the finest clothing made is a person's skin, but of course society demands something more than this

heeej da blogg, varldens samsta uppdatering ish now MEN jag har inget internet till min barbara, sa kan endast sitta vid min vardfamiljs stationara som har varldens jobbigaste skrivbord ochj deessutom har jag ju anda inga bilder har. Tog typ 3 min att skriva foregaende text..
aja borjade skolan idag, och inledde kommande 8 veckorna fram tills nasta lov med att forsova mig en timme. Kom dock anda typ i tid, helt ofattbart, fattar inte hur jag gor det?! Brukar ga upp vid 6.15 och sedan ga he,ifran vid 7.15 -7.30 men idag vaknade jag 7h15 och lamnade huset 7h25, maaktigt huuh?

Denna veckan har franskarna lov sa det ar bara vi svenskar pa skolan och alla byggnader ar typ avstangda forutom en dar vi har alla lektioner DESSUTOM sa har vi fatt 35£ att ata for (7£ per dag..fattar dock itne vrf vi fick pengar for igar da vi itne var i skolan) idag slutade jag innan lunch sa jag at hemma, och min plan ar att inte ata ute ngn dag utzn ta med mig ngt eller kopa billigt i mataffar osv.. sa kan jag kopa en vit kavaj jag hittar pa Zara for 700kr men tanka att den bara kostar 350!! smart va
Vill ha en som liknar ngn av dessa tva; finns bada sorterna inne pa Zara for 70£ helt klart pa most wanted listan for tillfallet!

Ungefar sa har sag palettkavajen ut som jag kopte for ngn vecka sedan; kom pa att jag aldrig la ut bild sa har har ni fin fina bilder pa liknande ting fran var allas bastavan google! aja livet ar hart i Paris

i love how in scary movies the person yells out "hello anyone there?" as if the killer is going to be like "yeah i'm in the kitchen, want a sandwich?

Jag har skräckfilmkväll med Malin och Rebecka at my place. Min värdsyster lämnade oss ensamma för några timmar sen så vi får se om vi överlever natten efter att ha hetsat igång varandra.

Har sett klart The Stepfather, den var faktiskt bättre än jag förväntat mig (hör du det otto?!).. dock var jag och rebecka tvunga att öppna frysen i källaren för säkerhetsskull och kolla ifall det låg ngt lik där... det var ingen där:

Rebecka: Ah skönt
Lisa: Ja fast vad hade vi gjort om det legat någon där liksom...



Nu ska vi leta upp någon ännu läskigarefilm önska oss lycka till!

Vi får se om vi överlever natten....

90-talet

Jag vet att många av mina söta läsare är födda under samma fina årtionde som jag, älskade 90 talet. Innan all jävla skit som typ facebook, youtube, iPhone och dylikt slog igenom. Så låt oss göra en nostalgitripp utan desslike kommer ni ihåg?

- Sune & Bert?
- Björnes magasin
- Tillbaka till vintergatan
- BRA julkalendrar som äger 00-talets.. mysteriet på Greveholm, Pelle svenslös U name it!
- Hitz for kids och Absolut hits 2000 i julklapp
- Markoolio
- Rea testar
- När man spelade med glaskulor på skolgården som man hade i stora påsar (ylva jag kommer ihåg att du alltid hade de coolaste kulorna)
- När "Jättekul" inte hette varken det eller Lekia (kommer dock inte ihåg orginalnamnet :( leklust? )
- Pokemon kort och GoGos
- Mosquito - när man åkte bergochdalbbana och det var så bra datorgjort så det kändes som värsta 3Dn
- Britney Spears och Spice Girls var det enda som gällde
- När Timon och Pumba endast var med i Lejonkungen och inte hade sitt eget program
- Första Lillamelodifestivalen, Sofie sjönd om "Super duper killen"
- När alla gjorde coola tricks med sin Jojjo
- När man hade sin första mobil och snake var dagens Tempelrun eller Doodle Jump
- Göstas korsord bakom jordhögen
- Hjärnkontoret som hade svar på alla dina frågor
- Gissa bajset med ola (låångt innan knark-skandalen)
- Bolibompa var dagens höjdpunkt!
- När det var CD-spelare och CDskivor som gällde tills MP3 kom!!
- Sailormoon
- VHSen , innan DVDn kom!
- "Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna" 
- När ingen visste vem Oskar Linnros och Daniel Adams-ray var utan det var Snook och Mr Cool som gällde!
- När det inte fanns play-tv och man fick spela det man ville se om på videoband!
- Lunarstrom!
- Hundparken och Habbohotell!
- Huset fullt 
- Hemmakväll hette faktiskt Videomix en gång i tiden, kom ihåg det snorungar!
- När ens föräldrar röstade om man ville införa euron eller inte i Sverige
- När Helena Papparizio ngnting vann melodifestivalen med "You are the one, you're my number one" och det var en riktig bravagd eftersom Sverige aldrig lyckas vinna själva längre MEN Helena var iafl halvsvensk!! Så nära vi kunde komma :')


