

Thai och Sushi med Lovisa för ENDAST 70 kr. Det är buffé så man får ta så mkt sushi och thai-mat som man orkar (vilket resulterar i att jag och Lovisa just nu håller på att spricka). Vi hade nästan 2h lunch så vi satt där i all evighet och åt (95% av tiden) och pluggade (3% av tiden, får inte inte glömma de 2% när vi satt och klagade på hur mätta vi var).



Moi et ma petitte bébé <3
Jag rekommenderar detta stället starkt! Det får 4 av 5 köttbullar. Ligger på gatan mittemot domkyrkan i Lund. Ganska nära hörnet vilket man kommer till stadsbiblioteket om man svänger runt. Så ja det ligger runt hörnet om ni kommer fr station och går på den gatan vid stadsbiblioteket och Glorias.
Kan tyvärr inte meddela vad stället heter eftersom.. det heter några kinestecken :) men 70 kr folks billigt, gott OCH MASSA MAT!

3 VECKOR!!!

Är helt ofattbart att jag ska lämna Sverige och allt fint och fult här hemma om ynka 3 veckor.. att det bara är 1 vecka och 2 dagar kvar tills jullovet är också helt galet! Känns dock sjukt bra (förutom min bajs-familj som aldrig svarar).


TAAAAGGAAARÅÅÅÅ!

Oooh miiin guuuuddd

Har nog aldrig (under de heeeela 16 dagarna.. som jag har haft min blogg) under min bloggtid haft såhär dålig uppdate fyyfään.

MEEEN dagen började tidigt, övningskörde lite med Papi innan jag skulle till EOS för att döma, asså fyfan! Körde motorväg idag, MÄKTIG känsla! Adrenalinet.. ännu en gång..

Sen EOS från klockan 9-16.. fyfan! Är dock  600 kr rikare och har 300 kr att hämta från kansliet som jag inte fått, SWEEET!

Släktkalaset igår var mucho mysigt, fick ett presentkorv på HM som kommer komma till god användning nu när jag har lyckats tappa bort min necsesär med ALLT mitt smink samt en hel del andra grejjer.. det suger balle jag vet!
Fick även en inplastad karta över Paris och allt halsband, seeeen fick jag även 1000 halsband/örhängen/goojjs från min Mormor o Morfar eftersom de håller på att flytta och rensar ut halva sitt hus, kanske något att fotta o lägga upp på bloggen måtro?

Hade tänkt spara Bucket-list-bilder till imorgon men jag får köra på det jag har så here U go:




Guuud vad mkt det är jag vill göra, bäst att jag sätter igång fortast möjligt!

Elephant: "Why do you have boobs on your back?" - Camel: "Thats a stupid question coming from someone who has a penis on his face."

Tjabba tjena daaa blogg.

Dagen började med domar-arbete på EOS.. sedan fick jag en väldigt posetiv överraskning, min brush följde med mig hem så vi dushade här och chillade tills vi åkte tillbaka till EOS för att se dammatchen. 

Snart kommer mina kära släktingar hit, då vi ska ha släktkalas för mig och min broder. 

Dagen är med andra ord snart över för mig (matchstart imorgon kl 9.15 som jag ska döma -.-), och jag har inte pluggat ngn Shk alls FUUCCCKKIIIITTT

"Dear homework you're not attractive and I'm not doing you"



Idag valde jag att möta EOS-hallen samt mina släktingar med denna outfit:
Kjol från Kreta och Zara, samt skjorta från min mormor och Lindex. Skorna från Bianco, min skinnjacka från Sthlm, samt Uggle-halsband från Ur & Penn.

You wanna know who's amazing, beautiful, and had the cutest smile ever? Read the first word again.

Har kommit fram till en sak inatt när jag drömde. Det spelar ingen roll att det dog ut, du hade ju/har Katte-Mössan då och då... så det skulle aldrig funkat i längden.

"Babe, is it in?" "Yeah" "Is it hurting?" "Mmhmm" "Let me try to put it in slowly" "Ouch, it still hurts!" "Ok, let's try another shoe size"

Amen tjenare bloggeeeeeeennn.

Innan såg jag lite på Idol, jag personligen hejjade på Robin, men Amanda var ju riktigt mkt bättre på alla sina tre låtar så det var väl gött för henne att hon fick vinna... OAVSETTTTT så spelade det ingen roll, eftersom det var en SKåning som vann (DET absolut viktigaste alltså).

Jag hann se en hel film mellan idol slutade och dem "avslöjade" vem som vunnit.



Denna söta filmen såg jag, den handlade mest om sex.... men den var bara 1h10min lång så den var lätt att klämma in när man egentligen inte har tid eller så... dessutom var den rolig emellanåt OCH allt slutar fint och gulligt, så lite feel-good på det. Se den om ni är sugna på ngt unikt eller bara har tråkigt :)


Jag har dessutom legat och frysit ihjäl några nätter irad nu, har inte rikigt förstått problemet, men sen noterade jag nu att någon jävel har gått in på mitt rum och stängt av elementet VAFAAAAAN.

Inte konstigt att jag typ dog nu när det nästan är minus ute... aja slutet gott allting gott!


Det/dem här lakanet/n ska jag LÄTT ha i framtiden, när jag inte bor hemma längre, men innan jag får barn. Erkänn att dem är fina eller hur?

