Some poeple need to realize that Facebook is a social network, not a diary.

Heeeeeeej förlåt för världens segaste uppdatering menmen ni vet hur det funkar.. och ni 20 som läste mitt inlägg igår har ju inte kommenterat några frågor eller någonting. Fattar ni vad svårt det är då, då det finns ca 20 000 olika saker att skriva om. Idag har jag iafl äntligen fixat fransk SIM-kort med fria sms och någon timme att ringa för i 3 månader, känns som en lättnad. Råkade glömma att köpa biljett för att ta sig ur 4e zonen idag IGEN så jag höll först på att hoppa av på en hållplats innan mig för att köpa en biljett från zon3-zon4 tack och LOV gjorde jag inte det eftersom den hållplatsen låg också i zon 4a så då hade jag inte kommit ur där heller och dessutom varit på fel station så jag hade fått börja om från början osv. Så jag gick av på min vanliga hållplatsen (sista hållplatsen woohoo fast det r najs på morgonen för jag får alltid sitt-plats och alla andra får stå MOHAHHA) stoppade in en biljett jag har råkat köpa som bara gäller för helger och lov. Det kommer upp att den inte funkar jag vänder mig om till personen bakom mig som bara vill komma ut och säger "Do you know why this ticket doesnt work?" - Han säger ingenting men bara pekar att jag ska gå och han går tillsammans med mig med sitt kort!  Piece of a cake! Funkar alla dar i veckan alla tiders!

DOOOOCK blir det rätt drygt i längden så imorgon ska jag och älskade Britt-Marie (värdfamiljsansvarig-för ni som vet vem hon är så är det ganska skojj annars inte lika...).

Igår hände världens skabbigaste grej när jag skulle åka hem. Det sitter en man på andra sidan vagnen några meter ifrån mig. När vi har satt oss ner så ser jag att han grabbar tag ett rejält tag mellan sina ben. Kollar bort ett tag och sen när jag snabbt kollar på honom igen så ser jag att han har lagt upp sin lilla(eller ja lilla o lilla men iafl) penis längst jeansbenet... så att man verkligen kan se alla former! Blir såklart relativt äcklad eftersom snubben var 35 och hade en läskig basket på sig. Men sedan när jag kollade dit 5 min senare så ser jag att hjan sitter och klämmer sig på in penis... med typ 10 sekunders mellan rum ... ett nyp liksom..... var det hans sätt att runka in public liksom ?? Ja alltså jag vill itne ens veta. SEN när jag skulle gå av vagnen så väljer jag dörren til vänster eftersom han sitter närmast dörren till höger. MEn sen när tåget bromsar in innan det ska stanna, vem tror ni itne då trillar in i mig om inte basker-runka offentligt snubben UUUSSSCH. Kan säga att jag gömde mig bakom en pelare i 5 minuter innan jag vågade ta rulltrappan uppåt...
Aja det är vardagsmat här i Parisbaby vettni, allt är helt gaaaaleeeett!! tyyyyyypp... ehehhe. Aja iafl kommer ha rätt tråkiga saker att skriva om nu. Denna veckan är ju typ lära känna allt och alla osv.
Min fadder Johan från inget mindre än Lidingö (OOOOM jag har hetsat med det) är riktigt trevlig och hjälpsam samt grym på franska, så jag kunde inte fått en lättare start.
BISOUS (PS igår ramlade Lovisa Nilsson aka Dulle i trapporna på tunnelbanan hhahah, för er som känner henne classic Lovisa, fick mig ett riktigt gott skratt!!)

PS2: Idag på Fransk kultur lektionen, så kommer ett gäng med tjejer in sent i aulan så de är rätt långt ifrån längst framme där lärarna står. En tjej står kvar ett tag innan hon tänker sätta sig ner så säger Britt-Marie som står längst fram "Jag tror nog att det har kommit in en mamma här". Stackars stackars Louise som står där... kul att bli förväxlad med en 40 årig mamma vid 17 års ålder. Bra jobbat Brittan!!

Kommentarer
Postat av: rebecka

HAHAHAHAA LISSSSA ÄLSKAR DIN HUMOR SÅ JÄVLA SKÖN DU EEEEEE

2012-01-05 @ 19:42:52
URL: http://jagochparis.blogg.se/
Postat av: felicis

Du måste sjunga lidingö-låten för honom!!!::@@

2012-01-05 @ 20:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0