Number of people who find me attractive; 0. Number of people who find my bestfriend attractive; 3,135,356,314. -__-

Tjabba tjenare da blogg! Saknar mitt lilla svin jp.. känns deprimerande att kolla på madrassen som fortfarnade ligger kvar på mitt golv.. måste ta undan den snart men jag är ungefär 2 tallrikar kinesmat  - för lat för att ta tag i det !

Såg en film hemma hos Malin igår blev låt den rätta komma in fast den engelska varianten för den svenska funkade inte att streama. Var helt mörkt i huset och fett bra stämning. Jag rekommenderar den starkt!

"I hate when its dark and my brain is like 'Hey you know what we haven't thought of in a while? Those girls from the Grudge & the Ring.' -.- "

Igår vare utgång med Malin och Rebban, åkte dock inte hem inom efter shoppingen så det blev nyktert, i malins kläder och utan passkopia. Kanske inte de bästa förutsättningarna men vi räddade kvällen genom att åka till O'sullivans, börjar bli rutin på det nu alltså!

Idag köpte jag med mig hämtmat, kinesisk som jag förtärde med min värdsyrra, hon insisterade 100 gng på att hon skulle betala men jag sa blankt nej, kände för att vara givmild höhö... dock höll jag på att bli väldigt försenad eftersom det hände en liten incident innan jag skulle lämna malins hem... jag hade gått på toan och ja jag tänker inte försköna sanningen som alla andra och skriva "gjort nummer 2" eller ngt sådant fånigt. Jag hade BAJSAT -  ni vet det där som inte är världens fräschaste men som vi alla måste göra även typ den äldsta och stelaste läraren du har, samt James Franco (hej Malin!) ocha lla andra snygga killar där ute.. aja tillbaka till ämnet. Jag hade alltså bajsat och ja än sålänge var allt som det skulle... tills jag skulle spola. Det gick att spola, vattnet kom ner... vatten nivån ökade och vatten rann ner i toan MEN vädligt sakta och den tog inte med sig ngt av det fina som låg i toastolen. Så jag fortsatte spola och spola.. inget resultat berättade för Malin att "Vi har ett petit-problem" ... tiden gick jag chillade, spolade typ 100 gng till inget resultat.
Klockna gick ju men kände att jag inte ville lämna Malin där i skiten - boktsavligen talat HO HO HO ! Aja smsade min värdsyster och frågade om hon hade några tips höhö. Aja slutade tillsist med att jag övertalade Malin att gå in och ta en titt på problemet, jag övertygade henne att bajset låg stabilt gömt under toapappret så då prover vi att spola en sista gång SÅ BARA FUNKAR DET! helt friikiin Magic...! 

Sen när jag kommer in på Quatre Temps för att köpa hämtmat så står Lovisa där med familj, så jag springer fram till henne bakifrån och kramar ihjäl henne. Hon fick hjärtattack av chocken och sedan hjärttille stånd av glädjen att se miiigg!! Så söet! Funderade på att dra ut och partajja lite med henne och hennes kexiga storebror men jag giter inte så nu blir det kasnke att hänga lite med värdsyrrans kompisar som kommer hit snart! Hon bjuder på Heineken iafl soft!

(HAR FÖRSÖKT I EN TIMME ATT FÅ ÖVER BILDERNA FR KAMERAN TILL DATORN MEN DET GÅR VERKLIGEN INTE, SÅ JAG FÅR VÄL REDIGERA INLÄGGET OCH LÄGGA TILL BILDERNA SENARE)


hinner inte komma på rubrik


Nytt linne från Jennifer för typ 180 kr och byxorna från Zara (köpote dem med JP som har likadana hehe (:) för 250 kr!