Påtal om lakan och sånt, jag läste en artikel om hur jävla bra kroppen mår av att ha sex och framför allt hur bra träning det är. Kanske borde satsa på det lite oftare? Dock får man ju ta det jävligt försiktigt i Paris, tror inte Mami hade blivit så glad om jag kom hem med varken HIV eller en halv-fransk bebbe. Aja i vilket fall som helst får jag nog lika mycket träning när jag springer runt på stan med walkie-talkie och kikare och spanar(stalkar) på snyggingar. Har jag nämt det här förut? Aja hett tips från mig iafl, finns billiga walkie-talkies på BR att rekommendera! Och vad ska man då ha dem till? Jo men, man måste ju förfan vara två när man är ute på uppdrag dels för att man inte ska bli upptäckt, blir lite mindre obvious när man är två som skiftar om vart annat och dels för att ,man ska kunna dubbelkolla med sin kompis att man fått in ngt bra på kroken, man vill ju inte följa efter någon man trodde var en snygging flera timmar i onödan... bara för att det var lite mörkt ute eller hade kommit fågelskit på kikar-linsen.

Det var allt för mig, sleep tight bloggen, krasha inte tills imorgon!

Sarcasm: the ability to insult idiots without them realizing it.

Kände för att skriva ngt sjukt bra och meningsfullt här eller något roligt och inspirerande.. MEN ... jag giter inte.




Ögongodis

Jag tycker synd om alla svenska pojkar där ute, dem kommer ju helt i undanskym när allt fokus ligger på våra vackra svenska tjejer.

Så nu, lite: Swedish boysssss...













Don't you dear feel regrets

Jag har ju bestämt mig för att aldrig känna ånger, men jag kan säga att mitt undermedvetna gör det väldigt svrt för mig. Inatt drömde jag en perfekt dröm, om hur allt ordnade upp sig med en kille som jag tyckte-väldigt mycket om för väldigt länge sedan, det var sommar, mina kompisar var där, ja det var perfekt helt enkelt.

Hur kan man inte känna ånger att man går misste om allt det som var så jävla perfekt, eller kunde ha varit perfekt.. jo det är svårt. Men det är bara att lyssna på lite Edith Piaf samt Maskinen, fin kombination!

NOTHING LASTS FOREVER
SO LIVE IT UP, DRINK IT DOWN
LAUGH IT OFF
AVOID THE BULLSHIT
TAKE CHANCES AND NEVER FEEL REGRET
Because at one point, everything you did
was exactly what you wanted





Allt har en ände, förutom korven som har två

Gaaaaaaaah min sega värdmamma har fortfarande inte svarat och nu har tydligen andra i min klass fått svar från sina familjer efter bara någon dag.. själv har det gått en vecka för min del..

U Mad Bro? Yes en aning.... eller I'm not mad I'm just VERY disappointed 


I love food way too much, forever a fatty <3

Hemma från en lång dag, mitt tal om könsstympning gick SKITBRA, ska skriva mer om det senare. Enda problemet var att jag hade med starka bilder och ett klipp, eftersom det ingick i mitt koncept att berätta om hur hemskt könsstympning är. Men jag hinner inte med det för 

NU

Det bästa som finns
nachos med köttfärs, ost majs U name it! Samt en kommesarie Winter film med Mamsen. Skulle blivit Midnatt i Paris, men filmen laggade så vi fick inte igång't


Seize the day mina vänner:


Dance like no one is watching

Ungefär såhär såg det ut när jag och André rockade loss idag på dansexaminationen!


Nästa Baby och Johnny Castle... eller??...

Nejmen, det gick bättre innan när vi körde freestyle sen när man skulle visa upp var man lite nervös så det blev lite stelt, men vafan min lärare la kommentaren "elegant" när vi körde foxtrott så jag hoppas starkt på ett stabilt MVG!

Sitter på engelskan nu och ska svara på frågor om den bok.. det är segt...

Så därför lite Torsdags humor:


Han inte sett den här, ska nog se den, helst imorgon!





25

Kan inte fatta att det är 25 dagar kvar...


Tänk att det redan har gått TVÅ VECKOR sen vi tog denna bilden, rätt som det är så är det ju bara två veckor kvar tills jag åker... INSANE.. snygga babes förresten eller hur?!

NU: Öva på mitt tal jag ska hålla i eftermiddag... SEN Dansexamination.. ska alltså ha prov i bugg, vals och foxtrott? Hur ska det här gå, jag buggade dock loss med André på vår klassfest för hundra år sedannnn så det borde bli stabilt MVG.

Ska ha klassfest här hos mig inte i helgen men nästa.. LÄNGTAR SJUKT MYCKET, eftersom min klass är maddafacking bäst!!

People change, things go wrong, shit happens and life goes on.

Ska ju iväg ikväll och se Twilight filmen, men innan dess ska jag träna... insåg dock nyss att.. jag har nog inte sett 3:an ??!!! Kollade på trailern några scener och sånt, känner inte alls igen det. HAHAH pallar inte om jag inte sett den att jag ska se 4:an nu så kommer jag fatta noll. Det senaste jag kommer ihåg är att Edward ska gå ut från någon kyrka och typ "avslöja" sig själv. Är det 2an eller 3an ?? Anybody?

I vilket fall som helst hinner jag inte se 3an nu innan... så jag får göra som alltid. Sitta som en idiot med ett stort leende och låtsas att jag vet precis vad som händer runt omkring mig.



Do you want a happy ending?



