nu jävlar i det

Nu JÄVLAR I DET ska det bloggas! Ska lägga upp bilder på facebook också!!! Ni där hemma måste ju fan se att jag lever livet utan er och att jag har det sjukt mkt ballare än vad ni har. För det är väl det facebook går ut på, att få så många likes på sin profilbild som möjligt och inte ha mindre än 500 vänner? Ibland verkar det så med tanke på hur folk desperat försöker få upp mobiluppladdningar med sina kompisar med mest status, eller varför inte lägga upp en profilbild med brösten uppe vid halsen? Det kan ju funka!

Jag själv blir skit glad när jag får många likes på en profilbild och jag har en profilbild från i somras när jag har bikini.. tillhör jag den föregående kategorin då? Samtidigt har jag bara de jag skulle hälsat på om jag träffade på stan, eller de som jag brukade hälsa på, som vänner på facebook.. och jag skiter fullständigt om jag finns med bland de "coooola" på mobiluppladdningar. Det är svårt det där, man är en del av det men ändå inte... aja fuck the system nu kör vi:


Lördagen den 28 Januari, Malins födelsedagsfirande!

Ett litet tard förra helgen!
Gilmis chillin little at Champs Elysées 

Me chillin lite at champis (bilden suger jag vet.. men gilma var lite full.. så ja vad ska jag säga)


Fredagen den 3 Februari:

Amen tjenare Eiffel tornet, här syns vi igen!


It's friday=freedom
Japansk buffé, man betalade 160 kr så fick man äta hur mycket man ville av allt detta ovanför, det var NAJS. Åt 21 sushi bitar och annat smått och gott! Gilma tog 25 sushibitar (damn her!) men Shan sitter fortfarande på tronen sen förra gången killarna var där och han åt 38!!! BITAR!! King!


Orkar inte blogga mer nu over and out!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha jag var inte alls full, din jävel. Men det var faktiskt dags att gå för det blev grön gubbe... man vill ju inte stanna kvar o bli överkörd på champan!! ;D

2012-02-05 @ 15:45:20
URL: http://gilmaboci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0