Iväg mot La Defense köpcenter för att träffa Mallan och förhoppningsvis Rebbaaaaan!!!

Hinner enentligen inte blogga, är redan sen, men som sagt ni går alltid i första hand bloggen <33

varför skriver ingen ner foulen?

Kom precis hem från basketmatchen och det blir att hoppa i badkaret när som MED ÖPPEN DÖRR bara för att, bara för att ingen är hemma in da house!

(Kom inte längre än såhär förrän badet var upptappat så fortsättning följer 50 min senare:)

Kan berätta att matchen gick väldigt jämnt hela vägen, fastän det andra laget var mycket sämre än oss. Därför var jag lite lagom sur hela matchen och tyckte att vi spelade rätt dåligt, dock gick det väl lite bättre i slutet och i sista perioden ledde vi med 10 poäng när det var 6 minuter kvar. Satt på bänken ganska länge i slutet, hejjade hej vilt och blev sjukt ledsen varje gång ngt dåligt hände... Ville veeeeerkligen inte förlora IGEN (vet inte om jag skrev det men vi förlorade ju förra matchen med 1 poäng). Så ja där satt jag och skrek för full hals, blev sjukt nervös när jag skulle spela de sista 3 minutrarna och vi ledde med 6 poäng..

Iafl vann vi matchen med 6 poäng och vi tackade motståndarlaget, domarna och sekretariatet. Då noterade jag att det fanns ingen där som skrev protokoll... bara en tidtagare... hade även tänkt på under resten av matchen att det var väldigt konstigt att domaren aldrig visade vilket nummer personen som fick foul hade till sekretariatet...

Då slog tanken mig.... så jag frågade coachen " Eh alltså var det här bara träningsmatch..?"
Min coach: "Hahaha jaa? Trodde du att det var en riktigt match haha..."

Mmmhhhmhmmhhmh daaaggaar! Och där satt man och gamade som en idiot och var värsta nervös.. och konstigt nog märkte jag inte att resten av laget inte typ brydde sig så mkt som de brukar göra när vi spelar match... aja ibland måste man leva upp till sin karaktär som blond-swedish-stupid-girl!


En bild från den RIKTIGA basketmatchen förr förra helgen... jag i vit t-shirt och fotbolls överdragslinne eftersom min coach hade glömt ta med ett matchlinne till mig.. som om det inte var nog så höll sekretariatet på i en timme och kollade på mitt pass och tillfälliga intyg och allt möjligt så att allt stämde.
De gör det verkligen inte lätt för mig att smälta in i mängden kan jag säga..

fuck it, i'm young


No one looks back on their lives and remember the nights they got plenty of sleep
and bad decisions make good stories
and a good story never began with anyone drinking a glas of milk
So party hard
make mistakes
laugh endlessly
Do things you're afraid to do
After all, you're only young once


sorry bloggen

Heeellloo Sweddeeeen !! Vet att jag skrev att jag skulle blogga så fort Amanda kom hit, fast nu blev det inte så utan nu bloggar jag när Amanda ska hem. Vi har haft några väldigt fina dagar tillsammans, börjar dock gå varandra på nerverna nu, när amanda säger att jag inte får lägga ut några bilder på henne och "du får koka pastan" ... men jag antar att det är så det är när man är som ett gammalt gift par.

Har lyckats få en hel del gjort och framför allt har vi kört Paris by foot (tar alltid metron annars lat och 200 g choklad senare som jag är). Och det har varit jävligt nyttigt eftersom man lär sig hitta mycket mer och koppla ihop de olika delarna av Paris. 


Denna bilden räcker egentligen för att besrkiva hela mitt lov hitentills ---- LYYCCCCKKAAA att ha mitt lilla dreggelbarn här - love you very very much <3

Meeeeen för att göra det lite lättare om mer detaljrikt för er där hemma kommer det mer bloggmaterial watch N njut beeejbis:
LÖRDAG:

Vild utekväll från klockan 24.00-06.00 ! Kul som fan... blev utelåsta så när vi kom hem fick vi sova på en sån tunn matta man brukar ha på idrotten ovanför garaget på mammans kontor. Klockan 07.15 smsar värdmamman: "Klockan är 7h15, ni är inte i huset var är ni?" Jag svarar att vi är utelåsta och ligger och sover på hennes kontor... om hela familjen skämdes ihjäl resten av dagen när vi vaknat vid 2... min värdsyster hade glömt nyckeln i låset inne och då går det inte att låsa upp utifrån. Kvällen får 4/5 toasters - JÄTTEKUL!

