torsdag

Hoppas att ni njöt av klippet på Ylla från igår! Själv är jag väldigt nöjd, skrattar lika hårt varje gång på 00.09. Ajjaaa torsdag morgon, ska snart iväg till FFKn för att ta en modepromenad i Paris ytterst spännande. Efter skolan ska jag och Lovisa gå till ett utomhusgym... och hela förmiddagen ska vi ju gå omkring så jag överväger SERIÖST att ha på mig gympaskor hela dagen istället för att bära med dem i väskan... vet dokc inte om jag är tillräckligt stark.. finns ingenting jag hatar mer än gympaskor som vardagsskor... hmm åååhh.. hade varit skönt men jag vet inte alltså... aja vi får se ! Uppdate om jag hade det eller inte kommer självklart senare du du duh!

I brist på ork och energie får ni nu två små bild teman: 1) livet som 13-14 åring ... 2) rolig statistik

1:

Handen håller i hårtopparna... check!

Kommer ihåg att detta var en av mina favoritego bilder!

Ja alltsåå.. vad ska man säga...


Trycka fram håret... viktigt, viktigt


Och slutligen en bild som 15åring... självklart väldigt viktigt att hävda sig och visa hela världen att man faktiskt är kvinnlig och har bröst... tur iafl att man var i den perioden då så att man nu som 17-18 åring har kunnat lägga det bakom sig viiiiilket vääääldigt många tjejer fortfarande verkar ha svårt att släppa...
aja alla hämtade straight out of bdb såklart!

2: 





Ha en fin torsdag! Och glöm inte imorgon är det fredag och då blir allt lite bättre!

NUUUU STUNDEN NI VÄNTAT PÅ

NUUU JÄÄÄVVLLAARRR: här har ni det exklusivt på Parisbaby - mitt första videoklipp / inlägg:
Det behöver ju som sagt inte förklaras med ord så bara se och njut:




Haha min älskade bebis, puss på dig och tack för du hjälper mig att banda med min värdbror! (idag klippte jag och tangis klorna på henne tillsammans och gav henne medicin i örat som hon måste ta i två veckor stackarn)

glömde

faaaaaan glömde juu!!

Skulle egentligen bara säga: Följ mig på instagram vettja lisaelmer heter jag ! Hojj

sommar o sol o vi har korta kjoool

Hello in da house bloggen, vet att det blir ett jävla tjat om 21 grader hit och 22 grader dit MEN VAFAN det ärsommar i Parre på riktigt... har fräknar in the whole face och mina ben börjar få en brun ton - härligt härligt...kommer ihåg att jag solade solarie som en riktig torsk förra maj-juni månad i sverige för att kirrasommarbrännannn lagom till student veckan..


Och inte utan resultat ! För såhär bruna var jag och Idisen när vi var på Tosselilla förra sommaren den 12 juni föratt vara exakt! Stabil insats för att endast bygga på solning i Sverige må jag säga... känns faktiskt som att jagblir brunare för varje sommar som går (kan bro på att jag alltid varit bikinibangare p g a det där liiiilla idealetsom finns...) vilket känns gött! Slimmade ben dessutom... Får se var jag landar i sommar... dessutom vet man jualdrig vad som händer med vädret om någon vecka kanske det blir 13-15 grader igen och moln.. ajja man får tavara på tiden iafl!

Jag har fått redigt ont i knät senaste veckan så denna veckan blir det ingen basket för min del och ingen träningöverhuvudtaget, möjligtvis mage och armar men that's it :'( ... får se till att vara riktigt nyttig för att kompensera!


Fick förresten reda på idag att två av mina klasskamrater som är i madrid ska bo där nästa termin igen! Helt sinnessjukt kan inte fatta det... måste dock medge att jag har tänkt tanken själv.. att återvända till Paris efter sommaren... Alice som bor här med ses famillia ska nämligen stanna ett halvår till.. och jag kan inte säga att jag är helt otaggad MEN jag känner ändå att det är i Sverige Lund and Westside som jag är born and raised så det är nog ändå där jag borde spendera mitt sista riktiga skolår... aja bara leker med tanken. Annars då? Jo tack har redovisning imorgon på ngt jag inte är klar med... fint liv! Hoppas ni har det mys alla ni som orkat stanna kvar p min blogg trötts en sämre uppdate... ni andra kan ju dra åt lappland. Bizz



sommar i Paris

Hajj hajj bloggen! Sommaren kom tidigt till Pariisss... denna helgen har det varit helt underbart väder och därmed har även livet varit rätt gött!


standard solning i onsdags under matte - hade ett enormt fönster öppet och det var ju totalt vindstilla så ja det var väl en 35 grader i fejset när bilden togs.