Ändå sjukt.. i Sverige och allt. Rekommenderar er att se den, tar bara ca 20 minuter och är faktiskt väldigt intressat och BILDANDE till skillnad från allt annat skit man ser på :)

Hej

Har inte mycket att säga, slutade klockan ett men kom inte hem förrens nu eftersom jag var så vänlig att följa snyggingen Malin Hashlin till hennes buss osv. Gjorde ett FETT historia prov innan på Kalla Kriget, kändes som en väska med 100 tegelstenar i, lyftes från mina axlar! LÄTTNAD

Nu: Vampire Diaries, hoppas att min lilla Skabbi Gabbi kommer hit. Sedan styrkegympa med Mandisen kl 18 och seeeen BIO med klassen. Breaking Dawn blir det, haha så jävla mysigt tror vi blir 10-15 pers från klassen som går och ser den tillsammans.. har sagt det innan och säger det igen GOTTA LOVE EUROPAKLASSEN! 


Vampire Diaries där alla är så JÄVLA snygga att man bara vill dra en påse över huvudet på sig själv...
och what'sup med Jeremy egentligen ?? Han har blivit så jävla manlig och snygg nu i säsong 3.. galet!

My brain says I'm a fool to think that you're the one for me, I guess my heart's just a sucker for love


STIPENDIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DET BEHÖVDES VARKEN GODIS ELLER FEEL-GOOD FILM FÖÖÖÖÖÖRRRRRR


FÖR JAG FICK NYSS ETT STIPENDIUM PÅ 5000 KR !!!! Ansökte till det typ i Sept, och trodde aldrig att jag verkligen skulle få det MEN VISST FAN KOM INTE BREVET IDAG, lika lämpligt som brevet med värdfamilj kom i torsdags när jag var lite nere.

GOTTA LOVE LIFE! Stipendiepengarna går dock direkt till min mamma som betalar hela det här kalaset MEN känns så jävla bra att jag har fixat 5000 kr till henne och att de valde mig och mitt brev!! hahah fyfan vad hype jag blev... känns ungefär som att vara mugglare och få ett brev från Hogwarts WOW!!

Min skyddsängel måste ta jävligt bra taktkänsla OCH vara jävligt rik!

Face your problems.. dont face...book them!

Ska snart göra en sak jag inte vill, men ibland måste man göra saker fastän man inte vill och egentligen är rädd för vad som komma skall.

Känner att min livsglädje sjunker för varje minut som går.. funderar på hur man kan rädda dagen.. med en feel-good film och godis kanske?

Fick erbjudande om att chilla med JP i lägenheten som är ledig för tillfälllet.. måste egentligen plugga. Fast kanske borde sticka dit ändå, för vad är egentligen viktigare än att må bra?

Aja få ta mig en funderare, sålänge ängnar jag mig åt att kolla på denna godingen: 









Glöm inte bort att du är unik, Precis som alla andra

Hello hello da blogg!!


Dagens: Kofta från Joy, mina enda och älskade Gina Jeans, stövlar from min lovely mormor.
Samma gamla vanliga halsband heh (KapAhl) samt väska från en affär i Sthlm. KÖP DOCK INTE! den var rätt dyr för att vara fejkskinn och den har gått sönder på alla möjliga håll.. dock inte så stor risk att ni köper den eftersom den är 2 år gammal (den är sämst, men jag älskar den ändå<3).. men ifall ni skulle råka stöta på den... så vet ni ATT SKENET BEDRAR!

_
En liten bild på fula soeta mig och fina Maja - för hennes del är det Maaadrriiidddbaby.blogg.se (nästan)
--> http://majanilssson.blogg.se/

A friend is someone who's there for you when he'd rather be anywhere else.

Lite tisdags humor - simma lugnt! 










Måndag [X] Check

SKÖNT med bara 4 dagar till helg! Dock kommer helgen bara bestå av.. förutom släktkalas.. MASSAAA jobb och plugg... menmen!

Snart är det dags för måndagens bästa Den Som Dräper, förra veckans var inte den bästa, men däremot tror jag att kvällens blir ÄNNU bättre eftersom förra avsnittet mer byggde upp spänningen för vad som kommer hända i dagens. Nu ska jag repetera mitt tal några gånger innan DSD dock.. kl 21 på tv4 som sagt..!

DAGENS BUCKETLIST BILDER:




http://perfectbucketlist.tumblr.com
Både några mer och mindre seriösa hahha, precis som livet ska vara! Kämpa vidare snart helg igen :*

I miss you but I MISS ME MORE

Jag gillar dig - men jag gillar mig mer

Jag saknar ditt leende - men jag saknar mitt mer

Jag saknar inte dig - jag saknar den jag var, när jag var, med dig



Daughtry – Over You <-- 

If you don't like something Change it, if you can't Change it, Change the way you think about it


Att vara nöjd med sig själv eller att inte vara nöjd med sig själv? Det är frågan
Om man inte är nöjd, försöker man ju förbättra sig - då blir man ju bättre av att inte vara nöjd eller?
Men om man inte lyckas ändra det fast man vill - då mår man sämre.

Det är en hårfin balansgång, mellan att se kritiskt på sig själv och vara missnöjd. Man måste kunna sätta upp mål och våga ändra sig själv, samtidigt som man måste kunna backa ur i rätt läge.
Man måste hela tiden känna efter, ifall det är värt det: Lyckas du ändra dig själv så är det defintivt värt det, eftersom det är det du verkligen vill. Men lyckaz du inte ändra det, så måste du accepetera det och ändra på dina krav och ditt tankesätt om det. Du måste vara nöjd med dig själv, och hantera det du vill ändra med dig själv.
För att ge upp betyder inte alltid att man är svag, utan stark nog att släppa taget när det inte längre är lönt.




4 VECKOR!!!

DEET ÄÄRRR GAAAALET LITE TID KVAR NU!