SÖNDAG:



Bio på kvällen sedan middag med värdfamiljer, pigga tjejer gick och la sig vid kl 11 ooooppaaa

Måndag:

JP shoppaadde iihhjääl, själv var jag snål som vanligt och köpte endast denna:

En tragus piercing (ja och jag vet att jag inte har världens finaste örsnibb men ni behöver inte vara så himla omogna och kommentera det hela tiden för jag står för den jag är inklusive min örsnibb och jag blev faktiskt retad när jag var liten :'( ....)



Förfest hos Mallan vars värdfamilj var iväg förutom hennes coola värdbror som satte på låten "Do you believe in life after loooove, I can feel it inside my heeadd... reallyt dont think I'm strong enough noooo" när jag frågade honom om han kunde någon bra party låått--- frääccktt!!

Behöver inte säga så mkt detlajer om utgången förutom att en vodka gick ner under förfesten och sen gick samma vodka upp igen - amanda ramlade på champselyssees, båda våra klackskor är förstörda. Disskuterade politik i taxin hem med en svart taxichaufför... Malin sa att vi är åt höger... ni kan själva gissa vad taxametern slutade på... dyrt som sören - aja lycka har inget pris!

TISDAG:

Vaknade upp hos mallan där vi sov alla tre, tog oss till sushibuffen där jag alltid brukar hänga, lyckades klämma i mig 18 bitar för 120 kr LÄÄTTT värt det!

Sedan promenerade vi en lång trevlig runda:

Mys vid louvren hade itne tid att gå in men jpiiss fick se den fina pyramiden iafl!

Sedan blev det tullerierna (fin trädgård) och concorde, eiffel tornet med mera MEEEN SEEEEEN till dagens HÖJDPUNKT Lisa och Amanda ÅKER BÅT längst Seine, passade perfekt eftersom det var asfint väder och jag gör ett skolprojekt om La Seine, så tänkte berätta lite kort vad jag tyckte om båtturen och visa följande fina bilder inför klassen:

Inuti båten - här kunde man va

Längst fram i båten - här kunde man va


Längst bak kunde man va

Där kunde man vara


Och sist men inte minst uppe på däck kunde man vara , BÅTTUREN totalt får helt klart 5 av 5 toasters av mig, mysigt roligt och lärorikt! 

Tisdagen avslutades med mumsig middag med min värdfamilj, jag och Tanguy blev lite bestfriends när vi berättade om kvinnan som är gift med eiffel tornet (från fråga Olle dokumentären) och han hade då sett en fransk dokumentär om henne. Sen visade Tanguy mig hur jag städar marsvinsburen samt ger mat och vatten till den, och var maten till hunden finns. För familjen skulle nämligen ge sig av på skidsemester tidigt nästa morgon

ONSDAG:


Määsssaaa shopping på Rue de Rivolie, köpte en klänning, byxor och ett linne allt kommer på bloggen sen I swear, gick på totalt 580 kr najs!


Sedan efter Ica sushi för min del (var 30 % rea eftersom den höll på att gå ut naajjss) och mackor för Amandas del så blev det bio med popcorn läsk och choklad... hade tänkt börja vara nyttig när Amanda åkt härifrån så likabra att ta i ordentligt nu in i det sista.

Vi såg på Detachment med han som spelar den killen som är jude och spelar piano under andra världskriget, känd skådespelare men har ingen aning om vad han heter. Aja den var speciell..... inte dålig men ja speciell, väldigt deprimerande men ändå ganska bra. Se den om ni inte har ngt annat för er... fast se först "Dos au mur" (vad den nu heter på engelska vet jag eejj). PS en anledning till att det blir så mkt bio här är att det kostar endast 60 kr vilket är rätt stor skillnad till typ 100 spänn i Sverige.

