lööörddaaagg

Har ju typ tappat räkningen av veckodagar nu under lovet, höll på att döpa rubriken till inlägget till friiddaaay. MEn iafl nu är det Lördag. Mina kusiner anlände till staden i Torsdags och jag åkte ut och hämtade dem på flygplatsen och eskoterade dem till deras lägenhet i 5e arrondismentet som de hyr fram till tisdag. 

Så nu iafl ska jag träffa dem igen och denna gången på Naturhistoriska museet ! Det ni, museum och plugg och studiebesök på reningverket under lovet, det är annat än sova till klockan 1 och pary party (REBECKA) .Har dock lite svårt för att lämna huset eftersom det ligger på slashankar i en av sängarna i mitt hus :S ska göra mitt bästa för att köra ut dem så att jag kommer iväg i tidEnda poosen som funkar idag då inte EN inte TVÅ men TRE feta objudna gäster har ockuperat min haka.. jävla anarkister!

Ikväll blir det party btw!

disneyland -dårå

Okej nu slutade pixlr fungera.. konstigt nog så det blir inga feta redigeringar men jag kör hårt ändå:Bilder tagna live i första attraktionen vi provade på, det blev vildavästern bergodalbanan Big Thunder Mountain i Frontierland. Vi stod och väntade utanför grindarna till Frontierland och när klockan slog 10 så sprang vi förbi den största folkmassan och stormade mot bergodalbanan för att slippa en enorm kö. Kan tänka mig att det såg ut ungefär som när rean i NewYork börjar och shoppoholicsen står utanför köpcenterna och väntar.. förutom att det endast var vi och ca 5 andra pers (i 10 års åldern) som tog det på så blodigt alvar. Men det gav iafl resultat då vi endast behövde köa någon enstaka minut!


Här står vi taggade inför dagens andra attraktion Phantom Manor - ett spökhus utan dess like (fast det tål väl att diskuteras). I bakgrunden ser ni föregående bergodalbana.


Några stackare stod stilla oc hade fastnat i Big Thunder Mountain.. tur att vi var snabba på det annars hade det kunnat vara vi :O

Jag och Malin tyckte synd om de stackarna :( men Spökhuset var iafl ballt i början då man gick in i en grupp i ett litet rum där en röst instruerade oss om vad som komma skulle samt att vi tyvärr inte fick ta foton där inne så tyvärr kan jag inte visa det med bilder. Sen rätt som det var började hela rummet hissas ner, det var alltså en massiv hiss.. vi kom ner till en liten bana så åkte vi runt 2 och två i ett spökhusliknande sak. Måste dock säga att spökhuset var rätt lamt då man gått Gasten på Liseberg, men det kan väl roa lite yngre individet kan jag tänka mig.
l
Men vi körde iafl vidare och anlände mycket snart till Adventureland! Där vi möttes av Saudiarabien eller var nu  Aladins lilla by ligger och man fick gå en liten rundtur i huset som hade Aladin (stavning?) tema och små scenarion uppbyggda inne i huset. Det var mysigt och väldigt tidvärt eftersom det var noll kö! Trevligt med andra ord.

här var en liten trevlig ö med Pirates of the Carribean/Peter Pan tema - vi tog dock ingen närmare titt på denna spännande plats.


Däremot var vi uppe i "La Cabane des Robinson" - en väldigt stort och mysig träkoja ! jag och Alice diskuterade att träet var ändå bra gjort för det såg relativt äkta ut.. dock kände man ju att det var hårt som betong eller liknande material plus att det var helt ologiskt att de skulle kunna bygga något så stort och tungt i ett riktigt träd och att det skulle leva upp till säkerhetskraven. När vi nästan var klara med turen uppe i trädet så frågade Malin " Alltså är det ett riktigt träd"... ja vad ska vi säga.. vi älskar henne ändå <3

Träkojjan får 4/5 toasters då utsikten var najs och det var inte säkerskilt proppat med folk

Nästa stopp blev "Pirates of the Caribbean" - en åktur i båt som jag inte minns jättemycket av men minns att de gjort vissa saker jättebra, t.ex. den scenen när Jack och han onda har hittat allt det där guldet och ska offra Will för att de ska bli vanliga människor igen OSV.. iafl den var väldigt coolt uppbyggd, även ett skelett i slutet som drack ur en flaska också rann drickan rätt igenom hans kropp - precis som i filmen, så det var bra gjort!