Blott 4 veckor, dvs.. typ ingenting!!! IDDAAAAG fick vi våra elektroniska flygbiljetter av rektorn! Känns sjukt verkligt och tätt inpå nu! Fick dessutom maassa info av SYO:n ... måste välja kurser till 3an nu inom de närmsta 10 dagarna, och eftersom jag läste 2 språk i 1an så får jag bara välja en kurs, dvs 100p.. har panik för jag måste välja bort något av Engelska, Matte och Franska? Hur fan ska det gå till, detta är 3 ämnen som jag verkligen vill läsa vidare inom. FAN vad livet hade varit enkelt om man hade kunnat få byta ngt skitämne som religionskunskap mot Matte C....




4 VECKOR!! INSANE!!!

So many girls fall in love with the wrong guy, simply because the wrong guy usually say all the right things

Väääärdfamiljen HAAAAR fortfarande inte svarat... hatar verkligen att vänta på sånna här grejer.. bud på att inte kolla mailen förrän på fredag eller ngt.. då har dem ju förhoppningsvis svarat... så slipper jag bli besviken alla 15 gånger om dagen jag kollar och det fortfarande inte har kommit ngt svar... fuck dem kanske ångrade sig när dem såg mina bilder och kontaktade värdfamiljsansvarig och sa att det här går inte... aja hade varit kul att lära känna dig Tanguy ! :'(





Gav en Spiderman eltandborste till min bror som fyllde år idag.. han fyllde 9 19 ! Haha nej men ska följa med honom och köpa kläder och skor också faktiskt!

You have a million and one reasons to be here!

Alltså den här videon gjorde mig så jävla imponerad. Vet att många säkert redan har sett den, men jag hade inte sett den förrens jag såg ett videosvar till denna videon, på facebook, som 3 av mina vänner hade länkat.

Alltså att den här killen vågar gå ut och göra den här videon är sjukt, jag kan verkligen inte tänka mig att folk fortsatte mobba honom eller lät mobbningen pågå efter de sett den här videon.




Å andra sidan kanske dem ändå gör det, man blir ju ganska oroad när man kollar igenom kommentarerna till videoklippet. Visserligen är det ca 99 % fina stöttande kommentarer som imponerar på mig enormt!

MEN det finns även kommentarer som dessa:

"I don't see any scars you pussy! Cut yourself a little deeper next time you piece of shit"

"what a bitch ass, stop cutting and learn to fight"

"Stop being such a faggot sat crying on the internet to a bunch of people you don't even know... Just either do something about these bullies ie fucking batter them... or give up its up to you to be honest I mean get serious the personality you portayed in this video(faggot who is an easy target) is why you get bullied just sort them out kid"

Och sen visst vissa påstår att detta är en fejk video.. och att han inte är mobbad på riktigt? Men varför ens chansa? Om den är riktigt, osv hur fan kan man sitta och fortsätta slänga ur sig hatiska kommentarer. Exakt sådanna här kommentarer som får 1000-tals barn över hela världen är må såhär dåligt. Och om den är fejk! ÄNSENN DÅÅÅ? Han ger ju hopp till massa andra som också blir mobbade - och ger ljus över ett viktigt ämne - mobbning.

WOW - det här gjorde mig både ledsen, glad och arg haha... aja can't help it att jag har så jävla hög EQ.

OCH TILL ALLA ER HATARE DÄR UTE! Ni fan dumma i hela huvudet, du kommer aldrig framstå som bättre för att du får någon annan att må sämre - aja vissa blev bara tappade med huvudet före när dem var små (i en gryta, men kokande vatten, som ramlade ner för ett stup, i en vulkan, som hade utbrott)... så är det helt enkelt!


High On Life

Ute och övningskörde idag när jag och Pappa skulle fixa masssa småskit inför min storebrors födelsedag imorgon!

Asså fyyfaan sicken känsla när jag ska köra ut på en större väg, det är dålig sikt, det kommer bilar hela tiden. Pappa har panik, jag får panik. Det kommer en lucka men den är inte stor KÖÖÖÖR ropar Pappa... gasar så fort som möjligt utan att gasa för mycket.. hjärtat uppe i halsgropen haha ADRENALINKICK FORSURE!! älskar det!
Kroppen är på helspänn hela tiden och hjärtat slår lite extra hårt..

När jag skulle beskriva känslan för min kompis på sms.. så kom jag på att det påminner fan om när man är med någon man tycker om. T.ex. när man ligger bredvid varandra och kollar på film och myser eller något, kroppen är på helspänn, alla sinnen är 100% fokuserade, hjärtat slår extra hårt... JA VAFAN bud på att satsa på att köra farligt istället för att träffa killar... där är man ju säker på att det är jag som styr över bilen, och om allting går åt helvete och man blir sårad så är det i alla fall mitt eget fel. Det blir inget "Säg bara till när var hur" och inga stunder av tvekan och oändlig väntan...

NEJ SKA FAKTISKT ÖVERVÄGA SAKEN!




Gaaaah kan knappt vänta till jag ska hoppa fallskärm: Det står ju på min "Innan-jag-dör/Innan 2011 är över" lista. Och ska nog försöka få det gjort nu 2012 när jag kommer hem från Paris. Ska önska mig det i julklapp! Sålänge jag inte måste önska mig pengar till Paris istället...

Kvinnlig Köns Stympning

Skriver just nu mitt tal om Kvinnlig Köns Stympning, som jag ska hålla  i aulan på tisdag inför ca 50 pers. Detta är verkligen något fruktansvärt, som jag antagligen kommer slänga upp en inlägg om sen. Då jag blev väldigt insatt och upprörd när jag läste mer om dethär. Usch! Jaja måste skriva klart talet... sedan kan jag skriva om det här.. typ.