Efter det begav vi oss hem till min lilla by, jag skrev det här blogginlägget vi gick ut lite med hunden och lagade pastan. Nu har Amanda packat sin väska så det blir väl att se en film innan vi måste till flygplatsen tiiiidigt imorgon... undrar om det blir några tårar när vi ska säga farväl.. antagligen ... aja den dagen den sorgen PUSSS

hoppas ni njöt SJUKT mkt av att läsa min blogg!!!




<3

Hej bloggen! Jag är inte död eller så, ifall ni hade fått för er det! Men jag har varit utan internet i några dagar och sen har jag 20 000 prov denna veckan, självklart lägger jag massa tid på att chilla och andra grejjer och jag har klämt in lite basket och så men känner att ett till stressmoment (bloggandet) skulle vara att ta i lite för mycket. Dock kliar det i fingrarna, har ju massa trevliga saker att skriva om. 

Aja på lördag kommer Amanda JP hit !!!! Helt sjukt, i övermorgon liksom, är fett rädd för att blanda mitt liv där hemma med livet här men jag hoppas att det slutar bra! Och att JP får sig en jävlar i det rolig vistelse i min favoritstad för stunden.

Kämpa vidare nu sista två dagarna ni unga männiiskor så får vi äntligen lov!! Ha ett fint lov, alla ni som åker till Österrike och liknande, vi hörs när ni kommer hem sup lite extra och ta ett sista åk till för mig.. första året på jättelänge som jag inte åker skidor... känns lite drygt faktiskt! MEEEN I goot Paris instead! 

Vi hörs igen när JP och jag är settled och jag har lov och massa tid till trevliga grejjer som att blogga (: 

puss hoojj, gutt att ni fortfarande hänger kvar!

trött



Förstår att ni hellre läser om mitt totalt fabolous liv i Paris än läser der här, men Lovisa ligger och sover på min axel och jag har sovit 3½ timme innat så min blogg-skills är en aning försvagade!

I love food way to much, forever a fatty <3







" Fuck beach 2012, vi som kör valross istället"



IF YOU ALWAYS DO WHAT YOU ALWAYS DID, YOU'LL ALWAYS GET WHAT YOU ALWAYS GOT.

Hade JÄVLIGT TUR att jag kollade mina mail nu på morgonen efterosm annars skulle jag missat att vi har sovmorgon och det hade ju varit för jävligt! Vi börjar alltså 10.25 SÅ SKÖNT! Och då tänkte jag, vad passar bättre att spendera en 30 min på än att blogga!

Har dock ingen inspiriation.. inget att skriva om... inga nya bilder... iafl så tränade jag basket igår det var najs och min tränare körde mig hem efteråt för att hon tkt att det var för kallt för att ta bussen, hon är riktigt najs tränare, trevlig men ändå sträng när det behövs (lite som jag själv när jag coachade, om jag inte ska vara allt för blygsam hö hö hö).

Iafl har fått en thininspiration sedan jag såg en bild på Paowsss blogg, kanske är dags att ta tag i beach 2012 eller vad säger ni? Vi får väl se hur det går med det, här är iafl för er som känner för lite inspiration:









http://thinspiration-pictures.blogspot.com mer bilder till er som känner inspirationen till beach 2012 flöda ANNARS för er som inte gör det så kommer det ett inspirationsinlägg till er andra senare 



Dear kindergarteners texting on an iPhone, When I was your age, I had to use cups strung together by a string and pretend it was a landline.

Hello again, idag blev världens segaste idag eftersom min basket blev inställd pga detta...






Vädret... lite snö i Paris och plötsligt är det kaos in da house! Motståndarlaget pallade alltså inte pallra sig hit pga 10 cm snö så matchen blev flyttad till Mars.. fett... not..! Så jag har suttit rastlös typ hela dagen, har dock avverkat skype med Ariel, Mormor och morfar, min bror och med JP. Så det känns stabilt! Och för att inte bli galen av att vara inne i huset hela dagen så begav jag mig ända ut till trädgården i 45 minuter. Jag kastade pinne, gosade med, kastade snöbollar till och blev nerbrottad av Ylla aka Odeur. Det var väldigt trevligt faktiskt och hon luktade mindre nu när hon fått rulla sig i snön lite. Min ena värdsyster skulle iväg så kom ut när jag höll på att fota Ylla så hon erbjöd sig att fotta mig och Ylla! Mycket charmig tjej den där, det är riktigt skönt att hon kommer hem då och då för hon är ubertrevlig och verkar vara den i familjen som bryr sig om mig mest!