Det blev ingen sushi buffée under fredagen men det blev iafl HUNGERGAMES ! Oh fyfan vad bra den var! Hoppas verkligen att ni som inte sett den springer och ser den, såg att den hade premiär nu i fredagsss hos er i La Suède

http://www.youtube.com/watch?v=FovFG3N_RSU&feature=related

Filmen får 5 av 5 toasters helt klart  - DOCK får man hålla sig ända tills två dagar innan min 19onde födelsedag det vill säga... 22 NOVEMBER 2013 !! innan tvåan kommer... ett och ett halvt år.. gråter bara av tanken menmen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Lördagen spenderades med Lovisa i min trädgård.... och INTE utan reslutat:

Bikinilinjer läget! Dock ser det inte ut så just nu eftersom det röda har blivit brunt och kontrasterna mindre men jaaao 22 grader och strålande sol går inte undan utan att det märks!


Söndagen: vaknade upp hos rebban eftersom det var utgång lördagkväll som gällde sen begav jag mig för att kolla på en musikal som min värdbror medverkade i. Gjorde min första "spontan-taxi-ensam resa"... höll på att verkligen missa musikalen så jag sprang ifrån RER:en (eftersom jag jag väntat 20 min på den och den skulle inte komma förän samma tid som showen började..).. frågade ngn var man kunde ta en taxi och sprang dit. Taxin kostade typ 110 kr... pengar jag ALDRIG skulle lagt på något liknande i Sverige men ja... här är ju allt i euro så det känns mkt lättare att slänga upp 13 £ än 110 kr meeeeen... ja ! det var värt det, jag kom försent men det hade inte börjat så ja!

MEEEEEEN det är inte det enda spännande för iddaaaag fyller ingen mindre än min älskade mamma 27 ÅÅÅRRR !!!


Puss på dig mamsen du är allt och lite till för mig ! Min förebild och mina stödhjul, du gör alltid livet lättare för mig ska du veta! Kan inte förtstå att jag får krama om mina föräldrar om ynka 10 dagar! Längtar sååå..


hejj

tänkte göra ett inlägg.. fast sen ångrade jag mig..
ps hade samma statistik idag som jag haft förr i tiden.. tack för att ni finns <3


Oh boy! Sicken skänk från ovan de e å leva idag.Oh boy! Rena gudagåvan, är det konstigt att jag är glad?

JAAAA internetet är tillbaka redan :D efter endast några timmar.. måste helt seriöst vara rekord.


Såhär leker livet i Paris just nu.. det ska bli melan 17-20 grader kommande vecka! Underbaaarrtt... dessutom IMORGON så har ajg två lektioner 9-11 seeeddaaaan ska jag på SUSHI BUFFÉEEEEEN! Fyfasiken så underbart.. efter det antagligen ligga i någon park och sola en timme... sedan INTE gå på en konstutställning på estetiskverksamhet... utan bara chilla på skolan kolla lite estet-filmer och dylikt. Efter det blir det HUNGERGAMES på bio.. SOM jag har längtat.. fyfan! Malin och ett gäng till såg den igårkväll (då den hade premiär - höhö ja vi är lite före här i Frankrike) och hon sa att det var den bästa filmen någonsin! Asså fyfan sicken ihjäl fredag det kommer bli...

Lördag: Basketmatch och sedan utgång woho!
Söndag: Kolla på Tanguys musikal liknande typ... känner mig hedrad att han tog trummpinnarna ur näsan och bjöd med mig!

Igår kände jag ingen livsglöd så jag tog tågen till lovisa (tog nästan 1h totalt) sen joggade vi 20 min.. körde lite styrka och snackade och sen joggade vi 10 min till... (joggade öven 5 min på vägen till och-från min tåg station. Så kändes riktigt stabilt.. ist för att sitta hemma och inte kunna göra någonting och äta middag och gud vet vad för skit jag hade letat upp i skafferiet! 