Snabbt kilade vi vidare till FANTASYLAND där det finns mest grejjer till för de allra yngsta. Vi började med en åktur i "Peter Pan's Flight" - vilket var en av mina favoriter! För det första så var vagnarna fästa i taket och körde inte på ett spår om de flesta andra - vilket verkligen ökade den flygande magiska känslan. Det var jättefint uppbyggt med olika scener från Peter Pan och det kändes faktiskt som man fick en snabbtur in till landet-ingenstans! Vi fick dock köa i spöregn men det var inga sura miner för det (nästan iafl)

Jag och Kajsa hade nämligen regnjacka respektive stabil jacka med luvor med oss - föredetta Scouter som vi båda två är!

MMedan Malin och Alice prioriterade sina outfits mer och gick omkring med skinnjackor och fick med andra ord ta ttill med vad de hade. Bilder tagna av vår alldeles egen proffs foto-bloggare Alice (http://aliceo.blogg.se/)


Efter Peter Pan fick vi kvickt springa vidare för att få den stora chansen att träffa Nalle Puh himself! Det var vi och mammor med deras barnvagnar och bebisar som köade för att få träffa honom.. vi kände oss lite felplacerade men den finniga mobbade killen bakom masken (för det är väl sådanna som finns där bakom kostymen? - varför skulle man annars ta just det jobbet tänker jag...) måste iafl varit belåten. När vi stod i kön så stod det en stereotyp brittisk familj framför oss (feta bleka blonda/gingers) och barnet i familjen tappade sin enorma klubba i marken så den krossades: aaw utbrast alla vi fyra tjejer men ÅÅÅÅH :O utbrast vi sekunden efter då mamman eller mostern eller liknande slog till honom jättehårt på handen/armen så att han började gråta ännu mer än vad han redan gjort... förvånade som vi svenskar som aldrig någonsin använder våld mot våra barn var så utbrast Alice: men jävla idiot mamma som slår sitt barn.. samtliga britter glodde väldigt hotfullt samtidigt som denne mostern sa på engelska och kollade på Alice " lilla bitch ska jag slå in hennes ansikte.." eller liknande.. ja vad ska man säga, moget betende av en vuxen kvinna att reagera så.. aja iafl efter att alice sprungit iväg och gömt sig (för regnet) och kommit tillbaka var vi tvungna att stå och köa bakom dessa fula skapelser i en halvtimme och ta emot ett antal "om-blickar-kunde-döda" MEN det var det värt för ni ser väl hur mysig och fin åvanstående bild blev :')Sedan var det iafl vidare mot DISCOVERYLAND - då vi inledde med en åktur i "Star Tours" vilket var en flygstimulator. Den var sjukt rolig och bra gjord och kön gick igenom en Starwars miljö, men kön var JÄVLIGT lång och seg.. så det var rätt drygt men turen var rolig så det gick väl plus minus noll kan man säga.


Såja, en bildbomb från inne på en av mina favoriter "Buzz Lightyear Laser Blast" en väldigt bra gjord bana där man åkte runt i vagnar med coola picadoller och skjöt med laster på tavlor, framför oss hade vi poängtavlor så man kunde se hur mycket man träffat.. tyvrr kom jag bara tvåa efter Kajsa som vann men jag skyller det på att jag höll på och fotade när jag egneltigen borde haft fullt fokus på uppgiften! Iafl mkt roligt, ganska lång kö men jag rekommenderar det starkt - värt väntan!

Efter Buzzzz så åkte vi den fartfylldaste karusellen på hela Disneyland som hette Space Mountain: Mission 2 den
var verkligen rolig, det var nästan kolsvart under hela åktturen och det gjorde häftiga svängar, en loop osv, med andra ord en klassisk lite läskigare roligare bergodalbana - dock är det ju inte dessa banor man är ute efter för då åker man ju till ett riktigt nöjesfält - så det var rätt lagom att det bara fanns en sånhär bergodal bana som vi åkte en gång och sedan två gånger till innan vi skulle hem - då man bara behövde köa i 10 minuter !

Sen sprang vi tillbaka till FRONTIERLAND för att prova på Indiana Jones and the Temple of Peril - har inte jättemycket minne av denna banan heller , då jag var mest stressad för att vi skulle missa den välkända paraden som äger rum l 17 på veckodagar... men eller JO nu kom jag på, den var det näst fartfylldaste banan, det kunde man se bla på att vagnarna hade "bälten" man fäller ner över axlarna så som t.ex. frittfall och inte byglar man bara trycker ner över låren. Med andra ord, den var lite mer fartfylld men samtidigt kunde man se omgivningen osv.. förstår dock inte vad t.ex. StarWars och Indiana Jones har med Disney att göra men tydligen har de fått låna de två koncepten...  MEN SEEEN kutade vi (jag.. de andra var 10 meter bakom) mot huvudgatan för att bevittna paraden som jag läst så mkt om. Vi missade ca. halva paraden med vi fick sen en 4 -5 vagnar och visst var de maffiga. Alltså något jag rekommenderar att ni INTE missar om ni ska dit.