Här trailern till filmen som fick mig att komma på idéen till mitt tal, jag har även läst boken. Både boken och filmen är hemska, sorgliga men jävligt bra! Rekommenderar starkt ! ALLTSÅ VÄLDIGT STARKT!


Ps:
mitt ögonlock har börjat dampa igen... vad fan händer?!

Just go ahead and hate on me and run your mouth So everyone can hear Hit me with the worst you got and knock me down Baby, I don't care

Godmorgon mina fina 10-30 läsare. Idag är det söndag, men känn ingen ångest för det! Många tänker att fan nu är det Måndag imorgon igen, men fortfarande ni har typ 35 % av helgen kvar. TA VARA PÅ DET!!! 

Börja dagen med den här låten så blir ni nog på topp ska ni se:


Viiiiisst den är sjukt töntig.. men det funkar alltid för mig iafl!


Occch för att börja dagen på det bästa sättet man kan, med att SKRÁTTA så kolla på det här klipper: Ge det iafl en minut så kommer ni ändå vilja se hela haha....
Hahahhaha jag pallar inte! OCH Svar JA: De är seriösa och svar ja de pratar med deras riktiga röster. Och svar JA: Man får ha roligt på andras bekostnad så länge de inte mår dåligt av det. Och ärligt talat så tror jag inte Freddan bryr sig.. cAUSE HE TAKES NO FUCKING SH*T !!!! IF U NOW WADDA MEEN NIGGAAH!

I keep my profile public so all my haters have something to do

Tjatja da blogg! Hade tänkt att jag skulle göra ett inlägg om att jag fått min första HAT-kommentar!
Med andra ord första steget mot framgång! För bakom varje framgångsrik person, står en grupp med hatare som fortsätter trycka personen framåt hela tiden.. det visste ni väl?

I alla fall ... fick jag en kommentar som löd typ: Fjoorttiiizz på mitt inlägg om Katte-mössorna.
Självklart langar jag ett riktigt sattsigt svar på kommentaren och känner mig allmänt belåten.

Sen igår på förfesten hos JP (ein af meine beste vänner) så säger hon: Ja jag har läst din blogg...
Jag blir förvånad och säger va: hur visste du om den? eftersom jag inte har sagt det till henne haha (eftersom hon skulle mobba mig för den mest av alla)...

Så säger hon: Jamen vem tror du kommenterade Fjortriiiizzzzzzzz

TACK FÖR DEN DU.. här trodde man att man gjorde stora blogg-framsteg så var det bara min älskade vän som på sitt lilla egna vis ville visa att hon uppskattar mitt konstverk till blogg.. TACK JP!


Over and out !

Himlen är oskyldigt blå

Såg nyss klart Himmelen är oskyldigt blå med DÖSNYGGA Bill Skarsgård.. alltså det är något med den familjen, hade t.o.m tagit Stellan om jag fått chansen höhö.

Pluggandet har väl inte direkt gått så bra... men har bestämt vad jag ska hålla tal om i aulan inför 60 pers nu på tisdag. Har även planerat strukturen i talet - MÅSTE  BARA SKRIVA DET OCKSÅ RGgelg3134!#¤T 



OM ni inte har sett den SE DEN! Den var riktigt bra! Feel-good film på högsta nivå, precis vad jag behövde. Och snart blir det nummer två vad jag behöver: GODIS. Ska gå iväg o handla till mig och mami, stackaren kan ju knappt röra sig nu med nacken.

TIIILL EN HEEEEELT ANNAN SAAAAK:
Jag mailade min värdfamilj igår!!! Haha tror inte någon annan i klassen har gjort det och Madridarna har ändå vetat om deras i en vecka mer än oss. Men jag är så jävla taggad och nyfiken.. kunde inte hålla mig.. blev ett riktigt långt mail. Med massa information om mig (hoppas värdfamiljen är intresserade av mig för annars kommer dem sitta och flabba åt mitt brev där jag köttar på med massa "intresseklubben antecknar" info om mig själv haha) och också några frågor, samt ett bifogat dokument med bilder på min familj, på mig osv.

Bonjour!
Je suis Lisa Elmér et c’est moi qui vais habiter chez vouz les printemps prochaines.
Je ne sais pas quoi je vais écrire mais j’ai tellement questions à vous et j’espére que vous avez beaucoup de questions à moi. 
Je ne sais pas si vous avez recu quelque information de moi ou mon lettre. Mais je vais essayer de résumer moi et ma vie.

J’ai 17 ans il y a environ une semaine. J’habite au centre à Lund dans une grande maison. Avec mes parents et mon grand-frère. Mon père travaille avec les ordinateurs et les réseaux. Ma mère a une entreprise et elle travaille comme consulant et elle travaille avec le développement du leadership et aide les entreprises. Mon frère est étudiant à la Faculté de génie de l’Université de Lund.

Moi et mon frère sont très semblables et ne pas avoir beaucoup en commun. Comment est Tanguy, quels sont les intérêts qu’il possède ?

J’ai comprendu que vous aimez voyager et vous avez habité en Australie. Mais j’espére que nous parlerons beaucoup de francais. 
Même si vous et je parle bien l’anglais. Parce que je veux vraiment apprendre autant francais qui est possible

Moi j’aime voyager !! Les deux vacances au soleil et les vacances au ski. J’ai fait du skit deux fois en France et j’ai visité France deux fois pendent l’été.Une fois j’ai visité la France en Fevrière. Moi et ma amie ont fait nos stage dans une école francaise en Bretagne à La Baule/Pornichet. Ma amie a un grand-père qui est francais et il a une maison la-bas, c’est pourquoi nous y allons tous les trois fois.