Kan inte fatta såfort tiden gick sen denna bilden tagen 17 oktober och ungefär 2 ½ månad innan vi begav oss iväg... tiden bara flyger ifrån en... snart är det väl dags att lämna Paris också. Fan assåå det gäller att man tar vara på sitt liv och tiden... Bizz

fml

assa all era till min vardfamilj de er verldens besta och jag elskar dem osv men det her med att internettet forsvinner da och da gar mig riktigt pa nerverna !! speciellt ner jag faktiskt ska gora skolarbeten, ner jag ska blogga OCH ner jag kmr hem fr skolan och bara vill slappa men sa finns det inget att gora... merde merde merde, aja ni ler merka ner jag er back.. bizzz

Before I Die: Look good in skinny jeans


Såhär bra kvalite vare på den neonrosa toppen jag köpte på Jennifer för 80 spänn... kan bara säga skönt att jag la den i handfatet för säkerhetsskull som min värdmamma rekommenderat efter jag frågat henne... istället för att lagt den i tvätten och förstörrt halva värdfamiljens ljusa kläder höhö. Aja slutet gott allting gott... hoppas bara tröjan håller någorlunda färg efter några tvättar.. den var ju trotts allt väldigt omtyckt!

Mot basketträningen och kämpa vidare på livet.... PS idag har jag känt mig som när man var 13 år och kunde gå och vänta flera timmar på ett sms och varje minut kändes som en evighet och varje gpng man kollade mobilen och såg att inget nytt hade hänt så känns det som man öppnar sin gardrob och ser att allt blivit stulet... eller typ när man kollar bloggstatisken och har 2 läsare :'( .. trodde inte att det fanns folk som FAKTISKT inte svarar och som man FAKTISKT bryr sig jäkligt mkt om att få deras sms.. i vår ålder... men uppenbarligen gör de det!

Beach 2012.. eller 2013 ? tveeeeek

wtf ?!


FIIINNAAAALLEEMMEEENT

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEEEEEEEN VINST!



Jag och mina biceps firar det med ett varmt bad och ett avsnitt lost
- blev dock inte så varmt... eftersom värdmamman badar där nere och jag misstänker att varmtvattnet tog slut.. aja får se vem som har bäst tålamod tänker fortsätta försöka få fram lite mer varmvatten ur kranen till hon ger sig där nere. 

Snart: Skype med otto - som jag har längtat!

Me: I'm actually so happy right now. Life: lol oh hold on just one minute

Heeellooo blogggeeen! Igår när jag var ute och gick med Ylla så la hon sin klassiska "lägga mig ner och låta Lisa släpa mig längst marken tills hon låter mig gå utan koppel"... jag tog det på film för att kunna visa det för er kära kamrater en vacker dag... iafl så lyckades jag även få en kort konversation med en fransman PÅ film.. så här löd den

(jag står och filmar ylla., samt släpar henne ca 40 cm i kopplet längst marken för att få det på film liksom, en fransman joggar förbi)
Fransman - Je crois que il est trop fattigue (jag tror att han är för trött)
Lisa - Sorry I DON'T SPEAK ASHOLE

Lisa alternativ 2 - well too bad it isnt your fucking dog then

Lisa alternativ 3 - SHE is not a fucking HE you morron..

TYVÄRR måste jag erkänna att det var inte riktigt såhär konversationen lät... hans röst var nämligen så lurig (ni kommer höra det på videon sen!) att jag trodde först att han skämtade så jag lät typ mer

Lisa- heheh nooon (heheh neeej - för er som inte förstår, fast än det endast skiljer typ en bokstav (haaj gabbsen) )

Fast sen i efterhand tänkte jag att han kasnlke sa det typ mer tillrättavisande ... och då önskar jag att jag hade langat en över de tre föregående alternativen..


Nåväl.. sen efter ett tag släppte jag ylla lös så sprang vi vid sidan om varandra i ca 10 minuter.. i slutet av denna tid så började det ösregna... blev verkligen genomvåt men jag körde på ändå, det var faktiskt skönt att vara ute i regnet när man för en gångs skull skiter fullständigt i hur man ser ut och hur våt man blir... såhär kände jag mig då iafl:





Meeeeen sen när jag gick förbi spegeln som finns påvägen hem till mig så insåg jag att jag såg mer ut såhär:



Attans och påtal om det här så såg jag denna twittern häromdagen.. stämmer perfekt in på mitt liv

Relationship Status: [ ] Single [ ] In a relationship [ ] Engaged [ ] Married
[ ✓] Waiting for a miracle to happen.