Lite godingar från twitter:
Roses are red, Facebook is blue... you look bangable, so I'll add you. ;)

Anybody ever had this conversation before, "OK if we get caught, here's the story..." x]

When karma comes back to punch you in the face, i want to be there.. just in case it needs help. (:

That moment when YOU HEAR A SONG AND EVERY word describes your situation perfectly

Dear paranoid people who check behind their shower curtains for murderers, If you do find one, what's your plan? hmmmm? EXACTLY!

Average girl: *Insert really deep status*- 4 likes ... Girl with boobs falling out: "lol i just sneezed ;)" - 42495 likes.

Theres a difference between... "okay" "okay?" "okay..." "okayy" and.. "k."






nu jävlar i det

Nu JÄVLAR I DET ska det bloggas! Ska lägga upp bilder på facebook också!!! Ni där hemma måste ju fan se att jag lever livet utan er och att jag har det sjukt mkt ballare än vad ni har. För det är väl det facebook går ut på, att få så många likes på sin profilbild som möjligt och inte ha mindre än 500 vänner? Ibland verkar det så med tanke på hur folk desperat försöker få upp mobiluppladdningar med sina kompisar med mest status, eller varför inte lägga upp en profilbild med brösten uppe vid halsen? Det kan ju funka!

Jag själv blir skit glad när jag får många likes på en profilbild och jag har en profilbild från i somras när jag har bikini.. tillhör jag den föregående kategorin då? Samtidigt har jag bara de jag skulle hälsat på om jag träffade på stan, eller de som jag brukade hälsa på, som vänner på facebook.. och jag skiter fullständigt om jag finns med bland de "coooola" på mobiluppladdningar. Det är svårt det där, man är en del av det men ändå inte... aja fuck the system nu kör vi:


Lördagen den 28 Januari, Malins födelsedagsfirande!

Ett litet tard förra helgen!




Gilmis chillin little at Champs Elysées 

Me chillin lite at champis (bilden suger jag vet.. men gilma var lite full.. så ja vad ska jag säga)


Fredagen den 3 Februari:

Amen tjenare Eiffel tornet, här syns vi igen!


It's friday=freedom




Japansk buffé, man betalade 160 kr så fick man äta hur mycket man ville av allt detta ovanför, det var NAJS. Åt 21 sushi bitar och annat smått och gott! Gilma tog 25 sushibitar (damn her!) men Shan sitter fortfarande på tronen sen förra gången killarna var där och han åt 38!!! BITAR!! King!


Orkar inte blogga mer nu over and out!


Det är fan näjs

Sitter hemma hos Lovisa och pluggar ska snart hem till min by och spela basketmatch nerreee. Ska dock spela med juniorerna (vilket motsvarar ungefär Yalda och Nilofar) nervööössst. Hoppas inte det blir allt för tråk
igt.... men jag ska iafl göra massa mål och vara sjukt king! Och  Lovisa ska vara där och kolla så det blir nog skojj!


Oboy (aka Nesquik på franska) keeps us going!



Citat från mig och Lovisa för ca fem minuter sedan.

Jag - Asså fatta att vi sitter här hemma hos dig i Paris nu, en helt vanlig lördagsförmiddag.
Lovisa - ....
Jag - Det är fan galet
Lovisa - Det är fan näääjs
Jag - Det är nääjjss..


Ps: Har lovat er mer bilder från Paris och mindre webbcam på bilder på miigg (hehhehe) och det kommer jag lovar men har inte tid nu, samhälls arbetet is taking over!

det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Livet leker i Paris, det börjar vara riktigt jävla gött här. Har tränat två dagar denna veckan och igår slutade jag kl 6 med idrott. Har inte haft tid att blogga, har inte gjort mina läxor. Men ack så fint livet är. 





Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar (ah ah ahh)

Nya låten med Norlie & Kkv (När jag går ner) fyfan vad jag vet att jag kommer lyssna sönder den men den är så JÄVLA bra! Typ som krossa alla fönster, Hejja fler fuck you låtar och mindre I love you låtar! FOR THE WIN

RSS 2.0