Lejonkungen-vagnen -min favorit!Musse var kingen av paradan as usual, antar att killen som får ha på sig den kostymen är sonen till ägarn eller liknande!

Efter paraden kände vi att vi behövde chilla ner lite och begav oss till FANTASYLAND för att checka av alla klassiska mysiga attraktioner.


Följande bilder är tagna inne på "it's a small world" och är helt oredigerade osv, det var GRYMT mysigt nästna igen kö vid runt 18-tiden och färgerna var helt magiska, jättegulligt med alla miniatyrer av olika världsdelar och folkslag, verkligen alla fick vara med och det kändes sjukt fint och vackert med alla-är-värda-lika-mycket temat ! ååh vill tillbaka till den lilla båten.


Följande bilder är tagna i mysiga båtturen nummer två "Le Pays des Contes de Fées" .. också grymt mysigt med massa olika små Disney-saker uppbyggda i mini format längst stränderna vid floden man åkte runt i mys mys mys med andra ord ! 
ALICE I UNDERLANDET - bokstavligen talat ho ho ho så kul jag är...

Vi tog en runda i "Alice's Curious Labyrinth" det tog en jävla tid att hitta upp till slottet men när vi väl kom dit var det mkt värt det, dessutom var ju pyramiden som det mesta annat på disneyland väl gjort med kortleksvakter som rörde på sig och massa andra skojj dekorationen, och ja uppe i borgen... var utsikten UNDERBAR som ni ser på sista bilden.

Efter Alice så tog vi en runda i Pinocchios och snövitsvärld, de var välgjorda banor MEN jävlar vad fort vagnarna åkte, man satt och vände och vred på sig som en galning för att hinna se allt för fem sekunder man klivit i vagnen skulle man ut igen... det var verkligen som att se hela Pinocchio filmen på 5 sekunder och ungefär samma när vi kom till snövit.. dock var personalen där stressad och otrevliga (fast kasnke rätt trötta var vid 8 på kvällen) förutom riktigt snygging, frågade honom om han ville åka med och hålla handen i läskiga snövit-turen men han tackade tyvärr nej </3


Sedan begav vi oss tillbaka till DISCOVERYLAND för att åka den galnaste bergodalbanan en gång till och sedan för att ställa oss i en ENORM kö till "Autopia" då man fick köra en bil runt i en bana dock körde man längst ett spår så hur galet man än svängde så kom man liksom alltid framåt.. men man fick iafl styra gasen själv! Så i väntan tog vi massa totalt crazy estetic piccturreess, bl.a. testade vi på klassiska fladdra med läpparna tricket , och det funkade till vår stora glädje fintfint även med våra enkla digitalkameror!

Alice och Malin rockade sin röda ferrari! 

Aja insåg nu att detta inlägg tog mig typ 2h att göra och nu är Rebecka och Kajsa påväg till Saint Germain och jag vill gärna hinna se klart mitt avsnitt av Karatefylla innan de anländer:

Disneylandsdagen som helhet får 5/5 toasters och Disneyland i sig själv får 3,5/5 toaster, med andra ord det handlar mycket om vilken dag man åker dit OCH med vem man åker dit med samt om man har ett glatthumör eller inte, det kan vara värt pengarna och köerna men bara om man har rätt inställning!

Dagens bästa: att vi valde en bra dag, med halvtaskigt väder så att köerna var mellan 10 minuter och 45 minuter samt att allt var så välgjort och fint inne i attraktionerna ! verkligen..

Dagens sämsta: att det inte alls springer runt massa disneyfigurer i mänskligstorlek som man kan krama och ta bild med.. så som de framställer det på reklamerna, utan endast Peter Pan som hade en hel hop med människor runt sig samt Nalle Puh som endast fanns utställd på en viss plats under en viss tid och som man fick KÖA för att träffa...