Aja.. min första basketmatch blev inställd fick ajg veta kl 11 igårkväll... så stannade hemma i onödan... men inga ledsna miner för det, taggar matchen jag har kl 3 ist! Ciao

haters gonna hate



I torsdags så kommenterade någon från min killkompis facebook en av mina statusar och de senaste två bilderna jag var taggad i. Personen skrev "svettiga clown" "dags att bli bannlyst från mcdonken" och "jävla padda"..

vad säger vi om det här då... haters gonna hate... och utan er hade jag aldrig varit den jag är idag.


Guess what HATERS KEEP ME GOING, så nu ska jag ut på en timmes promenad med Ylla ! 



friday

Hellluuu bloggen! Nu var det fredag igen dåråå, tror det blir lite partajj ikväll, plugg imorgon och två basketmatcher på söndag :)

Hoppas ni har något gött planerat framför er, om inte varför inte prova på något av följande:


1. Partajja !


2. Ta en jogging runda!


3. Hemma spa med någon kompis


4. Ta tag i ditt rum som med stor säkerhet behöver städas



5. Ät middag eller lunch med någon du tycker om


6. Hör av dig till dina nära och kära som du inte har tid med i vanliga fall

MEN FRAMFÖRALLT:

Skit i vad alla andra tycker och gör det du känner för - trevlig helg folks!



la vie en rose


Idag vare utklädning i skolan pga av ngn kristen sak! Franskarna var sjukt sattsiga och man kan inte säga desstå mindre angående min outfit. Jag och Lovisa körde på Ying & Yang - en outfit helt påhittad av mig - STOLT
Solade idag i 22 graders sol, blev röd på låren och brun i ansiktet.

Har precis tränat basket, nu ska jag duscha och pluggga.. livet leker eller la vie en rose som man säger på franska.

----

Hej verkar som att jag har sårat någon jävligt hårt eller typ dödat 10 spindlar eller ngt för jag har hela livet emot mig just nu. Skulle fixa mitt metrokort igår så gick det inte så jag gick dit i onödan.

Sen blev kajsas mobil stulen i helgen så jag var tvungen att ge tillbaka den jag lånat av henne... och guess what mitt sim kort slutar funka när jag flyttar över det till min iphone... så nu har jag alltså ingen fungerande telefon... som att det inte räckte att vara utan matkort, metrokort o bankkort.

Dessutom när jag ska gå och lägga mig så är min iphone laddare borta.. måste ju ha den för att kunna ställa alarm så att jag vaknar imorgon... går ner till värdmamman óch säger att den är borta... får låna hennes laddare.. går ner igen och prövar att stoppa mitt SIM kort i hennes telefon... det funkar inte heller alltså är det SIMet det är fel på o inte min iphone... pissar på livet... ett år senare hör jag tanguy ropa till sin pappa typ ngnting "vad är det ni letar efter bla bla bla "... sen iafl går jag upp så ropar jag in i hans rum "du har inte sett min vita iphoneladdare"... så säger han "joo jag lånade den lala.... och kommer ut med den... alltsså helt ärligt... så han går in på mitt rum och tar min laddare och ger inte ens tillbaka den?!

En helt annan grej, köpte en kalender typ dag 1 jag var här eftersom jag gömde min andra i Sverige... sen tappar jag bort den efter typ 2 veckor.. letar överallt men hittar den inte. Lever utan kaelender i 4 veckor innan jp komme rhit och tar med min gamla... sen gick jag in på tanguy (min värdbror)s rum för att prata via Viber där för internetmottagningen suger ju somsagt på mitt rum... så ser jag min fucking kalender ligga på hyllplanet under hans skrivbord... JAHAAA

så då har jag typ glömt den där inne ifall ajg suttit där och skypat ngn gång.? Sen har han hittat den och abra lagt den i hyllan under utan att säga ngt... och bara låtit den ligga där ?! Som att typ min värdmamma lämnar in ett par tvättade jeans på mitt rum som inte är mina... så skulle ajg bara lägga dem inne i min gardrob och låta dem ligga där ?!! Nej asså visst jag står ut med en hel del som min värdbror gör.. men detta var fan droppen... år in på mitt rum och tar laddaren och behåller den...

pissar på livet... tack o hej för min del!

GRATTIS


GRATTIS på 18års dagen din jävla puma!

Idag fyller lilla Beckis 18 år, världens skönaste, mest avslappnade och trevligaste person! Rebecka tar dagen som den kommer, säger vad hon tycker, utan att hon har något behov av att klanka ner på andra. Och som ni ser så är hon snygg as hell!