J’ai joué au basket pendent 6 ans, mais j’ai arrêté il y a une ans. Si c’est possible je vais jouer au basket dans une équipe francais.J’aime faire du sport et de se déplacer. Maintenant je m’entraîne à un centre de formation à Lund. Je entraïnement au gymnase là,spinning aérobic et « step ».

Je suis vraiment une bavarde ! Je suis presque toujours heureuse et souvent, je parle trop beaucoup, en particulaire pendent les cours à l’école.
Je suis curieuse et aime essayer de nouvelles choses et rencontrer de nouvelles personnes.  
J’aime aussi aller danser dans les clubs, et je suis impatient d’entendre ce que Paris à offrir.

Quels sont vos intérêtes ? Vous faisez du sport ? Je pense que c’est très excitant que vous êtes catholique, lorsque moi et ma famille n’est pas du tout croyans.

J’espérer que je apprendrai beaucoup de nouvelles choses de votre religion et votre culture.

J'aimes les chiens, il y a une image, du docement que j'ai joint à ce courriel, à moi et le chien de mes voisins. Mais
je n'ai jamais eu un chien. Je suis très heureuse maintenant! 

Vous pouvez envoyer des images dans votre famille et peut-être votre chien?

J'ai hâte de venir à Paris et vous. 
Sincèrement Lisa ! :)

Detta är då mitt brev, säger ju inte er som inte kan franska så mkt, men ni kan ju alltid använda google translate om ni är överdrivet intresserade hehe.

Nu ska jag börja skriva mitt tal.. om bara mitt ögonlock kan sluta dampa. Det har ryckit och rört sig i 10 minuter nu. Skitirriterande och allmänt obehagligt... SHIT Sicket though-life jag lever alltså! Hårt liv!

Seize the day or Die regretting the time you lost

Tjabba tjenare bloggen, igår var en ganska dålig blogg dag får jag säga.. bara 2 inlägg ajabaja. DOCK syntes det INTE på statistiken då jag hade nytt rekord på läsar antal :D känns som att det är dömt att misslyckat.. eftersom toppen höjs för varje dag så kommer ju snart komma den dagen då jag inte lyckas toppa det. Igår läste ca 30 pers min blogg.. tveksamt om vi kommer upp i det antalet idag. MEN VI FÅR LA SE!

Idag känns som en helt okej dag, vaknade upp i samma säng som mina underbara blondiner Becu och JP, ändå kunglig start på dagen? Vi sov hemma hos amandas mormor och morfar, som har en lägenhet dem knappt använder då dem värsta rika och kungliga eftersom dem BOR i NICE mesta av tiden (kommer hem till Sverige lite sådär när dem känner för det... ungefär så jag också ska ha det i framtiden!).

På dagens planer står det PLUGG... plugg och lite mer plugg. Ska nog stanna hemma ikväll, kanske se en film med min mor som komiskt nog har nackspärr... ser ut som en idiot när hon går runt med en "boa" liknande halsduk i blått som glittrar som hon virat 20 varv runt halsen :)

Igår kände jag att jag var TVUNGEN att välkommna helgen med största respekt. Det vill säga fånga kvällen och hitta på något relativt underhållande. Så det blev förfest i lägenheten då med massa trevliga personer sen vidare till en go kille som hade krök på KG i Lund (wohoo Lunds getto... tur att jag höll hårt i kameran hela kvällen!!)


Mys i soffan i lägenheten, mina goda kamrater Amanda JP och Rebecka HH samt: [email protected]
Hör av er om ni vill ha autograf o liknande..


Här mina 30 - mansslukande (antar att de flesa av er är tjejer?) har ni en av mina snyggate killkompisar. Vi kan kalla honom El Robanoe. Som ni ser på bilden har han värsta modell-face:t och det som döljer sig under den svarta t-shirten är inget mindre än SEX fina saker (8 om man räknar med hans köttiga-bröst) och det kanske börjar närma sig 8 nu.. vem vet upp till er att ta reda på. Som ni även ser körde han enligt "THE GAME" igår - Hur får man ligga? Nmr 243. Ha Bieber frisyr! Vet ej om det funkade , det förtäljer inte histoiren

SKÄMT åsido.. Robert är en väldigt snygg, smart och trevlig pojk. Tänk på det om ni skulle träffa honom någon gång och han raggar på er!!


Den här bilden var nog något slags försök till facelook osv haha.. fråga mig inte. Iallafall håret var lockat och väldigt mycket volym i början av kvällen (lite tuperat) men.. vid bildtillfället har uppenbarligen min fina styling försvunnit hehe.. lösögonfransarna var på också ! JAG ÄLSKAR DEM! Det blir skitstor skillnad på dina ögon och därmed på hela ansiktet och faktiskt hela din look. Fick ett 3-pack med fransar från H&M när jag fyller år, dem funkar bra och var mest troligt väldigt billiga. REKOMMENDERAR STARKT! Det är sjukt klurigt att få på dem i början men övning ger färdighet och ha alltid med flaskan med lim!


SIST och faktiskt också MINST har vi en bild på mig och min lilla fina vän Clara <3
Hon är full av energi, underbar och rolig, avslappnad och snygg. Perfekt som bänkbuddy på spanskan och som sällskap på fest. Clara har bloggat sen väldigt länge tillbaka MEN har numera blivit sjukligt dålig med uppdateringen! Fy fy på henne... hoppas att hon skärper sig nu när jag åker till Paris så även jag kan få lite uppdate om vad som händer här hemma...