Dagens överraskning: att man hann med sjukt mkt (iafl en dag som den vi var där) vi hann verkligen med massor utan att stressa och gick en hel timme innan stängningstid

Dagens tips: Ta med er egen mat DET ÄR INTE FÖRBJUDET som många säger och skriver på nätet, det är bara ett rykte, kom tidigt på morgonen innan öppningstid vid 10 OCH åk inte dit underhögsäsongen välj en mulen dag på hösten eller våren istället! Pusssheeejj tack för mig !


Disney by night.. magiskt !

uppdate

Klar med historiadelen på mitt projektarbete om La Seine !!!!! KIIINGG

Just nu: sitter och gör avancerade retuscheringar (notera INTE redigeringar) av bilder från Disneyland (ja typ ändrar ljusstyrkan dårå...) så himla estetisk och real-bloggare jag har blivit va ?! Med andra ord snart kommer Disneyland uppdaten stay tuned !

you didn't have to cut me offNow and then I think of all the times you screwed me over
Part of me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing

And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your record and then change your number
I guess that I don't need that though
Since now you're just somebody that I used to know
städar

Städar mitt kök efter värdsystern och hennes kompisar...

Min värdfamilj åkte iväg i fredags och lämnade mig ensam hemma med min jämnåriga värdsyster. Min mamma skickade ett sms innan de åkte "jag litar på att du och ****** håller huset rent, nu när vi inte har någon städerska denna veckan" ... ja tack för den, hon kan ju lita på mig men inte min syster. 

Aja, så nu börjar jag dagen med att städa upp vårt sunkiga kök som stinker rök (värdmamman sa till mig efter förra gången de var iväg och jag OCH värdsyster var här själva, att jag inte fick röka inomhus.. då städerskan hittat fimpar och berättat det för henne...).  Hoppas bara inte värdmamman känner något och tror att det är jag.. igen... ååh blev lite trött på livet, men ja fick trotts allt låna värdsyrrans jacka och UGGs igår så visst hon är sjyst, men fortfarande drygt att städa upp hennes skiiitttttt..

aja utvärdering om disney kommer senare.. ska plugga men med tanke på min sinnesstämning så blir det nog Glee istället !

ddiiisssnneeeylaaaand

Detta är ett tidsinställt inlägg..som jag egentligen skrev igårkväll för att vara ärliig.. iafl för att tala om för er att jag just nu är påväg mot DIIISSSNEEEYYLAAANNDDD !! En sak som jag inte har gjort i mitt liv och gärna checkar av på göra listan innan jag helt glömt bort hur mycket disneys värld har berikat min uppväxt.

Så mami och papi om ni ser det här, skulle inte ett bidrag på kontot med kanske några hundralappar skada! ni vet, det är ganska dyrt men ni vill väl att erat barns ögon ska få tindra så som alla andra som har besökt disneysmagiska väärld hehe. woohoo nu kör vi ooopppaaa!

)
Check [x]

ps vet att det ska regna hela förmiddagen och lunch men detta var ett medvetet val då vi gärna slipper köa i flera timmar till allt, för visste ni att Disneyland inte bara är Frankrikes utan även hela EUROPAS mest besökta attraktion... och att de per år har mer besökare än Eiffeltornet och Louvren TILLSAMMANS... med mer än 15 miljoner besökare per år och därmed 42 000 per dag om man delar det jämt.. ja då tar vi nog hellre lite regn än att trängas med hundra tusen pers. Over and out, hörs imorgon då jag ska utvärdera om Disneyland fick 5 av 5 toasters plus looaaads of bilder!

la la la la la kyss mig...

Heeeej Schweden ! och mina små bloggfans här från Parre ! Förlåt för att jag varit världenssämsta bloggare, men ni vet hur det rullar, upptaget liv osv:Fin video! värt att ta en titt, dock föreslår jag att ni fimpar videon och kollar vidare ner på mina bilder med låten i bakgrunden perhaps ?

Om ni spanat in bilderna så i detalj att föregående låt tagit slut kan ni börja på den här, har gått på repeat varje gång jag går till skolan senaste veckorna, speciellt på måndagmorgnar då det behövs som mest ! (har dock inte hört den fr melodifestivalen och tyvärr måste jag ju säga att hans röst är rätt mkt sämre live men vafan det får man väl ta)

Nåväl var var vi?

