Lundi

Jag överlevde ännu en Måndag... jag ger mig själv en stor ?elouge? för det! Hände dock inte incident idag i skolan, Britt-Marie, värdfamiljsansvarig missförstod mig angående en sak och sa att hon var tvungen att ringa och prata med min värdfamilj. Jag tänkte fuck my life, för min värdfamilj är verkligen jättebra och vi kommer jättebra överrens så jag vill fan inte att hon ska ringa till dem och att de ska ändra på någonting! 

Aja kommer aldrig göra samma misstag igen, ångrar bara som fan att jag öppnade munnen.... kändes sjukt tungt hela dagen, dränkte mina sorgfer med Maltesers och kakor... det funkade! Vad på Mederic efter skolan med Hashish och pluggade, vi snackade typ 80% av tiden men fick ändå en hel del gjort så det känns naaaajjss! Får göras om fler gånger.

Imorgon ska jag till en läkare för att få intyg så jag kan spela match i helgen! Snälla pappa, för över pengar motsvarande 100£ till mitt kort för basketavguften. Känner att inkomsterna r stora nog och lite hälsa, motion och 3h extra franska i veckan stöttar du väl mer än gärna hehe? Eller? Aja fick iafl reda på idag att läkaravgiften (23£) går på försäkringen. KÄNNS STABILT!

Har fortsatt kolla på lost, nästa blir avsnitt 14 säsong 1. Det r gutt! Taggar som fan tills JP kommer hit. På Lördag kommer hon hit om TVÅ VECKOR!! kan fan inte fatta hur snabbt tiden rinner iväg, det är hemskt på många sätt :( vill ju vara här så mkt som möjligt!


Haha klockren bild jag såg på fejjan!

Ni vet när man var mindre så svarade man alltid på sånna listor och gjorde sånna test på bdb, nu har jag kommit på en egen variant hehe. Man skriver in varje bokstav i alfabetet och kollar vilken sida som kommer upp på varje bokstav (alltså de man varit inne på mest)

A - aftonbladet.se
B - http://blogg.se/
C - http://clarabellah.spotlife.se/
D - http://dessies.se/
E - http://eemmaeemma.blogg.se/
F -  behöver jag ens skriva det hehe...
G - http://www.google.se/ (classic)
H - hotmail.com
I - http://www.imdb.com/
J - http://jagochparis.blogg.se/
K - http://www.kissies.se/ (pinsamt, I know... är dock inte inne där dagligen kan jag säga)
L - http://lunds.itslearning.com/ (sad but true)
M - http://malinhahlin.blogg.se/ (sidan finns dock inte så måste övertala google crome att leda mig till malinhahlin.blogspot.com ist)
N - http://nelly.com/eu/womens-fashion/
O - nada
P - http://www.paow.se/ (kan stolt säga att det inte är parisbaby.blogg.se... inte ännu iafl)
Q- nada
R- nada
S - http://sofieroxa.blogg.se/
T - https://twitter.com/
U - nada
V- http://varldensvanligasteflicka.blogg.se/
X - nada
Y- Youtube.. som ni kunde gissa
Z- nada
Å - nada
Ä - nada
Ö - nada

ni andra som har bloggisar kna ni inte göra likannde lista, ändå lite intressant att se vad folk går in på plus najs med inspiration pp bloggar och liknande nör man har tråkigt (händer dock inte ofta här i Paris men anyways. JA GABBI du vetat tjag syftar på did ditt lata as blogga nu för fa-an!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0