Om ni har lust att följa min andra blonda halva, eller bara kolla igenom hennes smexiga bilder, fina kläder osv (hon är much-more-of-a modebloggare än mig kan jag säga) så hittar ni henne häääär: http://clarabellah.spotlife.se/

Oh boy! Sicken skänk från ovan de e å leva idag.Oh boy! Rena gudagåvan, är det konstigt att jag är glad?

TJEEEENNAAAA livet fucking leker!

Skrev nyss klart ett franskaprov [X] CHECK!
Fixat en header och lite skillnad i designen [X] CHECK
Nästan 20 pers (det jag har i snitt per dag hehe) har läst min blogg idag och det är inte ens lunch [X] CHECK
DEET ÄR FREEDDAG UMMUMMUMM [XXX] CHECKCHECKCHECK

Occcchhh sist men INTE minst: 1 jävlar-i-det-månad kvar tills jag åker INSANE !!!
TUMMEN UPP FÖR LIVET IDAG (Y) (bilden inte tagen idag btw höhö)

Ooooch tack till bästa Maja som helt sjukt kunde allt med den här knäppa kodningen hur man ändrade allt. Kollade även igenom Majas gamla designer för inspiration. Hon har sjukt många fina som jag antaligen kommer ha något liknande som när jag är på plats i Paris och tagit massa awesome bilder!

Puss på dig :* http://majanilssson.blogg.se/category/design.html <-- INSPIRATION

Dessutom om ni är mer into Madrid ska ni kolla in Majas blogg för där ska hon spender de kommande 6 månaderna!

Follow your heart, but don't forget to take your brain with you

Nu glider jag iväg mot skolan och franskaprovet på min blåacykel med GULT-Lidlskydd på sadeln OCH rosa ringklocka. Önska mig lycka till på franskan och sånt och ha en jävligt bra fredag. SNART HELG, KOLLA NI KLARADE DET ÄNNU EN GÅNG!


Tänkte rocka Polhem idag med lockat hår (med platttången) Min Britney-tröja från hennes konser, skinnbrallor från BikBok och min gråa mysiga hoodie som är köpt på en mataffär på mitt sommarställe haha.

Hade kunnat köra på svarta tajta jeans, vit shorta med en stickad kofta över. Samt svarta skor med bred klack och kanske en dragkedja på sidan MEN  PALLA VARA SOM ALLA ANDRA höhö. See you bitches 

Sorry to tell but all men were born idiots.

Min bror är den mest osammarbetsvilliga människan jag vet... dum i huvudet på den fronten. När man ber om hjälp med något ska han alltid krångla till det. Hitta fel som gör att det blir krångligt. Även om han vet mycket väl att det finns ett enkelt sätt att göra det på (meeen som kanske är liiiite sämre än hans 100% korrekta sätt) så måste han göra det på "hans" avancerade sätt. Annars vägrar han att göra det alls. Visst intelligent som fan i all ära, men när det inte går att sammarbeta eller komma överrens med honom så kan han ju lycka till i livet...
Han skulle hjälpa mig med min header men blabla så kan man inte bara klistra in en bild och så kan man inte göra och jag har inte tid... (nej men du sitter vid datorn och gör skit 90% av tiden din nörd, sure att du inte har tid...) Iafl tvingade han mig att se bloggen så han kunde se formatet på headern. SÅ HOPPAS DU LÄSER DET HÄR KALLE! Och hoppas du njuter av att jag åker till Paris och inte ber om att få hjälp på ngt annat än "beserwiesser-sättet"

Fler där ute som har storebrossor/pappor/killar i klassen/på jobbet eller kanske pojkvänner som är såhär? Aja inte deras fel att dem tillhör det svaga könet... tråkigt för er...



FRANSKAN TAR ÖVER MITT LIIIIV

Skulle egentligen sitta och plugga franska nu inför mitt enorma prov imorgon.. glosor... 220 st... grammatik osv... MEN JAG FICK NYSS MIN MAAAADDAAFUCCCKKIIINNGGG VÄRDFAMILJJJ KAAAAOOOOOOOZZZ. Är totalt j'vla övertaggad. Ni förstår väl att jag inte kan plugga nu ???!!
Oooohhh OOOOOOPPPAAAA NU KÖR VI !!
I alla fall. Min värdfamilj bor i västra familj i en förort i området St Germain-en Laye!

Det är två föräldrar i ungefär samma ålder som mina. Dem har 4 barn!! 3 flickor som alla har flyttat hemifrån.
Sen dagens kluring är deras barn Tanguy. Så heter mitt 16åriga värdsyskon som bor hemma med mig då alltså. DOCK har dem inte skrivit om det är en tjej eller en kille??? Och vadfan namnet Tanguy säger ju inte mig överdrivet mycket. De andra barnen heter förövrigt Saskia, Palmyre OCH INGRIDD!! Väldigt spännande kombination om jag får säga det själv.

Förövrigt har mamman egetföretag och pappan är konsult. Deras villa är ganska nyrenoverad och dem är troende katolska (haha hur ska det här gå).

Största minuset:
- Dem bor långt ifrån centrum (om man jämför med mina paris-homies)
- De har bott i Australien så de kan mycket engelska (vill ju prata så mkt franska som möjligt)

STÖRSTA PLUSET
- Att jag INTE kom hos en gammal ensam tant
- ATT DEM HAR EN LABRADOR (har velat ha hund hela mitt liv, men min familj har aldrig orkat ha en hund)


En bild på ett café som ligger i St Germain, tydligen ligger det många restauranger, caféer och butiker i mitt område. NAJS!!
KAN INTE FATTA ATT JAG ÅKER OM 32 DAGAR OCH SNART 4 VECKOR. ÅÅÅH TAAGGAARÅÅÅÅ!!!!
(tyck gärna att jag är töntig, men om ni vore i mina skor skulle ni nog känt likadant)


It's not PMS, it's you

Vet att nyss satt jag och skrattade över ingenting annat än livets härlighet.. men sen nu fick jag syn på en vissperson genom köksfönstret och helt plötsligt är vi tillbaka på ruta ett... 