Här fick ni mitt senaste liv i bilder, rebecka begav sig hem till sverige över påsken samtidigt så kom mami och papi hit, vi åkte båt på la Seine, åkte upp i NotreDame, det var fotograferingar hit och dit, dels modellen på La Seine men även kinesiska bröllopspar, vi tåg en tur i Marais, vid Louvren osv. Bilder på den svarta klänningen från Zara som jag fick av Papsen, Guetta, macroner, champagne och annat gott som förtärdes med mina parents, frilufsdag i st germain en laye, utgång som slutade upp med dansade med 40åringar med andre lovisa och kajsa, påskgodis från värdfamiljen, Geografiplugg, ffk i trädgården samt inne i slottet i Versaille, fina fina Ylla och Malins och min fredags-mys-fruktsallad i ett tappert försök att tagga beach 2012.

Livet är fint i Paris fast idag ösregnar det och det ska smältas genom att Lovisa och Malin kommer hit och ser film med mig, värdfamiljen är borta tills nästa tisdag. Endast värdsyster hemma som också gittar på onsdag är här, är med andra ord ganska ensam och uttråkad.. har lagt alldeles för mkt tid på att översätta fakta från franska till svenska till mitt ffkarbete... min största utmaning är med andra ord att hålla mig borta från köket och småätandet bara för att man är uttråkad. Dämpar hungern och suget med en kopp kaffe... gud vad detta inlägget blev flummigt och estetiskt, aja mot soffan för att fortsätta på helvetes projektet om La Seine!

starbucks


Starbucksssss livet leker !! La vie en rose

woohhooo

Orkar inte att man kan vara så glad och sen 7h senare känner man sig helt död och seg... aja kl 12 idag var jag ialf på topp! Jag stack ut och sprang den där rundan och ja JÄLVAR i det! sprang i en timme.. utan att stanna... visste faktiskt inte att jag kunde det. Så nu är nästa steg att ta en runda som är utmätt så att jag ser hur långt jag kommer på 60 minuter liksom... har ju nämligen springa en mil på min göra lista innan jag dör, och tänkte checka av den i sommar. Och för att det inte ska kännas helt degigt så kommer jag gärna in på under en timme eller runt en timme, men om jag inte klarar det få nästa punkt bli springa en mil på under en timme.. så det löser sig på något sätt :)

ooopa - detta kommer bli ett år när jag bockar av massa saker på listan ja fyfan vad jag ska stå där på nyår 2012 och tänka FYFAN sicket år, detta kommer jag komma ihåg resten av livet. 


Aja jag klippte iafl mitt hår i fredags och såhär ser det ut nu... kort tycker jag långt fortfarande tänker säkert ni och visst jag medger att de fortfarande är relativt långt men jämför med innan så ser ni nog chillnad:

Före:

Efter:


Aja det mesta av det slitna är borta och det är jävligt skönt..! I veckan ska jag sova någon natt hos Malin, förmodligen imorgon kväll så då blire mkt plugg (har varit hemma, mesta dels ensam, hela jävla dagen igår och idag utan att plugga NÅGOT) och mkt snaccckkk. För övrigt kommer imorgon bli en mkt fet dag men mer om det längre fram bloggen. Ha det gött! Tänkte göra ngt mer vettigt med med liv... än allt jag redan har p G.. plugga hade varit passande men jag päääääääääääääällar inte.... 


Angus thongs and the perfect snogging

Såg nyss den här gamla goding- filmen och dock lite inombords .... (LÄÄÄÄNK: http://www.putlocker.com/file/46P1HC53R0QO8G80 )

Dags att hitta en pojkvän dirr när jag kommer hem till Sverige... singel livet i all ära men länge-leve-gulliga-pojkvänner!

Nuuu ska jag ut på en jävligt lång löprunda! Efter imorgon blir det ingen träning på typ 2 veckor så nu jävlar blir det all in! Biss :*

david guetta 7 april 2012

Först och främst tänkte jag svara på dulles kommentarer på förra inlägget, du är underbar och om jag vore en kille så hade jag friat till dig här och nu.. 

Nu kan vi äntligen börja på riktigt ! Tänkte dela med mig lite kort om förra lördagen för om någon har missat det så såg jag ju nämligen David Guetta med Kajsa och Dulle... eftersom denna helgen har inte varit och lär inte bli något att hissa i flaggstången direkt. 

Kvällen började på mitt hotellrum eftersom mami och papi gled runt och hängde runt i Parre så att vi kunde föra där (tack för det mor o far <3).

Kajsa sattsade på en sexxy back!


Såhär såg det ut när Guettish trillade in på queens..Och såhär var draget någon timma senare.. så papi nu fick du se vad det var du inte fick lov att se live för mig... hö hö....

