Laaadddiieeesss night!Bilder från Quuens hemsida och LAADDIESNIGHT i onsdags förra veckan, vi firade in att det var långhelg och ja JÄVLAR vad vi firade. En av mina roligaste kvällar här i Paris.. Queen levererar ÄNNU EN GÅNG (vart ju där jag såg Guetta och hade en magisk kväll)

Vi fick dock betala eftersom gratis-inträde-för-alla-tjejer-regeln inte gällde då det var "lov dag". Men vi tar revansch under kommande två veckor och kommande onsdag då vi har prao och inte har ett enda prov att stressa över samt att jag börjar kl 10 (ska dock jogga 30 min varje morgon innan prao:en så kommer bli rätt tidigt ändå). Då ska det bli gratis inträde OCH mer manliga strippor! Yes ni hörde och såg rätt woho länge leve ett jämställt samhälle!

Men nu har jag dock något att stressa över, samhällsprov imorgon så jag ska skriva ihop en sida om varför vår välfärd och offentliga sektor ska bli mer socialistisk i framtiden. Sitter vid Malins köksbord med Malin (vilken surprise!) och hon ska göra detsamma fast ifrån ett höger perspektiv. Sen blire lite debatt så att vi kan ta samhällsläraren-tomas med storm imorgon! Bissss (PS bättre blogg uppdate fr.o.m. lördag det kan jag lova!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0