You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're done
You're wrong when it's right
It's black and it's white

AND IT GIVES ME PMS EVERYTIME I SEE YOUR FUCKING FACE



Denna får mig ofta att gråta, se den om ni inte sett den eller om ni är på lite sorgset humör. KYSSEN!

Forever alone


Sitter vid
en bänk på geografi lektionen. Har inge bänk buddi för vi är ojämnt antal idag :(

DOOOOCK går jag inte dagen om miste för det. Och om ni tror att jag utnyttjat tillfället och lyssnar på vikarien och vad han säger. SÅ HAR NI FEL. Sitter och skrattar för mig själv hahha. Faktiskt riktigt roligt, tänk att man kan ha så kul med sig själv.


Gjorde det här collage- Gissa läraren. Med vår geografi-vikarie lärare som objekt. Kanske lite taskigt? Men man måste få vara ung och barnslig någon gång. Om man inte har sett min geografi lärare tycker man nog inte att det här är alls roligt, MEEEN om man sett honom så är det väldigt roligt. Tycker jag iafl. För alla Polhem elver: känner ni till Olof.. vikarie för historia geografi och ev samhäll hahahahha.

En annan grej jag sitter och fnissar åt är denna fina videon, även denna från vårt facebook-klassrum (EUROPA KLASSEN I loooove you).



Kolla tjejen i vitt i mitten HAHAHA!!


Skrattade förövrigt mycket också åt när lärarvikarien välte ner "sudden" till whiteboarden på golvet.


Har också ätit upp en halv chokladkakaaaoo eftersom jag inte har något bättre för mig när Olof undervisar...

SVINGOD ! Jag rekommenderar den starkt!

TIPS: FÖR EN ROLIG STUND I MATAN

Idag när jag åt lunch med mina underbara klasskompisar så kom vi på en väldigt rolig "lek" eller roligt "vad". Det började med att en snygg kille kom in i matsalen, som knappt någon av oss hade sett innan. Vilket är konstigt för man brukar känna igen skolans snyggingar (även om det går över 2000 elever på Polhem). Iafl, och killen såg inte riktigt ut att vara svensk. Samtidigt hade han kunnat vara svensk (han såg inte jätteutländsk ut) så då började diskutionen., Några trodde att han var svensk, sen kom polack, italienare osv upp på kartan.

Jag föreslog att jag kunde gå fram till honom och fråga, jag var faktiskt ca 80% inne på att göra det, men det var ändå 20% som tog emot. Sen förslog jag att vi skulle köra sten-sax-påse om det. Vi var 4 tjejer från början, sen kom två till. Men det slutade iafl med att 3 av oss 4 var med på det. Så vi körde ett tag tills det blev 2-1 och det slutade med att Filippa skulle gå fram till killen (kan medge att jag kände en riktigt lättnad att inte jag förlorade hahah).
Filippa var sjukt nervös, MEN MODIG. Så hon gick fram till killarnas bord, sa att vi tyckte att han var väldigt snygg och diskuterade vad han kom ifrån.. kan säga att Filippa var nog inte riktigt beredd på svaret...
Han svarade: Jag är inte född i Sverige...
Filippa: Nehe.... (väntar på fortsättning..)
Han: Jag är adopterad...
Och där slutade den roliga historien. Filippa väntade lite.. men han hade inga planer på att avslöja var hans biologiska föräldrar kom ifrån. Aja så vet fortfarande inte var han kom ifrån MEN förhoppningsvis gjorde vi en killes dag då han helt plötsligt fick veta att ett helt gäng med tjejer tyckte att han var skitsnygg.

Nu är frågan.. kommer detta bli en lunch-tradition? Hitta en snygg kille med utländskt ursprung och slå vad om vem som ska gå fram och fråga var hans föräldrar kommer ifrån?

Vissa kanske tycker att det låter lite rasistsk eller något att gå fram och fråga så. För där kommer diskutionen vem är svensk och vem är inte svensk? MEN sålänge killen fattade vad vi menade alltså om han hade utländskt påbrå och att diskutionen uppkom eftersom att han är så snygg så är väl denna "leken" inte helt fel?

Ummummumm.. hörde jag efterfest?

Nu har vi kommit till vecka av sorg. En vecka då man borde ha sin flagga på halvstång, för att visa sin respekt för att vi alla gått minste om en väldigt bra vän. En vän som alltid fanns där och en vän som alltid fick mig att skratta oavsett vad! Denna vännen är tv6:s program KARATEFYLLA.

Jag vågar nog påstå att detta är den klockrenaste humor-serien jag har sett, den tar t.o.m. solidan, playa del sol och allt! Dem skämtar om allt tabu belagt, alkolhol, sex, racism och allt annat möjligt.
Denna veckan sändes dock säsongen sista avsnitt! Men eftersom det finns på tv6 play och inte annan skit som t.ex. tv4play när dem tar bort det efter några dagar. Så kan jag iafl börja se om det från början igen. Tack o lov!

Dock kan jag inte beskriva med ord hur bra det är, så ni får här några filmsnuttar som finns ute på youtube.
Men det bästa finns tyvärr inte på youtube så asa er in på tv6play nuu!!
http://www.tv6play.se/play/257092/?autostart=true <-- SE HÄÄR, säsongens roligaste klipp enligt mig!















RSS 2.0