Och slutligen en liten sorglig men sann historia:

Hur jag såg ut i början av kvällen och hur jag trodde att jag såg ut när jag skakade järnet inne på klubben resten av kvällen:

Hur jag egentligen såg ut:Och slutligen några av mina favoriter med guettishh.. om jag vore en känd bloggare hade någon säkert kommenterat amen det är ju florida som har gjort den sista låten också hade jag sökt ut massa fakta på wikipedia om hur mkt guetta också gjort den och skrivit ett : SVAR PÅ TAL BIATCHES! Men nu kommer ju ingen kommentera det så då slipper jag det.. skönt att man inte är känd liksom!

you don't know a thing about me


Mr know it all
Well ya think you know it all
But ya don't know a thing at all
Ain't it something y'all
When somebody tells you something bout you
Think that they know you more than you do
So you take it down another pill to swallow

Mr bring me down
Well ya like to bring me down don't ya
But I ain't laying down, baby
I ain't going down
Can't nobody tell me how it's gonna be
Nobody gonna make a fool out of me
Baby you should know that I lead not follow

Oh you think that you know me, know me
That's why I'm leaving you lonely, lonely
Cause baby you don't know a thing about me
You don't know a thing about me


Mr. Know it all - Kelly Clarkson

Lite normal uppdate om vad som hänt senaste veckan - bilder och förhoppningsvis en gnutta humor kommer inom kort. Igår hade jag världens huvudvärk och låg i sängen hela kvällen och trodde att jag skulle dö varje gång jag flyttade huvudet 1 mm. Idag har det dock bara blivit bättre och bättre och jag har icke varit i skolan. Ska plugga lite innan denna onsdag är över men framför allt ska jag se till att må bra. Se en feel-good film och bara dega vidare i min säng. För visst leder plugg bra betyg och en bra utbildning till att man blir lycklig. Men hur fasen vet man att det verkligen är det som kommer göra att du mår bra om 10 år. Alltså: just nu mår jag mycket bättre av att bara få ta det lugnt och vara jag. Och vad är egentligen viktigare än att bara ta vara på dagen och att vara lycklig? Man lever bara dagen som är idag en gång, jag är bara boende i paris en gång under mitt liv och jag är bara ung en gång - don't let it slip away!

where them girls at?
Packar inför helgen och försöker välja outfit till Guetta på lördag.. vilket verkar i princip omöjligt... blir aldrig nöjd! Nu kom tangis in och sa att det ör middagsdags.. och att det kommer hit 20 pers på någon konferance... jälp kommer definitvt gömma mig på rummet!

shoooo

Haj da blogg! Jag VET att jag blivit sämst på att uppdatera, JAG VET att jag inte hör av mig så ofta till mina vänner i Sverige och JAG VET att jag borde skriva mer i min dagbok... men det är så mycket man vill här i livet...

I ÖVERMORGON!!!! KOMMER MINA PARENTS HIT!! helt grymt, har längtat och taggat och nu alldeles snart är det dags. De bokade ju sina biljetter den kvällen jag ringde och grät som ett svin efter att jag blivit av med min plånbok. Nu kommer de hit knappt 5 veckor tidigare och jisses vad det händer grejjer och vad tiden går snabbt! Då var min riktiga downperiod och ingenting gick som jag ville.. just NU känns allt så jävla rätt och livet här är så fint som det möjligtvis kan bli! Nu har jag ett annat konstat problem som ligger och maler... tanken på att åka hem om mindre än 10 veckor.. tanken på att lämna skolan, min klass, mitt basketlag, min värdfamilj och min förort St Germain en Laye och min stad PARIS. Det är jobbigt, det är hemskt och jag blir nästan tårögd bara jag tänker på hur sista basketträningen kommer vara.. sista skolveckan.. och sista morgonen hos värdfamilj. Usch fy och fan! Men jag och Lovisa planerar iafl att avlsuta detta halvår på ett sätt som gör att vi aldrig kommer glömma vad vi har fått vara med om.

MEEEN hela långhelgen ska jag vara med mina goa föräldrar, dessutom blir det DAVID GUETTA på LÖRDAG !! fyfan vad maxat... helt obeskrivligt... kan nog faktiskt inte komma på någon artist som har gjort fler och bättre låtar att festa och dansa till.. att han dessutom är frankrikes stolthet gör ju saken lite roligare!

GUETTA <-- hans bästa och största hits à la Lisa.
Och nu för att inte vara alltför torr jämfört med mina vanliga inlägg:
eehh he he he he...

Haha känner ni igen det, från TVserien man såg när man var mindre höhöRSS 2.0