Ikväll ska jag äta middag och sova över hemma hos Rebecka och hennes (SJUKT läskiga) madame. Har planerat en liten present till rebecka hehe, men det ska vi inte skriva här förrän det är gjort. Puss på dig Rebban!

www.jagochparis.blogg.se

I'd rather be wierd as f*ck than be boring as hell


Bild tagen kl 9 på morgonen en bättre onsdag.


18 års parre för Kajsa och för Gilmis ! Lätt bästa kvällen i Paris hitentills!

Bakade kladdkaka till familjen på alla <3 dag


Utgång till oooohh giiiissa eeeen gng... O'SULLIVANS ofc första fredagen på lovet, trevlig kväll träffade på den svenska aupairerna för TREDJE gng.. asså fml.. nu börjar till och med paris bli "fan vad världen är liten"

Spår efter måndagens bravader med jpis och mallhaan

Utång sista lördagen på lovet, horribel bild men den är den enda jag har att visa (i like malins boobs tho)

Och ja ni kan gissa var kvällen slutade.. O to the sullivans


Som ni kanske minns (nuu får vi se ifall ni är så trogna mes bloggläsare) så avslutades lovet med filmkvällar och häng hemma hos mig. Åt årets första utomhusmåltid - så frickin najs. Hade dessutom sattsat lite med vårrullar och gröna bönor... annars blir det mest pasta pesto u knooow


Förra torsdagen kommer jag in på mitt rum och hittar det här på min säng... från värdfamiljen som tack för att jag matade hunden och marsvinet under lovet. Detta gjorde min dag (och min söndag då jag låg och tröståt typ allt efter plånboks förlusten).

Såhär ser jag ut när jag spelar match, ifallngn undrar... (typ pappa kanske, eller ja i bästa fall iafl)






I kinda love u guys <3 aja bilder fr kaos-fredagen, som ni ser hade jag det ganska bra tills vi lämnade mitt hus i alla fall.

Med denna bild bomben säger jag tackochhej för mig! Tog en jävla tid ska ni veta! Borde sova (kl är halv 12) men jag finner ingen motivation, har ont i huvudet men är inte trött. Idag har jag gått till min basket match i 25 min, spelat matchen (förlorade med 5 poäng, men vi gick från att ligga under med 20 i halvtid till 5 och jag fick spela hela sista perioden - så i'm kinda proud anyways). Gick hem igen men med följe av REbecka och Mallan! Sen joggade vi en 15 min, körde styrka, körde intervaller och joggade hem till mig igen. Har nog aldrig gjort såhär mkt olika motionsformer på en och samma dag. LIFES GOOD!

Kom nyss på att jag tror att jag kanske börjar 12.25 imorogn, för lärarna skulle ha någon sak så att det var halvdag. Det hade iafl varit JÄVLIGT soft, imorgon sover jag hos rebecka för att fira hennes födelsedag (och för att spara pengar på att åka hem och tillbaka till skolan p tisdag, pengarna hållker på att ta slut, men ett nytt bankkort är påväg!). Så jag kanske kan kolla på ngnting innan jag sover trotts allt hehe. Läste på kenzas blogg om att det fanns en dokumentär på svt som heter "Girl Model" som handlar om baksidan av modelllivet, låter rätt intressant ändå plus att man kan alltid behöva lite extra thininspiration. Så, vi höres folks. Ha en bra vecka 11 !




party rockers in the house tonight

Då vare fredag igen dåå.... förra helgen slutade ju upp i katastrof, får väl se ifall denna blir bättre eller om jag bara stannar hemma och deppar. Iafl till alla er som känner för att tagga till, lyssna på denna låten och spana in följande bilder från dancedrinkdr0p - tumblr .







I hate when I'm about to hug someone really sexy and my face hits the mirror. x]

*blink blink*


där satt den hö hö hö...

you don't know you're beautiful

Den hårda sanningen... vi vet allesammans att det är insidan som räknas och man vill inte leva tillsammans med en person som har en jobbig personlighet, även om den är dösnygg. Då komprimissar man hellre lite med utsidan än insidan. 

MEN jag tror vi allesammans vet det, fast ingen vill inse det, att tjejerna till höger kommer få mer killar än tjejerna till vänster, då de lär ha samma personlighet på båda bilderna.. och det är bara den hårda sanningen:





Så eftersom att jag vet att jag har en killing-personality (det har jag hört från vänner tillskillnad från "du är vacker" som jag endast hört från mina föräldrar.. vilket är en mycket mindre pålitlig källa!) varför låta utsidan hålla tillbaka insidan. 

Men bekräftelsen från andra personer, tillexempel killar är ingenting jämfört med bekräftelsen från dig själv. Det spelar ingen roll att 1000 0000 personer tycker att du är bra som du är, om inte du tycker det själv. Så börja reflektera över ifall du verkligen måste ändra på dig eller ifall det räcker att ändra på din attityd.

"If you don't like something, change it! If you can't change it, change your attitude about it"

Aja ut på en 2h runda med Yllis blir det i alla fall nu! Ser fram emot den dagen jag kan tvätta henne så att hon inte längre stinker ! Sicken lättnad det kommer bli att kunna komma hem från skolan och sitta och gosa med henne på trädäcket och INTE lukta som en unken disktrasa efteråt.





rädd naken och exposed

Hej Sverige! I fredags förfestade vi hemma hos mig innan vi skulle ut... kvällen började väl sådär, hade feteont i fötterna efter estetiskverksamhet och var allmänt otaggad. Men vi drog igång ändå och det var helt okej blev mer och mer taggad. Men sen när vi skulle gå till RERen så kände jag mig grymt trött och illamående av skitvinet som jag hade druckit (försökte bara vara ekonomiskt, men jag kan garantera att det slutade inte så ekonomiskt....). 
Jag och rebecka hoppade på tåget medan de andra tjejerna var kvar på stationen i St Germain en Laye.. jag och rebecka gick av tåget... stt på Le Visinet i 3 min tog tåget tillbaka till St Germain en Laye. Där satt Malin men de andra hade tagit tåget mot Paris... alla vi 3 mådde dåligt, jag var depp vi drog tillbaka hem till mig. Påvägen hem märker jag att min plånbok är borta...

Ringde mina föräldrar i fre natt och bölade som en gris, har saknat dem skitmkt den här veckan och som pricken över i hände det med plånboken.. så nu börjar hela prodeduren med att de ska skicka hit ett nytt bankkort, måste beställa nytt metrokort och köpa nytt matkort... allt som allt kommer nog hela kalaset gå på 1000 kr, massa tårar och en hel del onödig energi på att fixa med allt, åka till stället för upphittade saker och köpa biljetter varje dag när jag ska till skolan... kan dessutom inte ta bussen till basketträningne så jag får gå i en 30 minuter istället...

Kommer antagligen skolka några dagar i veckn  bara för att slippa betala jävla biljett till och från skolan... (kostar 8£ per dag) alltså kommer hela denna veckan kosta mig 40£... snacka om att där rök alla matpengar jag så flitigt tjänade in förra veckan. Jag har en 50 euros sedel som jag ska leva på tills vidare.

Nu ligger jag i kajsas säng och väntar på att hon ska vakna till, jag sov här inatt och hon har världens skönaste pappa, gulligaste små värdsystrar men sjukt konstiga regler, aja alla värdamiljer är olika. Saknar Sverige, saknar mina parents och saknar min plånbok.. vill med andra ord helst bara ligga i sängen och stanna där.

Aja the show must go on, räkna dock inte med lverdrivet mkt uppdate... den 6-9 April kommer iafl Mamma och Pappa hit !!! längtar som fan (yes jag är en mobbad-kid just nu). vi synes!





I feel so close to you right now


Nya favorit dengan som ska borja spelas konstant i mina horlurar for jag har lyssnat ut all annan musik jag har! horde" den for forsta gng her pa en klubb for nagra veckor sedan, alltsa bestar den av 100 procent goa minnen! (finns dock bettre remixer)

tillbaka

jjaaaag troooor att mitt tradlosa internet er tillbaka !!! ska forska pa det imorgon, har faktiskt massa att blogga om juuu, men har verkligen inte tid... klockan er snart 11. Jag har ogjorda laxor och jag maste duscha. Forlorade treningsmatch med 15 poeng... det sog men vafan ska man gora likkkssssooom.

Imorgon: heeeeelg jag har ff sa det blir nog forfest her och sen utgang och forhoppningvis kan ngn sova over har. Love u mina trogna lasare, jag har haft en hard vecka men det gar mot ljusare tider.

PS puss pa dig mamma, du lyckas gora min dag fast du er i en annan del av europa.

RSS 2.0